Hotelli New Yorkissa: Nomo Soho

newyork-93

 

Vielä yksi pikainen vinkki New Yorkiin! Tämä ihan sama vinkki löytyy tosin monesta muustakin paikasta – mutta toisaalta juuri siksi mekin siihen tartuttiin. Puskaradiossa ja somessa on tunnetusti parhaat jutut!

New Yorkin hotellimme Nomo Soho valittiin siis useiden suositusten sekä alueen perusteella. Sohon alue ei ollut ollenkaan tuttu, mutta sitäkin kiinnostavampi. Alue todella oli luvatun rauhallinen ja kaunis, jopa lähiömäinen.

Olin laittanut hotelliin hyvissä ajoin ja vielä uudestaan viime tingassa toiveen korkealla sijaitsevasta huoneesta. Olin kuullut, että saman tasoisissa huoneissa näköalat voivat vaihdella paljonkin kerroskorkeuden mukaan. Kysyin, huimaisiko äitiä ja kuulemma ei, joten saatiin huone toiseksi ylimmästä kerroksesta. Näköalat tosiaan olivat huikeat. Hotellissa parasta, jos yksi asia on nimettävä.

Nähtiin ikkunoistamme hyvin esimerkiksi Brooklyn- ja Manhattan Bridget sekä Empire State Buildingin ja Chrysler Buildingin kaltaiset pohjoisemmat pilvenpiirtäjät. Auringon nousun ja yön valojen seuraaminen kaupungin yllä niin korkealla huoneesta oli aivan ihanaa. Jätettiin oikeastaan sen vuoksi kokonaan väliin kaikki pilvenpiirtäjissä sijainneet nähtävyysvisiitit.

Pieniähän New Yorkin hotellien huoneet ovat, mutta kyllä tänne mahduttiin ihan hyvin, laukkuinemmekin. Kolme ikkunaa avarsivat maisemaa, ja huone oli oikein siisti. Hotellin yleiset tilat oli myös kivan tyyliset ja viihtyisät. Pelkäsin jonkun kokemuksen mukaista systemaattisen huonoa palvelua, mutta ei sitäkään kohdattu kuin yhden satunnaisen kerran. Palvelu oli siis kaikkiaan oikein hyvää.

Näköalan (ja sijainnin) lisäksi ehdottomasti parasta oli kuitenkin hotellin ravintola Nomo Kitchen. Reissun parasta ruokaa, ihan uskomattoman hyvää. Erityisesti niinkin tavalliset ruuat kuin peruspastat ja avokadoleipä olivat parhaita, mitä olen koskaan syönyt. Tilattiin ruokaa myös huoneeseen, ja käytiin pariin kertaan aamiaisella. Suosittelen siis lisäämään ravintolan käyntilistalle, vaikkei hotellissa asuisikaan.

Sijainti oli myös oikein kätevä, etelään esimerkiksi Brooklyn Bridgelle, 9/11 Memorial -alueelle ja Battery Parkiin asti kävelee helposti. Broadwaylla ihan kulman takana oli kaikki niistä muutamista kaupoista, joissa haluttiinkin käydä (esim. Club Monaco ja Uniqlo), mutta hotellin Crosby Street oli rauhallinen ja jopa hiljainen.

Jos uusi matka tulee, voisin hyvin harkita tätä hotellia uudelleen, mutta saattaisin myös testata toiseksi jäänyttä vaihtoehtoa, pientä The Broome -hotellia viereisellä Broome Streetillä. Se vaikutti kollegan suosituksista myös aivan ihanalta, ja taas vähän eri tyyliseltä.

 

newyork-120

newyork-10

newyork-94

newyork-91

newyork-12

newyork-23

newyork-92

newyork-5

newyork-119

newyork-21

newyork-88

newyork-95

newyork-90

newyork-89

4 comments so far.

4 responses to “Hotelli New Yorkissa: Nomo Soho”

 1. Merja says:

  Hienoja kuvia otat, sinulla on hyvä kamera ja “silmä”.

 2. Anonymous says:

  Montako yötä olitte reissussa? Mikä on minimiaika minkä takia kannattaisi mielestäsi lähteä NYC:iin? Kaupunki on bucketlistalla mutta meillä on vielä aika pienet lapset, joten mietin kannattaako tuonne vielä matkata kun reissu voisi kestä max 6 yötä..

  • Eveliina says:

   Me oltiin neljä yötä. Tiedän, että iso enemmistö tyrmää tämän täysin, mutta me ollaan aika useinkin matkustettu kauaskin lyhyeksi aikaa. Minusta se on ollut aina kannattavaa. Kuusi yötä siis minusta todellakin hyvä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN