Harmaat farkut ja ajatuksia näiden kuvien takaa

greyjeans-10

 

Vihdoin harmaat farkut! Olen ajatellut tämän tyylisiä jo muutaman vuoden. Ja kuten nykyään aina, ostelen hitaasti. En halunnut käyttää liikaa rahaa, koska olen huomannut edullisempienkin farkkujen kestävän minulla ikuisuuden.

***

Näytin kotipeilissä paljon hoikemmalta kuin kameran linssissä. Kirottu treenikuuri, ei auta mitään. Pitää välttää peilejä silloin, kun olo on parempi kuin kuva.

***

Nuo kengät odottivat eteisessä roskikseen vientiä. Sen sijaan laitoin ne jalkaani, koska näiden farkkujen kanssa ei oikein muutkaan käyneet. Oli matalat, oli vartta, ja oli sateen uhka. Olisi ihana pitää kuvissa korkoja, niinkuin kaikki upeat bloggaajat. Totuus on, että jaksan todella harvoin raahata normibrunssille toiset kengät kuvia varten, kun kamerankin roudaaminen on iso effortti. Enkä todellakaan kulje kaupungilla korkkareissa. Haluan kävellä matkoja, pitkiä matkoja. Nämä kengät on niin loppuun kävelty, että ne pitäisi äänestää ulos saarelta.

 

greyjeans-6

greyjeans-7

 

Kuinka omituista, ettei näissä farkuissa ole etutaskuja?

***

Tämä on toinen tämän syksyn takkihankinnoistani. Takki on asuni tärkein juttu, ja suhtuaudun takkeihin pyhällä rakkaudella. Ne tulevat kaappiini aina pitkän tarveharkinnan jälkeen, ja pysyvät siellä ikuisesti tai kunnes rikkinäisyys meidät erottaa. En siis ostele takkeja koko ajan. Siksi olikin jo näistä kahdesta morkkis, ja jätin sen kolmannen täydellisen ostamatta. Harmittaa, koska oma kokoni on nyt loppu, ja olen kaivannut sellaista (musta, superpitkä, kapea ja skarppi) nyt todella usein. Klikkailen koko ajan nettikauppaan toivoen, että joku olisi palauttanut yhden. Kirotut morkkikset. Enkö tiedä jo paremmin. Kun joku on pitkään kaivattua ja tarkkaan harkittua, se pitää tavattaessa poimia talteen.

***

Käytän aina tuota laukkua. Aina päällä, aina kuvissa, aina käytössä. En ostele enää laukkuja. Haluaisin ostaa valaisimia. Ajattelen koko ajan valaisimia, teen niistä mindmapeja kuten laukuista ennen. Lamppu on uusi laukku.

 

greyjeans-4

greyjeans

 

Musta kapea takki olisi sopinut tähänkin paremmin.

***

Onkohan jonkin sortin pyhäinhäväistys kuvata valtioneuvoston linnan luona asukuvia? Tai Säätytalolla? Joskus meinaan vinksahtaa siitä, että arkisin kävelen noihin rakennuksiin puhumaan tärkeitä, ja viikonloppuisin teen tämmöistä.

***

Mutta kun ne on Helsingin kauneimpia rakennuksia, hiljaisilla ja avarilla paikoilla, ja lähellä meidän jokaviikonloppuista aamiaispaikkaa Cafe Engeliä.

***

Törmättiin matkalla meidän mökin arkkitehtiin, jonka kanssa juteltiin pitkä tovi. Hän sanoi tykkäävänsä feedistäni ja lukevansa juttujani. Aina kummallista – lukeeko näitä muka joku. Ihanaa.

 

greyjeans-3

greyjeans-8

 

Käytän joskus muitakin vaatteita, kuin tätä neuletta ja takkia, vaikkei uskoisi.

***

Saako kengät laittaa roskikseen? Minne ne pitää viedä, kun kukaan ei voi enää käyttää niitä?

***

Pitäisiköhän leikata noita lahkeita vähän lyhyemmiksi?

 

greyjeans-9

greyjeans-5

greyjeans-2

Zara jeans
Repeat knit
&Other Stories coat
Gucci bag
Gauhar headband
old no brand shoes

10 comments so far.

10 responses to “Harmaat farkut ja ajatuksia näiden kuvien takaa”

 1. Merja says:

  Hei, pidän kovasti tyylistäsi, se on rento ja helposti samaistuttavissa. Olen myös haaveillut tuollaisista leveistä ja lyhyistä housuista. Mutta, aina kun olen liikkeessä sovittanut niitä, olen tullut toisiin ajatuksiin. Jotain ne vaativat, joko korolliset saapikkaat, järeet maiharit, lyhyemmän takin, lyhyemmät puntit, tai jotain, en tiedä mitä. Olisiko se kolmimetriset jalat?

  • Eveliina says:

   Heh, ihan paras tuo kolmimetriset jalat! 😀 mä tykkään tällaisista kovasti, mutta tosiaan kengiltä ne vaatii. Ja voi kiitos suuresti!

 2. Niina says:

  Ihanaa tajunnanvirtaa! Ainakin KappAhl ottaa kenkiä kierrätettäväksi muiden tekstiilien ohella 🙂

 3. T.Rva46 says:

  Hei, nyt heräsi mielenkiinto (rehellisesti, uteliaisuus) mitä teet työksesi?
  Kaunis asu, utuisine sävyineen. Tuo pituus ja leveys housuissa on niin vaikea, itse en ole tohtinut hankkia vaikka mieli kovasti niihin palaisi! Ei olisi haittaa niistä kolmimetrisistä jaloista, ja noin 45 kilon painosta

  • Eveliina says:

   Teen työtä elinkeinopolitiikan parissa. Kiitos paljon! Kokeilemaan vain housuja, unohdat vaan kaikki vaatimukset, ei sellaisia ole! 🙂

 4. Kaisa says:

  Takki on tosi tärkeä! Mulla oli tässä välissä useampi vuosi ilman hyviä takkeja (pari raskautta ja kantoliinailutalvea jne.) ja kylläpä on ihana fiilis kun on jokaiseen kauteen edes yksi tyylikäs ja laadukas takki! Arkena toki puen päälle goretexit työmatkapyöräilyn takia, mutta niille vapaapäiville… 😀

 5. PaulaKoo says:

  Pakko sanoa, mutta sun peppu näyttää tosi hyvältä näissä farkuissa, älä murehdi kameran linsseistä turhaan Vähän ehkä kateellinen olen.
  Täys kymppi koko asukokonaisuudesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN