Sunnuntain sisustusobsessio

ligneroset

 

 

Mun Pinterest -kansiossani on jo vuosia ollut pari kolme kuvaa, joihin aina palaan. Yksi niistä on tässä keskellä. Avara vaalea tila vanhassa talossa, kalanruotolattia, koristelistoja, valtavat mustavalkoiset taulut ja erikoinen nojatuoli. Kaikki nämä vuodet olen ajatellut, että tuoli on uniikki löytö, ehkä harvinaista vintagea, ainoa laatuaan. Inspiraationa kuvassa vain, ei sellaista voi oikeasti löytää.

Tänä viikonloppuna, kuten aina kotona ollessani, singoin ajatuksenpalasia sisustuksesta ympäriinsä, ja kehittelin niitä valmiimmaksi. Tuoli alkoi taas kummitella. Löytäisinkö jotakin vastaavaa, mitään jännittävää… Selailin laiskasti Toria, olin nojatuoleissa ehkä sivulla 13… Kunnes samannäköinen tuoli tuli vastaan. Ostetaan -ilmoituksena, nettikuvalla. Ei siis myynnissä. Mutta ostoilmoituksessa tuolilla oli nimi.

Meinasin pudota pepulleni, kun tajusin, että koko tämän ajan olen missannut tämän: tuoli on ranskalaisen Ligne Roset’n valmistama. Sen nimi on Togo. Sitä saa erilaisina paloina ja erilaisilla kankailla. Ja sitä myydään esimerkiksi Mannerheimintiellä Skannossa!

Voitte vain kuvitella millaisiin kiljaisuihin ja loikkaani sänkyyn Mr. heräsi tänä aamuna, kun tajusin tämän. Halusin mennä raapimaan Skannon ovia samantien, mutta se aukeaa vasta maanantaina. Olen muutenkin pohtinut olohuoneen keskeneräisiä kohtia viime aikoina paljon, ja tämä tuntui viimein loksauttavan kaikki palaset paikoilleen. Tuskin pystyn tätä(kään) ihan pian hankkimaan, mutta nyt ainakin tiedän tavoitteen. Jes!

 

 

ligneroset

 

Kuvat Skanno ja Ligne Roset, sekä Pinterest -kansioni

2 comments so far.

2 responses to “Sunnuntain sisustusobsessio”

  1. Hanna says:

    Avec Sofiella taitaa olla tämä, jos haluat käydä blogissa kurkkimassa 🙂 Näyttää kyllä mukavalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN