Mieletön Las Vegas

vegasfirst-10

 

Musta tuntuu, että postasin ihan samanlaisella otsikolla viime reissulta ensimmäiset terkut Vegasista, kun en malttanut odottaa varsinaisen jäsennellyn postauksen tekemistä. En tälläkään kertaa! Kuvakansiot on aivan täynnä tältä reissulta, ja olen jopa kyennyt pitämään ne jonkinlaisessa järjestyksessä tulevia postauksia varten – tällä hetkellä valmiina on kuvat kymmenelle jutulle, ja ainakin saman verran on tulossa. Olen ollut aivan pähkinöinä kuvaamisesta tällä reissulla, ja nauttinut siitä niin! Suunnitelmissani onkin postata viimeistään kotiin päästyä koko reissun kuvat ja ajatukset aikajärjestyksessä. Mutta nyt, tässä välissä, tällainen malttamaton terkkupostaus Vegasista.

Huh, meidän matka ja loma on ollut niin mieletön, etten nyt vielä edes pysty tai halua pukea sitä sanoiksi. Päällimmäinen tunne on hurja irtipääsy arjesta. Jo lento Losiin tuntui yhdeltä jättipompulta jollain megatrampoliinilla pilvien läpi avaruuteen, jossa sen jälkeen ollaan vain leijuttu. Arki ja kaikki kotona on yhtä kaukana alla ja takana, ja olo on painoton. Ajantaju on poissa. Ei ole mitään järkeä siinä, kuinka paljon ollaan nähty ja koettu suhteessa siihen, kuinka vähäisiä päiviä tiedän meidän olleen matkalla. En edes viitsi laskea niitä takana olevia päiviä, koska leijun täällä pilvien päällä, jossa niitä on ääretön määrä. Aavistelen kotiinpaluun olevan raju.

 

vegasfirst-5

vegasfirst-16

vegasfirst-4

vegasfirst-8

vegasfirst-15

 

Vegas on ollut tälläkin kertaa mieletön. Seesteisen Palm Springsin pikkuvillamme jälkeen kaupunki tuntui hetken liian räikeältä ja päätäsärkevältä, mutta kunnon unien jälkeen tempauduttiin taas tähän kaninkoloon. Majoitutaan tällä kertaa The Venetianin Palazzossa, joka on osoittautunut ihan mielettömäksi. Käytän paljon sanaa mieletön, koska sitä tämä kirjaimellisesti kaikki on: mieltä vailla. Järki, logiikka, kohtuus puuttuu kaikesta.

Ollaan pyöritty jättimäisen Venetianin sokkeloissa, nukuttu ja syöty hyvin, treenattu, loikoiltu hetkiä poolilla, kävelty vain, shoppailtu yksi puolikas päivä outletissa. Se oli eilen, ja valikoidut muutamat löydöt molemmille olivat luonnollisesti mielettömiä. Enin aika kaikkeen kuluu tässä mielettömyyden katselussa. Siihen saa kulumaan aikaa niin paljon kuin sitä on. Kulkee vain eteenpäin ja haukkoo henkeään. Ensimmäisenä iltana käytiin myös Las Vegasin moottoriradalla Nascar -kisaillassa, mikä sekin oli hauskaa. Ei turistin turistia, vain paikallisia autoharrastajia intohimonsa parissa. Ja yksi intohimoinen autoharrastajaturisti mun vieressäni.

Nyt jatkamaan päivää Vegasissa, huomenna lähdetään johonkin suuntaan. Ei vielä tiedetä minne.

 

vegasfirst-9

vegasfirst-11

vegasfirst-3

vegasfirst-13

vegasfirst

vegasfirst-2

6 comments so far.

6 responses to “Mieletön Las Vegas”

 1. Miia says:

  Tykkäsin tosi paljon Vegasista. Siellä oli viikolla ihan siistiä. Yövyttiin samassa Hiltonissa kuin te viimeksi. Se oli tosi kiva!

  • Eveliina says:

   No niin mekin tykätään! Vaikka tämä on niin ns. epäaito paikka kuin voi olla, silti! Kaikki on jotenkin vain tehty huvin ja hauskuuden vuoksi 🙂 viime hotelli oli tosi kiva myös!

 2. Kapteenska says:

  Mitä tähän kommentoisi.. mieletön!!!
  Hyvää reissun jatkoa!!

 3. Tero Salmela says:

  Käytiin viimevuonna kaksi kertaa Vegasissa ja olisin milloin vain valmis lähtemään uudestaan. Minä pidin myös Vegasin Freemontin puolesta. Neonvalomuseo ja autoretki Hooverin padolle sekä grand canyonille oli hienoja kokemuksia. Vegasissa on kaikkea mitä lomaan tarvii. Ja elämyksiä tulee joka vuosi lisää. Uusi iso hotelli,NFL stadion ja baseball stadikasta on puhuttu. Kauan on huhuttu myös luotijuna yhteydestä LA Vegas välillä. Mutta mielestäni kokemukseen kuuluu ajaa Losista Vegasiin autolla. Minä ja Vaimoni jäimme Vegas koukkuun iäksi,sanoimmehan kyllä siellä myös toisillemme.

  • Eveliina says:

   Vegas on todellakin hieno, niin ihmeellisen erilainen kaikin puolin kuin mikään muu paikka! Ja ehdottomasti autolla, samaa mieltä 🙂 vau, häät Vegasissa <3 sekin on jotain aivan erilaista 🙂 täytyy myöntää, että silloin neljä vuotta sitten kävi ex tempore hetken aikaa vakavasti mielessä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN