Toscanassa taas

toscanaprimi-5

 

Ihan superpikaterkut Toscanasta, akku loppuu just! Joka ilta olen myöhään siirrellyt kuvia edes vähän, kunnes se akku on finito taas. Ja sitten on päivällä niin paljon kaikkea ihanaa, ettei millään pysty koneelle. Nyt ehkä just ja just saan tämän ulos ennen ruudun mustenemista. Koska kello on miljoona, enkä jaksa siirtyä huoneen toiselle puolelle hakemaan laturia – nimittäin nämä sänkyä lähinnä olevat pistorasiat on täynnä tuulettimia. Paljon tarpeellisemmat, ne…!

Täällä on ihanaa, jälleen kerran. Ajeltiin meidän hääkylän kautta tulopäivänä, muisteltiin kolmen vuoden takaista. Tarjoilijat muisti, pysähtyi, piacere a vedervi, miten kiva nähdä teitä! Johtunee vaaleasta pitkästä miehestä, jää täällä mieleen 🙂

Talo tällä kertaa on uusilla kulmilla, Cortonan liepeillä. Ollaan loikoiltu omalla villalla, käyty Cortonassa ja Firenzen liepeillä outletissakin. Lenkkeilty aamuisin villan takana olevalla vuorella, tehty myöhäistä lounasta, uitu ja lueskeltu. Veljeni tyttöystävineen lähti lauantaina, me jäätiin vanhempieni kanssa. Cortona on hurmannut täysin! Siitä ja muusta vielä lisää, nyt hyvää yötä <3

 

toscanaprimi-4

toscanaprimi-7

toscanaprimi-3

toscanaprimi-2

 

Tässä me mentiin naimisiin <3

Allaolevassa kuvassa koko kylä, San Casciano dei Bagni. Kaunein koko Toscanassa, puolueellisuudesta viis. 

 

toscanaprimi

toscanaprimi-6

toscanaprimi-8

toscanaprimi-9

toscanaprimi-10

toscanaprimi-11

cortona

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN