Meidän Italian -villa tänä vuonna

villacortonella-15

 

yhteistyössä Villada

Majoituttiin tänä vuonna Italiassa eri paikassa kuin kahdella viime kerralla. Meidän häissä 2015 meillä oli iso villa aivan etelä-Toscanassa, siellä San Casciano dei Bagnin ja Celle sul Rigon kylässä. Seuraavanakin vuonna 2016 vuokrattiin sama villa, vaikka se olikin jo vähän iso meidän tarpeisiin. Tälle kerralle etsittiinkin aika jännittynein mielin uutta paikkaa. Villa on Toscanan-loman tärkein asia! Kun kerran on tottunut johonkin ympäristöön, lähileipomoihin ja -ravintoloihin, sekä tuttuihin maisemiin ikkunoista, on yllättävän pelottavaa vaihtaa paikkaa.

Ollaan vuokrattu villa aiemmin Emmavillasin kautta, mikä on toiminut oikein hyvin. Olin kuitenkin superiloinen löytäessäni suomalaisen Villadan. Sen valikoimissa on laadukkaita vuokrahuviloita monessa maassa, ei yksin Italiassa. On aina jotenkin rauhoittavaa toimia suomalaisen välittäjän kanssa. Lisäksi innostuin visuaalisesti todella selkeistä ja kauniista nettisivuista, joilla valintojen selaaminen oli helppoa ja kivaa. Mahtava asiakaspalvelu on myös asia, jota arvostan jatkuvasti enemmän. Huonon palvelun paikkoja vältän niin pitkälti kuin pystyn. Villadassa nämä kaikki oli kohdallaan.

Oltiin aika myöhään liikkeellä, mutta vielä helmi-maaliskuulla valikoimaa oli budjetissamme aika hyvin jäljellä. Tämä Villa Cortonella valikoitui ihanan allasalueen, siistien sisätilojen ja kauppoihin ja ravintoloihin sopivalta näyttäneen etäisyyden vuoksi. Myöskin tykkäsimme siitä, että se sijoittui kartalla hiukan pohjoisemmas kuin viimeksi (lähellä ne outletit, Firenze ja tuttuja kyliä ja kaupunkeja).

Toivomamme speksit allasalueesta, tilasta ja kaupoista ja ravintoloista täyttyivät täysin. Megabonuksena saatiin ihanan ihana Cortonan kaupunki kivenheiton päähän, suuri puutarha, enemmän tilaa kuin luultiin, toimiva ja ystävällinen palvelu paikan päällä, ihanat lenkkimaisemat vuorilla talon takana, kaunis talo, ja yhtä ihanat maisemat ikkunoista kuin edellisessä villassa. Talo oli hyvässä budjetissa, joten tiedettiinkin, että hiukan remppaa se jo kaipaisi. Ei se ihme kyllä haitannut. Talo oli todella puhdas ja siisti, makuuhuoneet ja erityisesti allas niin viimeisen päälle kunnossa, että me nautittiin ihan täysin. Tie oli aika lähellä taloa ja keittiövälineet pitäisi jo vaihtaa, mutta pikkujuttuja.

Erityisesti meille on tärkeää, että allasalue on mukava. Tämän parempaa olisi ollut vaikea käsikirjoittaa. Allasalueella oli suuri pensaspergola, jonka alle mahtui koko porukka iltapäiväteelle, valtava viikunapuu, jonka alle mahtui neljä aurinkotuolia. Vietin siinä puun alla kirjaa lukien joka päivä monta tuntia. Allas oli suuri ja toisesta päästä riittävän syvä hypyille, toisesta riittävän matala vaikka lapsille.

Voi olla, että palataan ensi vuonna samaan villaan. Joka tapauksessa palataan Villadan sivuille seuraavallakin kerralla. Toscana on meidän perheen juttu, mutta innostuin kaveriporukan kanssa villasta vaikka Kroatiassa tai Thaimaassa joku kerta!

 

villacortonella-4

villacortonella-9

villacortonella-6

villacortonella-14

villacortonella-11

villacortonella-7

villacortonella

villacortonella-13

villacortonella-8

villacortonella-16

villacortonella-10

villacortonella-2

Villasta saatu hieman alennusta bloginäkyvyyttä vastaan www.villada.fi

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN