Tonnikalabowl

tunabowl-3

 

Noniin, nyt on meiningit meneillään tämän muuttohärdellin suhteen! Huomiseksi on luvattu kivasti kaatosadetta koko päiväksi. Ah, tottakai! Koska muuten paistaa aurinko kaksi kuukautta, paitsi vappuna, juhannuksena ja meidän muuttopäivänä <3 Ja meillähän on tietysti se avolava-auto, jep.

Sillä välin, kun muutot saadaan valmiiksi, haaveilen taas kotitekoisesta ruuasta, joka on ollut vähissä viime päivinä. Kihvelit on jo pahvilaatikoissa ja kiirekin sen moinen, että ei kokkailla ehtisi. Kylmät bowlit on edelleen lemppareita, viimeksi kokeilin tällaista vähän erikoisempaa versiota. Tonnikalaa, kurkkua, kvinoaa, chilin kanssa paistettuja herkkusieniä ja tietty kevätsipulia. Vähän basilikaa ja soijaa mukaan. Todella hyvää! Osoittaa myös sen, että näihin bowleihin voi heitellä lähestulkoon mitä vain. Värikkäitä juttuja, hyviä makuja ja nätti kulho riittää 🙂

Jahas, ja taas mennään siivous-, pakkaus- ja kantohommiin. Ensi viikolla on loma. Mä niin makaan ketarat ojossa laiturilla viikon.

 

tunabowl-4

tunabowl-6

tunabowl-5

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN