Moskovan pata

moskovanpata

 

Meillä on kotona yksi musta, hieno pata. Täällä mökillä on tämmöinen punainen ja historiaa nähnyt. Kotipata asuu ylähyllyllä, ja muutti juuri pakkauksineen päivineen putkiremppasäilöön muovilaatikkoon. Se oli sen ensimmäinen muutto ylähyllyltä yhtään mihinkään noin vuosikymmeneen. Punainen mökkipataparka joutuu kuitenkin jatkamaan palvelustaan melkein joka toinen kerta, koska täällä taannun tällaiseksi lihaa hauduttelevaksi ja lintuja ruokkivaksi maatuskaksi. Helsingissä ei tulisi kuuloonkaan ehtiä melkein käydä kaupassakaan, saati nyt hauduttaa yhtään mitään muuta kuin työasioita päässä.

Tämän Moskovan padan bongasin Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan instasta, ja kirjoitin samantien kännykän ruokalistaani ylös. Koska ei se helsinkiläiseläjä niin kaukana mökkimaatuskasta ole, etteikö se muistaisi senkin ajan aina koittavan, kun pataohjeita tarvitaan. Suolakurkkua, aurajuustoa, smetanaa ja mureaa lihaa – aah. Ei ehkä kovin nättiä, mutta sitäkin parempaa. Mysi Lahtisen ohjeella, täältä.  

 

moskovanpata-3

moskovanpata-4

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN