Haymarket by Scandic

haymarket-5

 

Bongasin jokin aika sitten Mondosta maininnan uudesta hotellista Tukholmassa, ja laitoin sen samantien talteen. Viime viikonlopun reissulla päästiinkin asumaan Hötorgetin entisen PUBin tilaan rakennetussa Scandicin uudessa Haymarketissa, joka teki todella vaikutuksen. Mahtava 20-luvun Great Gatsby -maailma, jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty ja hiottu ihan viimeisen päälle. Juteltiinkin siitä miten paljon sitä nauttiikin nykyään reissuilla juuri tällaisistakin asioista: kauniista asioista ympärillä, ruuasta ja oleilusta. Ei pelkkää kaupoissa ravaamista kuten teininä. Huone oli pieni mutta söpö, aamiainen katettu kauniisti ja todellakin – ah – kaikki tilat niin kauniita. Ruusukultaiset hanat, hei!

Ollaan nyt viime aikoina useimmiten lennetty Tukholmaan, koska laivamatka vie lyhyestä ajasta liikaa. Siihenkin nähden hotellin sijainti on loistava: Arlanda Express -juna tuo pääasemalle vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän, mutta silti Hötorget ei ole liian kaukana ainakaan mun lempialueesta Birger Jarlsgatanilta ja rannasta. Täyttä hotellissa nyt oli, mutta eipä se kovin paljon haitannut. Tänne seuraavaksikin!

 

haymarket-8

haymarket-2

haymarket-7

haymarket-6

haymarket-4

haymarket-9

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN