Emirates epilogue

pineapple1-3

 

Olen jo kirjoittanut vaikka kuinka monta juttua Arabiemiraateista, mutta yksi vielä! Lyhyet, meidän viikon kokemukset:

Plussat:

+ lyhyt lento
+ paras etelänlomailma kuin ikinä missään (ei liian kuuma ja kostea, eikä kertaakaan liian viileä)
+ uusi kulttuuri, erilainen taas
+ suht edullinen
+ vaikka mitä nähtävää ja tehtävää erilaisissa emiraateissa – tuhat asiaa jäi vielä seuraaviin kertoihin
+ kaunista, kaunista!

Miinukset:

– ostokset kalliimpia kuin Suomessa
– meidän emiraatti Ras Al-Khaimah oli kovin kaukana kaikesta. Kaivattiinkin hiljaisempaa paikkaa, mutta itse kaupungissa ei oikein ollut esimerkiksi ravintoloita, joten päivän kaikki ateriat tuli syötyä hotellilla, ellei sitten lähtenyt jonnekin oikeasti kauemmas (kuten Dubaihin)
– nyt voi täysin olla, että jäi meidän viitseliäisyydestä kiinni, mutta (edelliseenkin viitaten) emme oikein helposti löytäneet sitä paikallista ruokakulttuuria. Olimme tosin laiskoja turisteja, mutta esimerkiksi Thaimaahan, Kiinaan ja vastaaviin paikkoihin mennessä paikallinen ruoka on niin oleellinen ja ilmiselvä osa matkaa, että sellaista jäi kaipaamaan

Kaipaan myös niin kovasti sitä, kun sai pakata ihanimmat kesävaatteet matkalaukkuun ja odottaa lomaa. Kaipaan sitä kun sai aamulla pukea släpyttimet ja aurinkolasit ja koko päivän ainoa tekeminen oli lukea kirjaa. Kaipaan noita ihmeellisiä näkymiä ja maisemia. Kaipaan sitä tunnetta kun herää kaukana kotoa ja muistaa kohta, että edessä on vielä monta päivää poissa kaikesta. Kaipaan tuota hiekkaa. Kaipaan tuota penteleen ananastakin niin himpskatisti, että lentolippujen puute tuntuu ihan solmuna mahassa! Taas!

 

pineapple1

pineapple-5

pineapple-7

pineapple1-2

pineapple-12

COMING soon: emirates epilogue

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN