Rannalla ja kotona

beach-4

 

Hei moikka sin√§! ūüôā Me on palattu jo kotiin lomalta eilen, ensimm√§inen ty√∂p√§iv√§kin jo takana. T√§ll√§ kertaa ei ollut niin hirve√§n taivaasta tipahtanut olo l√§hte√§ tai palata lomalta. Olin odottanut lomaa ja matkaa ja valmistautunut siihen niin hartaasti, ett√§ sen saapumisessa pysyi mieli mukana. Samoin paluussa: ajatukset oli aika lailla j√§rjestyksess√§ tulevien viikkojen arjesta, paluu ei ollut kovin suuri j√§rkytys. Ja olihan loma aika lyhytkin, ei ehtinyt mieli vaeltaa kokolailla muualle. Vaikka ainahan sit√§… On v√§h√§n ahdistavaa palata lomamoodista, jonne on kuitenkin niin hyvin p√§√§ssyt. Siit√§ olen kyll√§ iloinen itsess√§ni: osaan ottaa vapaan vapaana, ja ty√∂t ty√∂n√§, mik√§ helpottaa el√§m√§√§ ja oloa!

Olo ei ole kovinkaan lev√§nnyt, mutta sit√§kin enemm√§n virkistynyt. Uni kun j√§i onnettoman lyhyelle viikon aikana: her√§sin aina aikaisin varaamaan just sit√§ parasta aurinkotuolia ūüėÄ tai lenkille, joogaan, vain rannalle katselemaan aamuhetki√§ tai viimeisin√§ aamuina auringonnoususafarille ja lopulta lennolle, ja nukkumaan ei malttanut mill√§√§n menn√§ ajoissa. Kuitenkin lev√§tty√§ tuli monena p√§iv√§n√§, kolme kokonaista p√§iv√§√§ n√§ill√§ rantarytmeill√§: joku pieni liikunta, iso hidas aamiainen, koko p√§iv√§ rannalla ja sitten illalliselle. Ihanaa <3

Ja tuo Totuus Harry Quebertin tapauksesta olikin lopulta ihan loistava! Kesti vähän koukuttaa, mutta minkä ihanan lukukokemuksen se sitten tarjosikaan! Sitäkin olin kaivannut: rauhassa lukemista. Muina päivinä oltiin aika paljon menoissa, mutta niistäkin sitä virkistymistä mieleen ja oloon sai. Inspiroitumista. Uusia asioita kaikille aisteille, eri maailman kolkan ilmaa. Sitä on loma meille. Arabiemiraatit oli kyllä monin puolin kiva lomakohde. Siitä lisää myöhemmin.

ps. Ainiin: iho! Se parani aika hyvin, joskin kovin hitaasti viikon aikana… Viel√§ lauantaina ja sunnuntaina n√§ky oli aivan karsea, olen t√§n√§√§n s√§ikytellyt ty√∂kavereitani sammakkonaamaselfieill√§ni tuolta edellisviikonlopulta, mutta kyll√§ se nyt alkaa olla huomattavasti parempi sen allergisen reaktion osalta. Kuitenkin iho kuoriutui kokonaan, j√§tt√§en kuivan ja kire√§n ja kovin turvonneen lookin j√§lkeens√§. Ja nyth√§n tietysti t√§√§ll√§ kotona on katup√∂ly-siitep√∂ly-kaikkip√∂lyaika, joka on mulle aina huono. Siisp√§ silm√§t muurautuneet ihan niist√§ iloista umpeen nyt melkein muutenkin, aagh! Mutta ei en√§√§ sit√§ kammottavaa oloa ja n√§ky√§ – toivottavasti ei en√§√§ tulekaan. Herkk√§ se nyt on, eik√§ meinannut meikki√§ t√§n√§√§n ensimm√§ist√§ kertaa oikein siet√§√§. Mutta eik√∂h√§n se t√§st√§, t√§m√§n viikon taidan painella t√∂iss√§kin meikitt√§…!¬†

 

beach-12

beach

beach-11

beach-7

beach-9

beach-2

beach-10

beach-6

beach-8

beach-5

last day

H&M: everything I’m wearing

2 comments so far.

2 responses to “Rannalla ja kotona”

 1. Sandra says:

  Voi, miten ihania lomakuvia! Kuulostaa just täydelliseltä toi teidän lomapäivän rytmi ja kauniit sun rantavaatteet <3 Myös hotellin allasalue ja tietty toi biitsi näyttää ihanilta :). Täällä on selvästikin jo ikävä meren kohinaa.

  Oliko toi aavikkoreissu millainen? Meillä se jäi käymättä, kun dune bashing ei ollut mahdollinen, ja se näytti kuuluvan kaikkiin vähän lyhkäisempiin aamuretkiin.

  Tsemppi√§ arkeen paluuseen ja ranskan tenttiin! ūüôā

  • Eveliina says:

   Kiitos hirmusti Sandra! ūüôā Aavikkoreissu oli aika kiva – n√§kym√§t oli kyll√§ ainutlaatuiset. Ainoastaan pitk√§ miinus oli se, ett√§ mulle tuli aivan hirve√§n huono olo – kuten kyll√§ usein autossa, mutta t√§m√§ kyyti kun oli tarkoituksella sellaista vuoristoratamaista, olo oli kertakaikkiaan surkea! Mutta se ei tietysti ollut itse reissun vika ūüėÄ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN