Aavikon auringonnousu

aavikon auringonnousu

 

Arvottiin viimeiseen asti, että lähtisikö sitä aavikkosafarille vai ei. Olin tietysti haaveillut niistä hiekkadyyninäkymistä, ja mieli teki, mutta toisaalta ei olisi jaksanut millään kun aikamoista kalenteria pidettiin koko viikko. No kun kerran täällä ollaan, lähdettiin, mutta jahkailun venyttyä pitkäksi saatiin varattua safari vasta Ras Al-Khaimahista lähdön aamulle. Kyllä siinä kello 4:15 mietin mielekkyyttä, ja varsinkin autossa: ei aamupalaa + väsymys + heikotus + taipumukseni autopahoinvointiin = elämäni kauhein paha olo autossa.

Jo matka oli mutkia ja Arabiemiraattien ajotapaan jostain syystä kuuluvia äkkijarrutuksia ja pikakaasutuksia täynnä, puhumattakaan itse safariajelusta eestaas ylösalas hiekkadyynejä. Tuossa kun istun hiekalla sen näköisenä että tässä vain katselen auringonnousua, oikeasti katselin kuoppaa mihin oksentaa, ja tässä ihanasti haaveilen syntyjä syviä, haaveilin huoneeseen jääneestä sipsipussista.

En siis toteuttaisi reissua samalla tavalla uudelleen, mutta onhan nuo näyt nyt. Nähtävä. Hetki oli hieno, maisema upea, kuski ja mukana olleet brittisiskokset kivoja, ja reissu lopulta hauska. Hotelliin päästiin kaksi tuntia aikataulusta myöhässä, ja niitä univelkoja maksellaan toki edelleen. Seuraavana aamuna kun herätys oli 3:50 lennolle. Niin ja jäi tuolta aavikolta myös toiselle osapuolelle murtunut kylkiluu muistoksi kun laudassa olikin hiekalla vähän enemmän kitkaa kuin lumella – ei ihan sama laskea dyynejä ja tunturia! Semmoinen reissu.

 

safari-8

coming soon: aavikon auringonnousu

safari-5

safari-4

safari-3

safari-7

 

 

4 comments so far.

4 responses to “Aavikon auringonnousu”

  1. Reetta says:

    No huh, kaikenlaista tapahtumaa teillä! Mullekin tulee aikasin aamulla helposti huono olo jos ei ole syönyt jne. Mutta varmasti oli hieno kokemus silti. En ole itse koskaan tuolla käynyt mutta jos sinne joskus menen niin tuo Safari olisi varmasti kokemisen arvoinen 🙂

  2. Piia says:

    Vautsi, niin upeita kuvia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN