Kaftan

kaftan

Viimeksi jo puhuinkin siitä miten mieli löytyy vähän väliä jo sieltä aurinkorannoilta, ja matkaa tulee suunniteltua jatkuvasti! Ja tietysti – olen aloittanut asuista. Olen ymmärtänyt, että Arabiemiraateissa pukeutumissäännöt on jo höllentyneet, mutta joillakin alueilla vielä on soveliasta peittää hartiat ja polvet ainakin, uskonnollisissa paikoissa tietysti myös hiukset. Ajattelinkin, etten ala kauheasti katsoa missä asussa pitää missäkin olla, vaan otan mukaan pelkkiä kaikkialle soveliaita vaatteita. Ja sekös sopii – en ole viime vuosina tykännyt muutenkaan kesäisin kulkea missään kovin pienissä, eikä mikään hirmuinen kuntokuuri ehdikään, joten tämä käy.

Huomasin, että kaapissani on itse asiassa miditrendin myötä aika paljonkin polven ylittäviä helmoja, ja maximekoistakin olen aina tykännyt. Puuttuukin enää huivi, ainakin yksi musta kevyt iso huivi, jolla mekoissa saisi ne hartiat tarvittaessa peittoon. Mutta sen lisäksi himoitsisin liehuvaa pitkähihaista kaftaania tai muuta mekkoa. En löytänyt sellaista mistään, mutta tilasin tuon Mangon valkoisen mekon sen tilalle nyt kuitenkin. Mint & Berryn kukkamekko oli Zalandossa aamulla alessa kun sitä viikonloppuna tilasin, mutta kun sen näpyttelin ostoskoriin, se oli muuttunut normaalihintaiseksi! Äh. Ei ollut paljon siltikään, mutta ihan periaatteesta pänni enkä ostanut.

Toivon vielä, että kesävaatteita vaikka maaliskuun aikana kauppoihin löytäisi, jolloin pääsisin niiden kimppuun vielä ennen reissua. Tuollainen kunnon liehuva pitkähihainen iso mekko, mieluiten jonain villin värikkäänä tai ihan simppelin yksivärisenä olisi aivan ihana. Niin, ja joku upea uimapuku olisi haussa myös, ihan kokouikkari! Traumoja on. Kun asuin Brysselissä, käytiin tyttöjen kanssa Span kaupungissa ja tietenkin Span kylpylässä. Ei siellä saanut bikinejä pitää, joten oli pakko ostaa överihinnalla respasta sellainen överikamala ruskea kokouikkari. Siitä on kohta seitsemän vuotta. Nyt olisin valmis vihdoin antamaan kokouikkarille uuden mahdollisuuden. Haaveissani se olisi musta, ehkä olkaimeton, siinä olisi jotain simppeliä kultaa, ja leikkaus olisi täydellinen. Nettikaupoista saa vinkata! 🙂

Kuvat Pinterest -kansiostani Styles / Inspired, josta löytyy muuten näiden kuvien lisäksi aivan järisyttävän ihana pinkki Marimekon unikko-kaftaani (mikä mua vaivaa!). Sellaista ei tosin varmasti löydy mistään, kaiken toivon olen heittänyt!

14 comments so far.

14 responses to “Kaftan”

 1. Hertta says:

  Elloksella on aika kivoja uikkareita. Tosin kyllä sielläkin osa maksaa, yli 100 euroakin. 😮

 2. Linda says:

  Voi näistä tulee mieleen oma viime kesänä Marimekolta ostettu liehumekko! Ei muuten mikään asu ole saanut blogissa niin paljoa negatiivista kommentointia kuin se, mutta itse tykkään siitä hulluna ja odotan kesää jo ihan siksi että saan käyttää juuri sitä mekkoa ylläni!

  Olen useamman kerran ollut jättämättä kommenttia, mutta olen ollut niin laiska kirjoittamaan noita vaadittuja nimi ja sähköpostitietoja, että on jäänyt. Bloggerissa kun niitä ei tarvitse kirjoittaa. Uskomatonta laiskuutta! Mutta joo, esim. Marimekon raita postaukseesi piti silloin kommentoida, että itselläni oli juuri silloin yllä mustavalkoinen tasaraitapaita. Täällä fanitetaan Marimekkoa kaikissa muodoissa ja lujaa!

  • Eveliina says:

   Se sun on todella ihana! Negatiivisille kintaalla! 🙂 JUURI sellaista mäkin nyt tarvitsisin, pitkähihaista ja kevyttä ja värikästä…!

   Hei kerronpa salaisuuden… Ei sitä tarvitse näköjään täyttää, ainakin muutama negatiivinen anonyymi on onneaan kokeillut ilman sähköpostin jättämistä ja perille on kommentit tulleet 😀 En vain ole saanut sitä pois! Yritän vielä. Tietty se huono puoli Bloggeriin verrattuna on, että sitten en tiedä kuka Linda kommenttia jättää…! Huoh, olen niin monta kertaa harkinnut siirtyväni takaisin Bloggeriin, mutta en ole vielä antanut periksi 😀

  • Eveliina says:

   Hei onpa ärsyttävää, olen klikannut tuon kohdan jo aiemminkin pois, että ei tarvitsisi jättää meiliosoitetta :O Silti sitä kysyy? Yritän selvittää..

  • Linda says:

   En ole varma kysyykö, näpyttelin vain kun oletin että pitää! Kokeilen nyt etten laita sähköpostia jos tulee läpi!

 3. Lora says:

  Kokouikkareita oli tarjolla ainakin viime vuonna H&M:n verkkokaupassa ja nytkin näyttäisi olevan muutama kivannäköinen. Omaa kokemusta ei tosin ole niistä mutta kivalta näyttävät; http://m.hm.com/fi/products/ladies/swimwear/swimsuits

  Muuten tuo Mint &Berry mekko näytti olevan nyt alessa jos mekko vielä kiinnostaa. Jännä juttu tuo hinnan vaihtelu. Liehumekot ovat niin kauniita mutta koen olevani niihin liian lyhyt joten ovat jääneet kauppoihin. Tai sitten olen vaan liiian laiska lyhentämään helmaa.

  Toivottavasti kommenttini tulee nyt läpi, sillä näpyttelin tuohon raitapaita postaukseen viestiä mutta se jäi näköjään bittiavaruuteen. Summa summarum; Vesala kampanja on todella onnistunut ja kuvat kauniin seesteisiä. Itselläni on mustavalkoinen Ilma raitapaita joka on yksi lemppareista. Sen kun heittää päälle mustien housujen ja ballerinojen kanssa sekä punaa vähän huuliaan voi leikkiä pariisitarta ainakin hetken ajan.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  • Eveliina says:

   Hei joo, H&M oli mullakin mielessä! 🙂 Kiitos! Sinne täytyy suunnata vielä vilkuilemaan muutaman kerran!
   Mitä! Taasko se on? Äh ärsyttävää tosiaan! Täytyykin käydä kurkkaamassa. Maksihelmat on niin huolettomat kaikin puolin, kokeile vaan ihmeessä 🙂
   Edellinen kommenttisi tuli kyllä, tuonne “Tasa-arvon raita” -postaukseen ja sinne vastailinkin 🙂 Se tosiaan on niin ihana! Ja hei, juuri sen kommenttisi ansiosta sain inspiraation perjantaiseen asuun seminaaripäivään, joten iso kiitos sulle!

 4. Elinakui says:

  Oi että, täällä samaiset touhut käynnissä! Liehuhelmaisia ja leveä hihaisia mekkoja metsästämässä 😀 ja sitä koko uikkaria, ihan must have! Huomaan vaan, että ne maksaakin odotettua enemmän – josko niitä sitten käyttäisi enemmän kuin yhden kesän. En malta odottaa että päästään lähteen Dubaihin! Saati odottaa sun lomatunnelmia nostattaan omaa lomaintoa!

  • Eveliina says:

   Niin ihanaa! 🙂 Ai te menette Dubaihin, oi! Milloin menittekään? Niin on mustakin ihana mennä sinne suunnille, en ole koskaan ollut. Voi kiva kuulla! Postauksia tulossa ihan varmasti 🙂

  • Elinakui says:

   Joo! Huhtikuun puolessa välissä lähdetään En oo kans aiemmin ollut, joten ootan super innoissani!

  • Eveliina says:

   Oi että! Ihanaa matkaa teillekin! 🙂

 5. Kirsi says:

  Tiedän niin ton fiiliksen, täälläkin jo sormet syyhyää reissuasuja miettiessä, vaikka meidän reissuun on vielä melkein 5kk aikaa! 🙂

  Munkin tekisi mieli antaa kokouikkarille taas uusi mahdollisuus.. tai siis eihän mulla koskaan ole sellaista “isona” ollutkaan. Lapsena vaan, ja ne oli aina Adidaksen tai Speedon, kunnon vauhdikkaassa menossa pysyvä sporttiuikkari. Kirkkaanvihreä Adidaksen oli mun rakkain, hehe 😀

  Mutta hitsi vie, kun on tätä rintavarustusta niin sellainen “perinteisen” mallinen uikkari ei toimi, kun ei niissä ole mitään tukea. Ja sitten taas sellainen, missä on ihan kunnon rintsikkakupit… no, ne näyttää mun mielestä hyvin usein hyvin tätimäisille .. nettikaupoista täytyy vinkata asos.com, siellä on iso valikoima ja sieltä olen tilannut itselleni bikineitä pari kertaa. Multa erityisesti peukkua siitä, että siellä on eri vartalomalleille eri mallistoja (petite lyhyille, tall pitkille jne), joten fuller bust -valikoimasta on löytynyt mulle parit hyvät yläosat. Niin ja viime vuosina oon tykännyt parittaa niitä kunnon korkeiden alaosien kanssa, se on ollut kanssa ihan pätevä vaihtoehto kokouikkarille mun mielestä 🙂 muistaakseni Asos on ottanut nyt myös maksuttoman palautuksen käyttöön Suomestakin (joskus aiemmin ei oo ollut, mutta ei oo koskaan tarvinnut palauttaa). joten muistelisin että palauttaminenkin sujuu hyvin, mutta kannattaa tarkistaa vielä ehdot kuitenkin, jos sieltä tilaat 🙂

  • Eveliina says:

   No niinpä! Se on osa sitä odotusta, mikä taas on yksi matkan parhaista asioista 🙂 Asos onkin hyvä vinkki! Ja vielä parempi, jos palautus on ilmainen! Onpa hyvä – kerran etsin häihin mekkoa ihan paniikissa ja oli aivan pakko tilata kokeiluun kun mistään ei löytynyt, vaikka tiesin että joudun palauttamaan osan… Ja maksoinkin itseni kipeäksi siitä sovitusilosta, ei kiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN