Ja taas bloginmuokkaushommissa

views-13

Hei moi! Täällä ei olla ollenkaan oltu niin kaukana koneelta ja blogista kuin ehkä postauksista on saattanut näyttäytyä – päinvastoin! Olen istunut nimittäin blogihommissa kaiket illat kun muokkaan nimittäin jälleen blogin ulkoasua. Tämä on jo ehkä vähän pöllöä, tiedän sen, mutta tässä ulkoasussa auki olevat ensimmäiset postaukset osoittautuivat aika hankaliksi toteuttaa, ja jotenkin muutenkin. Etsin siis vielä parempaa! Ja nyt olen aivan sekoontunut kaikista olemassaolevista vaihtoehdoista (miten voi olla mahdollista, etten ole tätä projektia ennen tajunnut netin olevan kirjaimellisesti täynnä valmiiksi tehtyjä upeita blogipohjia?!)

Joten palailen taas hetken päästä kunhan olen saanut tähän selvyyttä! Juttuja on jonossa vaikka kuinka – mökkivaiheista ja Italian reissusta vielä lähinnä, koska oh well, te tunnette tämän tarinan: valoa puuttuu koska Suomen talvi ja kuvia ei voi ottaa ja yhyy. Joten itse asiassa ehkä nyt onkin oikeastaan ihan hyvä hetki syventyä blogin parantamiseen ihan kunnolla kerrankin! 🙂  Palataan siis taas kohta!

 

2 comments so far.

2 responses to “Ja taas bloginmuokkaushommissa”

 1. Kirsi says:

  Mikä upea kuva! En kestä noita teidän maisemia! <3

  Blogin muokkaaminen on kyllä ikuinen suo, tsemppiä siihen hommaan! Kyllä täällä odotellaan sitä, että joudat taas palata postailemaankin 🙂 sitten kun ehdit, no hurry!

  • Eveliina says:

   No niinpä, kiitos! Ihailen niitä koko ajan siellä <3 Uusimmassa postauksessa läjä lisää! Oli yksi upea lokakuinen aamu...! 🙂

   Ja kiitos ihana, niin kiva kuulla! Täällä ollaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN