All about those beige bags

beige-bag-crave
Saint Laurent Sac du Jour / Givenchy Shark (suede) / Givenchy Shark (leather) / Céline Trapeze
(inspiration pics from my Pinterest file ‘Bag crushes’)

Argh, aina välillä tämä nostaa päätään tämä haaveilu. Alkaa olla niin monta haaveilupostausta eikä yhtään toteutusta takana, että voi että! Sen kunnon mustan laukun lisäksi kaipaan kovasti beigeä siistiä laukkua myös. Näistä kaksi on olleet mielessä vuosia, mutta uutena nyt löysin tuon Givenchyn Sharkin tähän listalle. Ja koska rakastan syyspukeutumista vielä paljon enemmän kuin inhoan kesän vastaavaa, ihastuin kovasti tuohon mokkanahkaiseen! Laukku mokkanahassa, joko beigenä tai jopa jossakin värissä olisi tosi kiva. Jotain uutta. Trapezessa olisi vähän kumpaakin. Saint Laurent taas on aina wow, mutta onko se jo liiankin tylsä?

0 comments so far.

0 responses to “All about those beige bags”

  1. Anonymous says:

    Hienoja laukkuja kaikki, mutta mun mielestä erityisesti ton hintaisissa laukuissa panostaisin klassisempaan malliin, oli sitten jonkun mielestä tylsä tai ei. 🙂 Oma valintani olisi siis ehdottomasti Saint Laurent. Yksinkertainen ja upea. Miksei joku erikoisempikin muotoilu menisi, mutta itsellä ei ainakaan tule tuon hintaluokan juttuja osteltua joka vuosi, joten "erikoisemmissa" malleissa pelkäisin kyllästymistä, tai toisaalta sitä, että kyseiset mallit menisivät ns. pois muodista ja taas täytyisi alkaa katsella uutta yksilöä. 🙂 Tää tuntuu olevan varsinkin blogeissa (en tarkoita sinua), hirveän yleistä, että ostetaan joku pinnalla oleva juttu maksoi mitä maksoi, ja sitten vuoden päästä laitetaan jo kiertoon. No joka tapauksessa, kaikki vaihtoehdot on kauniita ja se laukku täytyy tietenkin valita, joka itselle eniten kolahtaa! Muiden mielipiteistä viis. Hyvää kesän jatkoa. 🙂

  2. Eveliina says:

    Olet kyllä ihan oikeassa, ajattelen samoin. Mä ostan tällaisia laukkuja näköjään kerran viiteen vuoteen, joten ovat enemmän kuin harkittuja…! Toisaalta huomaan että kun haaveilen jostain laukusta vuosikausia, kuten mustasta Givenchy Antigonasta, olen alkanut miettiä että jos siihen nyt syksyllä olisi mahdollisuus, niin olenko miettinyt sitä jo liian pitkään? Tarkoitan että onko se omassa mielessäni ollut jo niin kauan, että ainakin siellä se on jo ihan "nähty" :O tekisi mieli löytää siis jotain ihan uutta.. Mutta klassikkoja ne uudet jutut sitten ei ole. Hmm, mukamas vaikeaa 🙂 Kiitos sulle kommentista, kivaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN