Flared fling

base1

Sain yhtenä iltana mieleeni leveät farkut. Ihan kirjaimellisesti taivaan tuulista. Jostain, en tiedä mistä, odottelin unta, ajattelin kaikenlaista, esimerkiksi sitä Massimo Duttin tummantummansinistä nahkatakkia, joka jäi viime reissulla Tukholmaan, sitten se tuli päähäni: tummat deniminsiniset leveälahkeiset farkut sen kanssa. Sittemmin en ole saanut niitä mielestäni. Vaikka otsikko sanookin fling, tämä tuntuu enemmänkin kotiinpaluulta. Pillit on itse asiassa ollut mulle kymmenen vuoden fling. Eipä kai ne pillit ihan vielä katoa (tosi vähän näitä flare-lahkeisia vielä kaupoissa tai netissäkään on!) mutta suunta on selvä.

Olen niin viihtynyt noissa mun culotteseissakin, ja töihin olen jo pidempään kaivannut sellaisia tosi siistejä suoralahkeisia tummia farkkuja. Pilleissä ei vaan ei ole jotenkin hyvä fiilis töissä. Tai sitten pitää olla niin rento päivä ettei edes hississä törmää sikariportaaseen. Vapaalle sitten nämä kunnon flaret! Tiedän kyllä oikein hyvin, että tuollaiset pillijalat näissä aina näyttää hyviltä mutta toivon, uskon ja muistan (?) tällaisten sopineen mullekin 🙂 Ei kuitenkaan millään liioilla 70-luvun viboilla, ei ylhäältä asti löysinä, ei väärän värisinä. Aika rehellisen deniminsinisinä, ei liian kulutettuina, ei liian leveinä mutta sopivan.

Muistan kun nämä ylettyi ysärinä maahan niin että saumat ensin kastui, sitten rispaantui ja lopulta kului puhki, alla oli paksupohjakengät ja kaulassa tatuointikoru. Tuli pillit eikä koskaan tarvinnut miettiä minkä korkoista kenkää on jalassa, mutta sitten sitä huomasi, että farkuista näkyy pohkeet. Pillijalat oli menneet pillifarkuissaan varmaan neljättä vuotta ennen kuin mä uskaltauduin. Ja nyt olisi taas tämä. Nauroin teininä kun äiti sanoi että muoti tulee aina takaisin. Hah, kehitys kehittyy, teiniminä luuli, eikä uskonut ettei aikaakaan kun kolmekymppinen postailee ja pinnailee täällä niitä 70-luvun farkkuja, haaveilee niistä – toistamiseen elämänsä aikana. Voi pojat.

Etsinnässä siis syksyksi! …niin muuten, jostain syystä nimenomaan syksyksi. Ihania yhdistelmiä näiden kanssa näkyi toppien ja pitsinkin kanssa, mutta mä näin sen nahkatakin. Ja neuletta. Ja villahuivin… Sanoinko jo, ettei kesäpukeutuminen ole mun juttu 😉

 

Pics from my Pinterest -file Style / inspired
Tiger of Sweden knit
Massimo Dutti leather jacket
0 comments so far.

0 responses to “Flared fling”

 1. Hertta says:

  Oon myös katsellut näitä ja muitakin 70-luvun tyylisiä vaatteita. Ja pyöritellyt päätäni, olen jo kerran nähnyt näiden paluun, ja nytkö taas? 😀 Itsellä nämä assosioituu kuitenkin niin vahvasti teinivuosiin ja, ah niin ihanan kamalaan 90-lukuun, etten kyllä ihan purematta niele näitä narupaitoja ja muita. 😀 Noh, tulen sitten sen lauman mukana kun muutkin, ehkä vuoden parin päästä. 😀

 2. Eveliina says:

  Joo toistaiseksi siitä ei vieläkään mikään muu viehätä kuin nämä farkut, eikä nekään vaikka etutaskuilla tai liian trumpetteina.. On tää silti tosiaan vaan hullua! 😀

 3. Tämä on kyllä taas niitä juttuja joihin mulla menee aikaa päästä mukaan! En voisi vieläkään kuvitella jalkaani leveälahkeisia farkkuja. Hrrr, ajatuskin puistattaa 😀 Itse omaksuin pillit heti niiden tultua, kun löysinkin yläasteella joulualesta Miss Sixtyn pillit jollain -70% alella kun silloin oli vielä leveät lahkeet valloilla. Ja sekin, että kun omat reiteni ei sieltä siroimmasta päästä ole, oli kyllä silloin kun viimeksi leveät lahkeet oli muotia (eli -20kg sitten :D), niin en osaa ajatella näitä jalkoihini. Odotan kyllä näkeväni nämä sinulla, sillä culottesitkin näyttävät sinun asuissa upeilta, joita en vielä itselleni ole uskaltanut niitäkään hankkia!

 4. Aurora says:

  Mä oon niin yrittäny metsästää täydellisiä tällasia jo muutaman vuoden 😀 Yks hidastaja on kyllä se, että farkkujen sovittaminen on ihan kaameeta puuhaa… Mutta tällaset olis niin ihanat, joten ehkä pitää nyt vaan päättää, että tänä kesänä tällaset hankin. 😀

 5. Eveliina says:

  No kun mun mielestä ainakin mulla se on just niin että mitä tiukempaa, sitä makkarankuorempaa, ja leveys tasapainottaa niitä jalkojakin… 🙂 sama homma culottesien kanssa, usko pois! 🙂 ei vaan, parasta on kun menee sillä omalla tyylillään, silloin näyttääkin kaikkein parhaalta kun tuntuu hyvältä! Ja näiden kanssa on kyllä oltava tarkempana että on oikeasti hyvät.. Saas nähdä löydänkö!

 6. Eveliina says:

  Tuo on niin totta, farkkujen sovittaminen tosiaan ON aivan kauheaa! :O harmi kun näitä on kaupoissa niin vähän, netistä kun ei oikein farkkuja voi tilata.. Vitsi, toivottavasti löydetään molemmat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN