livinupanotch.com

Hei tässä se nyt on! Blogin uusi ulkoasu! Yksi villi tiputanssi tähän väliin! 🙂
Olen ollut jo tosi pitkään kyllästynyt blogin ulkonäköön ja vaikka mitä olen itse yrittänyt, en ole vain saanut esille ollenkaan sitä mitä olisin halunnut. Kun Jonna uudistutti sivunsa, jotenkin tajusin että ei mun tarvitsekaan osata tätä itse, voin pyytää jotakuta osaajaa tekemään ja visioimaan! Kyselin heti Jonnalta kuka sivut teki, ja niiden takana osoittautui olevan ihana Idamme! Vaihdeltiin Idan kanssa viestiä, laitoin pitkän ja sekavan meilin toiveita, pilvilinnoja ja linkkejä, ja jotenkin ihmeessä hän onki sieltä punaisen langan jota melkein itsekään en ollut nähnyt. Sain jo seuraavana päivänä ensimmäisen draftin ulkoasusta ja olin ihan ällikällä lyöty.

Pääohjeeni oli kaikki mitä tarvitaan, eikä mitään turhaa. Tämä on juuri sitä. Halusin myös kuitenkin jäädä Blogger-alustalle, vaikka vaikkapa WordPressissä olisi ollut taas uusia mahdollisuuksia. En kuitenkaan millään halunnut opetella kokonaan uutta ohjelmaa, ja varsinkin päätös oli selvä kun tänne Bloggeriin näyttikin saavan oikeastaan kaiken mitä toivoin. 

Hiottiin asioita vielä pari viikkoa, Ida istui varmasti koneella enemmän kuin laki sallii, ja tänään hän koodasi palikat tänne blogiin valmiiksi. Vielä on mulla asioita kesken – suurimpana vanhojen postausten fonttien vaihtaminen kun en ole osannut alkeellisimpiakaan koodaushommia ennen. Enkä vieläkään mutta yritän nyt opetella.

Tuntuu että blogi otti ison harppauksen eteenpäin, henkisestikin. Loin oman domainin ja toin tänne oman nimeni. Yllättävän pelottavaa! Ninnumaariana säilyy kuitenkin instagram ja toistaiseksi myös blogin sähköpostiosoite. Kameran asetuksia ja kuvankäsittelyä en vielä handlaa, joten kuvassa tänään tällainen yksi palanut valkoinen huivi, olkaa hyvä. Öh. Baby steps.

Bloggaamisesta olisi jotenkin paljonkin ajatuksia. Ne sopisi nyt hirveän hyvin tähän. Kuitenkaan ne ei vain nyt kirjoittaudu tekstiksi, joten tyydyn jatkamaan tiputanssiani ja nautiskelemaan tästä uuden ilmeen ilosta – toivottavasti tekin!

18 comments so far.

18 responses to “livinupanotch.com”

 1. Jee ihan mahtavaa! Tosi kiva ja tyylikäs ulkoasu! Kyllä se Ida vain osaakin! Ulkoasun kanssa värkkääminen on kyllä yksiä minunkin lempipuuhiani, mutta paljon olisi vielä opittavaa 😉

 2. Eveliina says:

  Kiitos! Ja niinpä! Mun lempipuuhiani ei todellakaan ole, yäk, joten onneksi on joku joka osaa 🙂

 3. Hyvältä näyttää! Näistä uudistuksista tulee aina olo, että pitäisi omalle blogilleenkin tehdä jotain, mut mut…. Odotan sitä hetkeä kun mulle tupsahtaa se ylimääräinen tunti vuorokauteen… 😉

 4. Eveliina says:

  Kiitos! 🙂 Ja joo niinpä – mä en jäänyt odottamaan vaan päätin säästää hermojeni rippeet ja panostaa jonkun muun osaamiseen tässä asiassa 😀

 5. Vilhelmiina says:

  Upea ja sinun tyylisesi ulkoasu! Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani: aiheesi ovat kiinnostavia, ja blogin ulkoasu on tyylikäs laadukkaine valokuvineen! Etenkin asukuvat ovat antaneet vinkkejä omaankin vaatekaappiin hankittaviksi ja viime aikaiset reissuvinkit ovat olleet mukavaa ja inspiroivaa luettavaa! Kiitos siis ihanasta blogistasi ja hyvää kevään jatkoa! 🙂

 6. Eveliina says:

  Kiitos Vilhelmiina hirmu paljon! Ihana kuulla, tosi tosi ihana <3 Tällainen palaute antaa aina niin paljon inspistä jatkoonkin, tulee tosi hyvä mieli 🙂 Ihanaa kevättä sullekin, kiva kun oot mukana!

 7. Miss J says:

  Näyttääpä upealta! Ida on kyllä melkoinen taituri, olen hänen kädenjälkeään ihaillut nyt parissakin blogissa. Oma blogi on jäänyt vähän liiankin vähälle huomiolle viime aikoina ja oon kovasti miettinyt sen uudistamista ulkoasun osalta ja myöskin nimimerkin luopumisen osalta. Kun tuntuu, että taidan tällä hetkellä jäädä aika etäiseksi lukijoille. Mutta onhan se nyt jotenkin hurjan pelottavaa kaikkien vuosien jälkeen pamauttaa oma etunimi eetteriin. Pisteet siis sulle rohkeudesta! 🙂

 8. Janica says:

  Upealta näyttää uusi ulkoasu! Tykkään kanssa juuri tällaisista simppeleistä visuista, joissa sisältö pääsee oikeuksiinsa. Ja uskon, että tämä oli henkisesti harppaus eteenpäin myöskin, esim. itselleni blogin Facebook-sivun perustaminen oli juuri sellainen iso henkinen harppaus. Ja kiva kuulla ajatuksiasi bloggaamisesta vaikka enemmänkin!

 9. Eveliina says:

  Eikö!! Mä olen tosi tyytyväinen :))) Se oli kuule yllättävän pelottavaa, mutta ei vielä ainakaan ole mitään kauheaa tapahtunut :O 😀 Mietin sitä tosi pitkään, mutta päätin että se on ratkaisu oikeaan suuntaan, kun sukunimi ei kuitenkaan täällä suoraan ole. Rohkeutta siis sullekin! 🙂

 10. Eveliina says:

  Kiitos, mäkin tykkään tosi paljon! Ja iso kiitos Idalle! 🙂 Facebook -askel on mullakin seuraavana, ja sitten se kuvausasia. Jossain vaiheessa taas niitä ajatuksia ihan varmasti tuleekin – näköjään aina blogin vuosipäivän tienoilla toukokuun alussa ajatuksia bloggaamisesta alkaa kuplia enemmänkin!

 11. LeAnn says:

  Oikein ihana ja sinun näköinen on uudistus. 🙂

 12. Anonymous says:

  Näyttää oikein hienolta! 🙂

  t. M

 13. Kirsi says:

  Tosi ihana uusi ulkoasu! Ihan mielettömän hyvin sopii sulle ja blogillesi ja toimii todellakin ihan moitteettomasti 🙂 Ida on kyllä taitava tosiaan 🙂

 14. milka says:

  Näyttää tosi kivalta 🙂 Musta kuvienkin laatu on uskomattoman hyvä! Pidän sun blogista tosi paljon, ihana sekoitus hömppää mutta sitten taas jotain mitä tapahtuu hieman pintaa syvemmällä (puhut muustakin kuin pelkästään vaatteista!).

  Äh, hirveän vaikea kirjoittaa kommenttia missä lukisi mitä oikeasti haluaisin sanoa, sitä että blogisi on paras!

  Terveisin Milka

 15. Eveliina says:

  Kiitos, niin munkin mielestä! 🙂 Pahoitteluni vastauksen kestämisestä, olen kyllä lukenut kommenttisi heti <3

 16. Eveliina says:

  Eiks ookin! 🙂 Mä tykkään ihan hirveästi!! 🙂 Hyvä että toimii! Pusut Idalle todellakin!

 17. Eveliina says:

  Oi kiitos! Mahtava kuulla kuvien suhteen vaikka itseä vielä häiritseekin. Vaikka toisaalta kivakin se vaan on, että on jotain missä kehittyä ainakin omasta mielestä 🙂

  Tosi tosi kiva kuulla että viihdyt täällä matkassani, kiitos todella paljon kauniista sanoistasi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN