Coming right up!

Moikka! Sellaista tulin kertomaan, että blogi pätkii viikonlopun aikana, ja ilme saattaa vaihdella hetkittäin – mulla on nimittäin yllätys! Happy Daysin Ida on valmistellut mulle uutta ulkoasua, koska omat taidot on loppuneet jo aikaa sitten, ja tittidii! Nyt ilme on valmis ja se rakennetaan tänne blogiin lauantain ja ehkä sunnuntain aikana. Myös osoite muuttuu, mutta ilmoitan siitä sitten myöhemmin. Toivottavasti te tykkäätte yhtä paljon kuin minä, olen aika pähkinöinä! Ihan uudella tavalla taas intoa blogiin kun siellä on itsekin kiva käydä. Idan silmä on pettämätön! Palataan siis pian 🙂

0 comments so far.

0 responses to “Coming right up!”

 1. Anonymous says:

  Apua, jännittävää!! 🙂 Ja upea kuva!

 2. Ninnumaaria says:

  No niin mustakin!! 🙂 Kiitos, tuo on yksi lempparikuviani, Sea That Sparkles'n Janican ottama ja banneriksi Idan stilisoima! 🙂

 3. Anonymous says:

  Ooo kuinka kaunis ulkoasu!! En tiedä minkä verran porukka lukee sinun blogia, mutta tosiaan ihmettelen miten kaikki eivät lue, onhan tämä vaan ihan paras, ja aina vaan paranee (: Huippua!!

 4. Eveliina says:

  Kiitos hirveästi, mäkin tykkään! 🙂 No nyt otin tuon seuraajagallerian tuolta pois simppelin ulkoasun vuoksi, mutta kyllä ihan mukavasti seuraajia on, tosin aina mielelläni enemmänkin tervetulleeksi toivottaisin 🙂 kiitos sulle tosi kovasti! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN