Terkut Thaimaasta

Moikka, täällä ollaan Koh Yao Yain saarella, vähän pöllämystyneinä mutta oikein hyvässä jamassa 🙂 Kymmenen ja puolen tunnin lento meni tosi hyvin ja nopeasti, kone oli ihan tyhjä ja saatiin nukkua neljän penkin riveillä ihan pitkin pituuttaan. Lentokentällä oltiin ainoita jotka suuntasi kohti Koh Yao Yaita, kuski oli nimellä vastassa ennen puolen tunnin ajoa satamaan ja puolen tunnin venematkaa saarelle.

Mä voin niin huonosti aina autoissa, ja varsinkin väsyneenä, nälkäisenä ja kuumissani en olisi kestänyt sekuntiakaan siinä autossa pidempään, mutta onneksi venematka ja lämmin merituuli piristi. Olo on ihan epätodellinen, hotelli on aivan huikean upea. Villat on jyrkässä rinteessä, jotka jo veneestä pilkotti näkyviin. Tämä ei ole mikään yksi hotelli, vaan ennemminkin pieni kylä, jonka jokainen talo on erillinen ja sokkeloisten puiden varjossa. Paikka on supertyylikäs ja rauhallinen, mutta apua aika kallis…! Se oli kyllä tiedossa ja arvasinkin ettei tässä lähellä ole yhtään mitään, joten täällä on melkein käytävä hotellin ravintolassa syömässä päivän jokainen ateria. Ravintola taas liikkuu Suomen hinnoissa. No huh, viikko sitä vaan ollaan… 🙂

Näille villoille on aina autokyyti alhaalta respalta ja poolilta, tie on ihan järjettömän, oikeasti järjettömän jyrkkä, ja aika pitkäkin, kävellä ei voi. Auto tulee kuitenkin tilatessa ihan hetkessä. Oltiin hotellilla noin kolmelta iltapäivällä ja nyt ollaan lähinnä ihmetelty olevamme täällä, katsottu auringonlaskua parvekkeen ammeesta ja nyt meinaa väkisin väsyttää vaikka kello on vasta puoli kahdeksan.

Mutta lomalla siis viimeinkin, ilman ainuttakaan suunnitelmaa. Paitsi ehkä muutamat spa-hoidot ja ison lukemispinon läpikäyminen 🙂

0 comments so far.

0 responses to “Terkut Thaimaasta”

 1. Iina says:

  Ihanalta näyttää. Oikein rentouttavaa lomaa!

 2. Emmi says:

  Näyttää täydellisestä! Ihanaa loppulomaa 🙂 <3

 3. Anonymous says:

  Moikka! Me ollaan myös mietitty Thaimaata kohteena ensi syksynä (loka-marraskuussa) ja voitais myös olla vaan viikko. Melkein tultiin jo siihen tulokseen, ettei pelkästään viikoksi kannata niin pitkälle lähteä. Ootte ilmeisesti kuitenkin eri mieltä? 🙂 Ootteko siis viikon perillä + lennot ja matkustaminen vai sisältyykö viikkoon matkustaminenkin? Mun täytys jotenkin saada perusteltua toiselle puoliskolle että kyllä sinne vaan viikoksikin kannattaa lähteä 😀

 4. Anonymous says:

  Oi että, kuulostaa ja näyttää niin rentouttavalta..! 🙂 Se tunne, kun vaan on ja nauttii joka hetkestä, on jotakin niin käsittämättömän ihanaa ja voimaannuttavaa. Ihanaa lomaa ja kauniita hetkiä <3

 5. Ninnumaaria says:

  Moikka! Kyllä mekin mietittiin tuota vähän, mutta päädyttiin siihen lopputulokseen, että matkustuspäivä on ihan sama, on lentoa sitten kuusi tai kymmenen tuntia. Ajan lyhyyden vuoksi varattiin suorat lennot, jotka löytyi edullisimmin matkatoimistosta (apollo) harvinaisesti tällä kertaa. Matka koneen laskeuduttua tänne hotellille saakka kesti noin puolitoista tuntia, ja sujui todella jouhevasti, joten sekään ei vienyt aikaa. Lähdimme sunnuntai-iltana klo 20, olimme perillä hotellissa maanantaina klo 15, lähdemme pois hotellilta ensi maanantaina klo 9, olemme Suomessa samana maanantai-iltana klo 20. Eli 8 päivään sisältyy lentoajat. Mun mielestä siis todellakin kannattaa, kun valitsee kohteen ja lennot järkevästi! 🙂

 6. Ninnumaaria says:

  Ja ON! 🙂 Ihanaa! Kiitos tosi kovasti <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN