Tallinn shopping outfit


Moikka! Täällä on palattu kotiin Tallinnasta, ihanan viikonlopun vietettyäni taas äidin kanssa. Olen sanonut tämän joka kerta ennenkin – nämä yhteiset hetket äidin kanssa on mun elämän tärkeimpiä asioita. Työasiat on olleet jotenkin raskaina edessä taas heti Thaimaasta palattua. Tuntuikin jo neljän päivän jälkeen perjantaina, että äidin rakas ja rauhoittava seura on enemmän kuin tarpeen.

Lähdettiin perjantai-iltana kun päässä vielä surisi ja hermostus kiristi rinnassa, mutta jo laivassa olo vähän helpotti. Ei olla kovin kokeneita Tallinnan -matkaajia, joten senkin vuoksi majoituttiin helposti Tallink City Hotelissa Viru-keskusta vastapäätä. Yllärinä meidän huone upgreidattiin junior sviitiksi, mikä oli tosi kiva juttu. Makoiltiin eka ilta sohvilla, lakattiin kynsiä ja kilisteltiin, juteltiin vain. Lauantaipäivä kierreltiin ensin vanhaa kaupunkia, ja kun alkoi sataa, siirryttiin ostoksille ja lounaalle, illaksi taas vaan rentoilemaan hotellille. Tämänaamuisen laivailun jälkeen käytiin vielä vähän Helsingissä kaupungilla ennen kuin äidin olikin jo taas aika lähteä kotiin.

Olen ollut ihan tosi väsynyt tällä viikolla, ehkä matkan jäljiltä, työstressien vuoksi, ja huonon nukkumisen ansiosta. Vieläkin väsyttää mutta mieli on levollisempi. Syksyisen Italian -matkan suunnittelu innostaa myös koko ajan. Kai ne muut asiat selviää. Kunhan on elämän tärkeimmät asiat kunnossa. Olen niin onnekas kun ne todellakin on.


18 comments so far.

18 responses to “Tallinn shopping outfit”

 1. Laura says:

  Tosi kiva asu! 🙂 Varsinkin nuo H&M:n housut iskee, näyttävät niin mukavilta :).

 2. Ninnumaaria says:

  Kiitos! 🙂 Ne olikin itse asiassa tän asun juju, joita etsin kaupungilta pää punaisena perjantaina ennen lähtöä! Just nyt ei mene kummatkaan mun mustista pillifarkuista päälle, mutta sain pakkomielteen löytää tällaiset housut matkaan. Tykkään löysistä printtihousuista tosi paljon, mutta nyt oli tilaus kokomustille. Nämä on Divided -mallistoa, ohutta ja supermukavaa kangasta, hintana 9,90! Kannattaa käydä nappaamassa, mä käyn ehkä toisetkin 🙂

 3. Ansku says:

  Äidin kanssa vietetty aika yleensä auttaa moneen, tai vaikka vain puhelinkeskustelu. Itsellä oli ihan älytön stressi jokin aika sitten kun ajattelin kai vain liikaa ja monimutkaisesti. Äiti osasi sanoa oikeat sanat ja ongelma – ei ehkä kadonnut kokonaan, mutta oli helpompi ratkaista 🙂

 4. Anonymous says:

  Kauniita kuvia ja miten ihana paita. 🙂 Taisin nähdä sut tänään Stockmannilla, mutta en jotenkin rohjennut tulla moikkaamaan. Virtuaalisesti sitten tätä kautta. 🙂 Niin, ja kiitos kynsi-inspiraatioista, oon innostunut taas lakkailemaan, vaikka en mitään erityisiä hienouksia osaakaan. 🙂

  t. M

 5. Ninnumaaria says:

  Se on niin totta <3

 6. Ninnumaaria says:

  Voi kiitos! 🙂 Eikä, olisit tullut vaan moikkaamaan! Vaikka tiedän kyllä ihan hyvin sen tunteen jonkun blogien lukijana myös, mutta täällä päässä kirjoittajana ei tunnu ollenkaan hassulta, päinvastoin! Kiva kun kuitenkin täällä kävit moikkaamassa <3 Oih, kynsilakkailu – melkein yhtä hyvää terapiaa kuin äitiviikonloppu 😀

 7. Anonymous says:

  Hiukset!! Wow! Niin kuohkeat ja nätit <3 samoin vaatteet 🙂 -elina

 8. Emmi says:

  Ootpa tosi nättinä näissä kuvissa! 🙂 Ja ihana asu, tottakai, tuollainen sopivan rento!

 9. Sandra says:

  Näytät näissä kuvissa tosi kauniilta, eikä raskaat työasiat näy ainakaan ulkoisesta olemuksesta – noi sun hiukset on aivan uskomattoman upeat ja tyyli pettämätön! 🙂 Tsemppiä työviikkoon! 🙂 Pääsiäinen kivasti lyhentää sitä onneksi…

 10. Inka says:

  Miksei sun blogin kuvat meinaa millään latautua tabletilla? 🙁 Pöytäkoneella no problem mutta tabletin kanssa saa aina taistella että saa kuvat näkyviin. Muiden blogien kohdalla tällaista ongelmaa ei tabletilla selaillessa esiinny.

 11. Ninnumaaria says:

  En osaa ollenkaan sanoa. En ole huomannut samanlaista ongelmaa omalla tabletillani, eikä muut tabletilla lukevat ole antaneet samaa palautetta.. Lataan kuvat Flickrn kautta, en bloggerin, voisikohan sillä olla jotakin tekemistä Asian kanssa.

 12. Ninnumaaria says:

  Voi kiitos Sandra tosi kovasti! Ihana kuulla, olo oli tuolla hetkellä iloinen 🙂 Pääsiäisvapaat onkin ihana juttu! 🙂

 13. Ninnumaaria says:

  Kiitos Emmi paljon <3 🙂

 14. Ninnumaaria says:

  Kiitos, ihana kuulla! Hiusten kanssa on nyt suuria ongelmia, ja olo niiden suhteen on itse asiassa surkea, mutta kuviin saa hetkellisesti huijattua näyttämään paksummilta..

 15. Voi vitsit sinulla on kyllä niin kaunis tukka! Kadehdin sitä aina! 🙂

 16. Ninnumaaria says:

  Voi että kiitos Linda <3 Tässä oli good hair moment, mutta muuten kyllä olen aika huolissani hiuksistani ja niiden ohenemisesta tällä hetkellä… 🙁 Toivottavasti tilanne paranisi. Tiedän, ettei sitä ainakaan kuvista huomaa, mutta itse tunnen eron ihan selvästi.

 17. Upeat asukuvat! Äiti on täälläkin se tuki ja turva kun stressaa etenkin työhommat. Toivottavasti siellä tilanne paranisi ja stressi helpottaisi.

 18. Ninnumaaria says:

  Kiitos paljon Satu! 🙂 Läheiset on niin korvaamattomia…! Toivon niin minäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN