Balcony

Kuten tarkoituskin oli, ollaan vietetty tällä lomalla aikaa toistaiseksi pelkästään hotellilla rentoillen. Juttua siis hotellista tulossa vielä varmaan paljonkin, mutta tässä yhdestä mahtavasta jutusta, meidän parvekkeesta. Tulikin jo mainittua, että hotelli sijaitsee aivan tajuttoman jyrkässä rinteessä (mun on pakko kuvata joskus videolle autokyyti alhaalta tänne villalle, mutta en voi julkaista sitä ennen kuin ollaan kotona, muuten äiti pyörtyy), ja meidän parvekkeeltakin on siis ihan käsittämätön maisema. Tämä nelostalo taitaa olla kaikkein korkeimmalla (älä yritä tsunami), alempana on oman poolin villoja monta kymmentä.

Parvekkeella on mahtava ihailla auringonlaskua, veneitä, saaria (ja Phuketin mannerta?) usvassa, ja viilentyä ammeessa. Olen totaalisen ihastunut myös tuohon leposohvaan – kova patja ja tyyny jyhkeällä puulaverilla on ihanat perinteisten sohvien ja aurinkotuolien sijaan. Haluan mun mökille tai takapihalle joskus tuommoisen!

Vaikka siltä saattaa kuulostaa, ei olla ihan hirveästi aikaa vietetty täällä huoneessa, vaan pääosin alhaalla rannalla, ravintoloissa ja spassa. Niistä lisää myöhemmin, nyt nukkumaan että jaksaa makoilla koko huomisen taas! Ellei Mr. raahaa mua mopoilemaan … (ja *kops* äiti pyörtyi sittenkin)
0 comments so far.

0 responses to “Balcony”

 1. Täydellistä!

  Nauttikaa! 🙂

 2. annieveliina says:

  Kuin täydellinen parveke ja maisemat!! :D<3

 3. Ansku says:

  Eeeiii vitsi miten hyvältä näyttää! Upeaa reissun jatkoa 🙂

  http://www.peaceandstyle.fi

 4. lili says:

  Voi hyvänen aika miten upean näköistä!!<3 Kyllä tuolla kelpaa rentoutua! Ihanaa lomaa<3

 5. Mitkä upeat täydelliset rentoutumis maisemat <3

 6. Elisa says:

  Ihan harmittaa miten huono olen kommentoimaan, mutta juttujasi pitkään lukeneena on ehkä aika kertoa, miten hyvällä tuulella olen jokaikinen kerta kun jonkun postauksesi olen lukenut 🙂 Tapasi kirjoittaa on ihan mieletön, niin aito ja eläväinen, ja erityisesti tapasi kuvailla asioita on jotenkin niin hyvällä tavalla hupsu, että heti hymyilyttää – myötäeläminen tulee väkisin mukana. Olet ainoita blogin kirjoittajia, joiden tekstit lukisin alusta loppuun, vaikka kyseessä olisi sitten peräpukamien hoito-ohjeet. Voi hitsi mikä romaani, pointtini oli varmastikin se, että blogisi on ihana ja olet ihan mielettömän sympaattinen ja annat itsestäsi helposti lähestyttävän, fiksun ja jalat maassa-kuvan – jatka samaan malliin ja nauttikaa nyt Thaimaan lämmöstä 🙂 Mukavaa lomanjatkoa!

 7. Ninnumaaria says:

  No niin on! 🙂 Kiitos, me todellakin nautitaan 🙂

 8. Ninnumaaria says:

  Tää on ihan mieletön!! 🙂

 9. Ninnumaaria says:

  No älä! 🙂 Tämä on ihan huikea paikka! Kiitos Lili <3

 10. Ninnumaaria says:

  Todellakin! Tänään just nukuin päikkärit tuolla 🙂

 11. Ninnumaaria says:

  Voi vitsi mikä kommentti, aivan ihana!! 🙂 <3 Kaikki kommentit on tärkeitä, mutta tällaiset lämmittää mieltä ja sielua ihan mielettömästi, kiitos tosi tosi paljon sanoistasi! Kirjoittaminen, ainakin joskus, tulee multa jotenkin luonnostaan. Tykkään ihan hirveästi siitä jos joku muukin sen ansiosta täällä matkassa viihtyy 🙂 Olen ihan häkeltynyt tästä kommentista, kiitos vielä ihan miljoonasti ja ihan huippua kun olet mukana!! <3

 12. Täydellistä.. Todella viehättävä blogi sinulla.. ♥ Seurailemaan jään jatkossakin! Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. http://www.amandanunelmia.blogspot.fi 🙂 Ihanaa viikonloppua!

 13. Anonymous says:

  Täsmälleen samaa mieltä kuin Elisa edellä! Ihanan inhimmillinen olet! 😀

 14. Ninnumaaria says:

  Kiitos tosi kovasti Amanda! <3 käyn kurkkaamassa!

 15. Ninnumaaria says:

  Hih kiitos tosi tosi kovasti! Ihana kuulla että viihdyt 🙂

 16. Suvi says:

  Elisa vei todellakin sanat suustani! Olen jo viime keväänä "löytänyt" blogisi ja en muista olenko ikinä saanut mitään kommentoitua mutta tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani 🙂 vaikka meillä on elämäntilanteet ihan erilaiset ja asutaan eri puolella suomea ja kaikkea niin sun tapa kirjoittaa on vaan niin mukaansatempaavaa ja jotenkin teksti on niin sympaattista, hyvälle mielelle saat 🙂
  Kaikkea ihanaa sulle elämääsi ♡

 17. Ninnumaaria says:

  Kiitos Suvi ihan mielettömästi <3 Niin mahtava kuulla ettet tiedäkään…! En käsitä miten ihmiset on joskus niin upean kannustavia ja ihania periaatteessa tuntemattomillekin, kertoo paljon sinusta tämä viesti 🙂 Ihana kun olet mukana, kaikkea hyvää myös sinulle, ja suurkiitos kommentistasi! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN