Spring break in Thailand

Olen ollut alkuviikon aivan häkeltynyt teidän kaikkien mielettömän kannustavista ja myötätuntoisista kommenteista, etten edes tiedä mitä sanoa. Muuta kuin kiitos. Kiitos todella paljon. Olo on jo parempi, vaikka koko keväänä varjo ei ihan väisty, eikä pahimmassa tapauksessa sen jälkeenkään, mutta toivon parasta ja sillä välin teen parhaani. Työasioistahan tässä ikävä kyllä enimmäkseen on kyse, mutta en halua niitä tässä vaiheessa sen enempää avata. Se vaan on kovin iso osa elämääni tässä elämänvaiheessa, ja tuntuu vaikuttavan ihan kaikkeen, suunnitelmiin ja unelmiin ainakin.

Nyt haluan kuitenkin tietoisesti jättää sen murehtimisen ja liian ajattelun taakse. Olen miettinyt, itkenyt ja miettinyt asioita päivät, illat ja yöt putkeen pari viikkoa, ja nyt sen täytyy loppua. Niin hyvin kuin töissäni viihdynkin, on uuden todella haastavan työn alkaminen vienyt nyt neljä kuukautta voimia ihan viimeiseen tippaan asti, ja vielä siis stressi jatkuu. Olen voinut monin tavoin stressistä johtuen huonosti nyt kuukausia – hiukset takkuaa ja samenee, iho on kipeillä (ja tietysti rumilla) näppylöillä koko ajan, ja paino on noussut. En ole jaksanut liikkua enkä syödä hyvin. En nuku hyvin enkä jaksakaan enää kovin hyvin.

Vuoden alusta olen kuitenkin hiljalleen parantanut tapojani syömisen kanssa, mutta liikunta on saatava kunnolla mukaan. Ärsyttävät sairastelut muodossa ja toisessa on estäneet sitä tähän asti, mutta toivottavasti sekin tästä paremmaksi kääntyisi pian. En jatkanut sitä crossfitiä ainakaan toistaiseksi, enkä viihtynyt toisellakaan salilla jota kokeilin. Pähkäilin pitkään että missä oikein alan liikkua, kun yhtäkkiä se olikin ihan päivänselvää – mulla on ollut ikävä mun vanhalle salille! Jumppia, salia, ohjaajia. Kaikki sopimusehdot oli kilpailijoita paljon parempia ja ihmiset toivotti tervetulleeksi takaisin. Niin hyvä päätös.

Santhiya pohja

Hotellin kuvat Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa
Muut H&M

Toinen hyvä päätös on eiliseltä, kun varattiin hermolepoloma Thaimaahan kuukauden päähän. Ensin mietin että kannattaako nyt, jos työt ei vaikka jatkukaan, pitäisikö säästää… Kunnes järki voitti. Mikään matka ei ole koskaan tainnut tulla näin tarpeeseen kuin tämä nyt. Totaalirentoutuminen vaatii mulla lähdön mahdollisimman kauas pois kotoa. Matkustelu muuten taas antaa niin paljon enemmän kuin koskaan vaikka rahana ottaa, että uskon sen olevan sijoitus tämän kevään työpanokseenkin.

Mennään pienelle Koh Yao Yain saarelle maaliskuun puolivälissä. Aikaa ei ole kuin viikko, mikä painoi vaakakupissa esimerkiksi lentojen suhteen aika paljon. Ollaan totuttu matkustamaan vaikka vuorokausi tai pari putkeen, mutta yhdestä viikosta se on vähän liikaa itse lomasta pois. Katsottiin tätä paikkaa matkanjärjestäjältä jo muutama viikko sitten, ihan alkuun, mutta jostain syystä en ollut ihan valmis tätä varaamaan. Takana on hurjaa googlailua monta tuntia päivässä, ja olen aivan varma että me ollaan koluttu kolmeen kertaan joka ikinen maailman lomapaikka ja hotellihuone netin välityksellä viimeisten viikkojen aikana! …ja tottakai päätyäksemme siihen ekaan vaihtoehtoon. Onpahan huolella mietitty.

Joten hei-hei loska, räntä ja pimeys, hei aurinko, lämpö ja loma. Nyt klikkaan nuo H&M biksut ostoskorista kotiin saakka ja samaa tietä matkalaukkuun <3

0 comments so far.

0 responses to “Spring break in Thailand”

 1. Anonymous says:

  Toivon että kaikki järjestyy töiden suhteen! Olet kyllä loman ansainnut! Voimia!
  -Liz

 2. Sandra says:

  Näyttää aivan ihanalta paratiisilta tuo teidän lomakohde! Varmasti huolet ja murheet unohtuu, kun pääsee noihin maisemiin rentoutumaan 🙂 Itsekin oon sitä mieltä, että matkustaminen antaa aina niin valtavasti, etten sen takia siinä useinkaan säästele – "travel is the only thing you buy that makes you richer" onkin hyvin sanottu! Hyvä päätös myös jättää huolet tässä vaiheessa taka-alalle, vaikka se varmasti voi ollakin helpommin sanottu kuin tehty. Itse oon myös kova stressaamaan etenkin työjutuista. Aika monesti ylianalysoin asioita ihan liikaa päässäni, mutta sit lopulta koitan aina muistuttaa itselleni, että maailmassa on paljon tärkeempiäkin asioita kuin työ, vaikka sillä hetkellä se huoli tuntuukin ihan ylitsepääsemättömältä ja hirmuisen suurelta. Mukavaa viikon jatkoa sulle! 🙂 Toivottavasti saat stressin nujerrettua ja murheet karkoitettua vaikka sit juurikin liikunnan ja lomasuunnittelun avulla ja pääset taas nauttimaan elämästä ilman suuria huolia 🙂

 3. Ansku says:

  Mä ymmärrän tosi hyvin kuinka paljon stressiä työasioista voi koitua. Mulla on mennyt niiden kanssa painiessa monta vuotta. Hyvä kun varasitte loman, varmasti tekee hyvää 🙂 Terkkuja Meksikosta 😉

 4. Kirsi says:

  Ihana homma, että pääset vähän lomailemaan! Tuolla kyllä varmasti sielu ja mieli lepää 🙂 ja taas kerran tsemppihalit siihen saakka. Päivä kerrallaan vaan! 🙂 nyt otat vaan joka päivän motoksi, että "Today I can do anything, but I can't do everything" ja muista että se on ihan ok <3

 5. Anonymous says:

  Olipa elämänmakuinen postaus. Tämä ehdottomasti suosikkiblogini on niin ihanan virkistävä tuulahdus kaikkien ylikaupallisten ja mainoksia tulvillaan olevien blogien joukossa. Sanalla sanoen laadukas.
  Matkakohteenne näyttää täydelliseltä paratiisilta rentoutumista ajatellen.
  Tervetuloa tänne Aasiaan :).
  -Adele-

 6. Anonymous says:

  Näyttää todella ihanalta paikalta. Teille tulee ihana paratiisiloma. Saat hetkeksi työstressin pois mielestäsi (toivottavasti). Nuo maisemat kyllä varmaankin vievät kaiken muun mielestä. Rentoilua, lepoa, ihanaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa!

  Mikä matkanjärjestäjä tekee tuonne matkoja?

  Jaana

 7. Henni says:

  Vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä paikalta rentoutumiseen! 🙂 Sinä,jos kuka olet juuri tuollaisen ansainnut <3

 8. Ninnumaaria says:

  No niin on, tää piristi kyllä oikeasti ihan tosi paljon! Kiitos sulle ihan hirmusti taas, tuo on niin totta… <3

 9. Ninnumaaria says:

  Toivottavasti se sitä todella on! Kiitos tsempeistä, elämässä todellakin on isompiakin asioita, ja alan nyt tietoisesti keskittymään moneen muuhunkin asiaan vapaa-ajalla, myös ajatuksissa. Niin mäkin toivon <3

 10. Ninnumaaria says:

  Se on vaan niin tilaavievää omassa mielessä, vaikka "vain" työasioiden ei pitäisikään olla. Kiitos tuesta, loma tulee NIIN tarpeeseen! Oi Meksiko! Ihanaa! Nauti!

 11. Ninnumaaria says:

  Voi kiitos tosi paljon. Mulle on ehkä luontaisempaa avata niitä ajatuksiakin, ja teen sen itse asiassa pelkästään itseni takia, saan siitä jotain kummallista terapiaa 🙂 Ihan huippua kuulla nämä sanasi, kiitos hirveästi!

  Ja kiitos, suunta sinne ihan pian, ihanaa! 🙂

 12. Ninnumaaria says:

  No niin mäkin uskon, juurikin noita kaikkia asioita! 🙂 Apollomatkat järjestää tämän. Onkin eka pakettimatka suunnilleen kahdeksaan vuoteen, oho!

 13. Ninnumaaria says:

  Toivottavasti! Kiitos ihana, huoh, nyt on kyllä semmoinen olokin, että olen.

 14. Anonymous says:

  Oijoi miten ihana uusi banneri, ihanan siro, kevyt ja nätti! Lomamatka kuulostaa rentouttavalta, varmasti tulee huippu reissu ja oikeaan aikaan 🙂

 15. Ninnumaaria says:

  Oi kiva kun tykkäät! 🙂 niin mäkin! loma tulee NIIN tarpeeseen…!

 16. Anonymous says:

  Jaksamista myös täältä. Olen pitkään seuraillut ihanaa blogiasi ja kauniita vaatteitasi sekä mielenkiintoisia juttuja. Nyt ajattelin myös kirjoittaa jotain tänne. Ensinnäkin ihanaa, että pääset lomalle ja nuo bikinit on aivan ihanat. Näin ne myös h&m:n kuvastossa ja ihastuin. Mutta ostolakkoni vuoksi tyydyn vanhoihin bikineihini 🙂 Liikunnasta piti sanoa, että olen aivan ihastunut Elixian cardio step interval tuntiin. Koreografiat on yksinkertaisi ja askellukset oppii nopeasti, välillä tehdään vähän lihaskuntoa ja annetaan vain mennä hyvällä fiiliksellä hiki kunnolla pintaan. Yhden ohjaajan musiikitkin on niin hyviä, että mieli tekisi vain suu hymyssä hypellä tunti läpi ja fiilistellä. Vaikka liikkumaan lähteminen itselläkin on monesti työpäivän jälkeen tuskan takana, kun mieli tekisi vajota sohvalle ja mennä nukkumaan, mutta joka kerta tulen kyllä huomattavasti paremmalla fiiliksellä taas kotiin jumpan jälkeen. Eli toivottavasti löydät itsellesi mieleisen liikuntapaikan ja ehdit myös liikkumaan.

 17. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti! Tosiaan, menin sinne vanhalle salilleni takaisin, missä tiedän viihtyväni, joten asia kunnossa 🙂 Ja suurelta osin mäkin menin niitteen taattujen fiilisten ja ohjaajien perässä, se on vaan niin kiva tunne! 🙂

  Ihana kun olet täällä mukana ja kiitos kivasta kommentistasi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN