Krampampuli ja muita Budapestin randomeja

2
2 1

Budapest on tosiaankin kaunis kaupunki, täynnä vanhoja rakennuksia ja upeita maisemia. Oli niin rentouttavaa vaan käveleskellä sinne minne nenä näyttää ja ihailla näkymiä ihan livenä tai linssin läpi. Hyvä kuvausvinkki ulkomailla, tai miksei kotimaassakin, on muuten se että lykkää itsensä aasialaisten kuvaajien paikalle heidän jälkeensä ja suuntaa kameran samaan suuntaan. Yllätyt miten usein näet jotain minkä ohi olisit muuten kävellyt. Kokeile! 🙂

Niin ja krampampuli. Ja sörözö. Unkaria. Päättelin, että kuumaa viiniä, ja joku pubintapainen. Noista tuli ihan lentäviä lauseita meillä viikonlopun aikana 😀 Unkarin kieli ei ole kovin kaunista ainakaan kirjoitettuna, mutta puhuttuna se kuulostaa ihan tiedättekö mille. Kyllä, suomelle. Parikin kertaa ihmettelin ihmisjoukossa että onpas älyttömästi suomalaisia turisteja. Kunnes kuuntelin tarkemmin – unkaria sittenkin. Että sörözöö krampampuli vaan.

5 6 3 4

0 comments so far.

0 responses to “Krampampuli ja muita Budapestin randomeja”

 1. Anonymous says:

  Todella kauniita kuvia ja hauska postaus! 🙂

 2. Ansku says:

  Mä olen käynyt Budapestissa kauan sitten, varmaan 15 vuotta sitten, mutta muistan edelleen elävästi tän sillan. Upea paikka tämä. Tahdon sinne taas.

 3. Minäkin olin monesti kuulevani suomea kun puhuttiinkin unkaria, mutta emmekös ole sukulaiskieliä.

 4. Oi mitä kauniita kuvia ja kaunis postaus!

 5. Marjukka says:

  Onnea kolmekymppiselle näin jälkikäteen! Unkarissa vuoden opiskelleena tunnen kaupungin hyvin, tosin 90-luvun Budapest oli post-neukkutunnelmissaan varmasti hyvin erilainen kuin nykyinen upea metropoli.

 6. Anonymous says:

  Hei:) koska sä paljastat sen sun vanhempien antaman synttärilahjan? 🙂

 7. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti! 🙂 Kiva kun tykkäsit!

 8. Ninnumaaria says:

  Niin todella olikin! Mulle tuli ihan Brooklyn Bridge mieleen 🙂

 9. Ninnumaaria says:

  Joo näin muuten on 🙂

 10. Ninnumaaria says:

  Kiitos paljon! 🙂 No joo kyllä varmasti muuten on ollut! Tämä oli eka kertani siellä, ja taisi olla itäisin Euroopan maa, jossa olen ollut, joten vieläkin minun silmääni itäisemmältä myös näytti. Mutta tosi kaunis kaupunki ainakin nyt, ja hyvin pidetään vanhoistakin rakennuksista huolta.

 11. Ninnumaaria says:

  Ainiin joo! Siitä on postauskin luonnoksissa tulossa! 🙂 Tällä viikolla, laittaisinko jo vaikka perjantaiksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN