Camel cashmere

2

Shoppailin Budapestissa aika vähän, ihan kovin jänniä mahdollisuuksia kun ei siihen siellä mun mielestä ollut. Kauppakaduilla ja -keskuksissa oli muutama H&M, yksi Zara, Mango ja muutama muu tuttu liike, loput kaupat eivät vain olleet mun mieleen ollenkaan. Esimerkiksi kenkäkauppoja en melkein löytänyt lainkaan. Massimo Dutti siellä kuitenkin oli, mistä löysin etsimäni kamelinvärisen neuleen. Lämmin kashmir -neule oli päälläni jo seuraavana päivänä kun käytiin parlamenttitalolla. Ostin myös Zarasta nuo farkut, ihan perusväriset, joustavat ja kivat, just nyt nimittäin ei kovin monet farkut taas päälle mahdu…

Zara Homesta tein muutamia lahjaostoksia ja Hilfigeriltä löysin sen aivan täydellisen mustan toppatakin, jonka viikonloppuna ostin alesta Helsingistä. En ostanut sitä Budapestista, koska sen kanssa huomasin sen mitä olin jo vähän epäillytkin: hinnat oli korkeampia kuin Suomessa. Zaran ja Duttin ostoksissa euromäärä ei ollut valtaisa, mutta eroa kumminkin.

Yksi katu oli pyhitetty luksusliikkeille. Siellä kävin Vuittonilla katsomassa niitä kalentereja, joista haaveilen. Hinta oli kuitenkin viitisenkymppiä enemmän kuin Helsingissä, joten en ostanut sitäkään Budapestista (ja nyt niitä ei enää Helsingin liikkeessä edes ole, ääh…!) Näihin löytöihini olen kuitenkin supertyytyväinen, siniset farkut ja kamelinvärinen neule – voiko tarpeellisempaa olla 🙂

Täällä muuten ollaan vielä ihan töissä nämä välipäivät, mutta huomenna otetaan suunta iltapäivällä mökille. Siellä ei ole tullutkaan nyt paljon käytyä, talvisaikaan kun se ajaminen ja varsinkin mökin lämmittäminen on kohtuu ärsyttävää kahden päivän vuoksi. Nyt ehditään viipyä vähän kauemmin, jos ollaan ainakin perjantai ja ehkä myös maanantai vapaalla. Niitä alkusyksyn pitkiä työpäiviä ja stressiä velkomaan. Tulossa siis uusivuosi todella iisisti

0 comments so far.

0 responses to “Camel cashmere”

 1. Anonymous says:

  Tyylikäs perusasu, kauniilta näytät, varsinkin ensimmäinen kuva on onnistunut mielestäni <3 -M

 2. Jo says:

  Hei, muistatko millä nahalla tuo sinun Del ray on?

 3. Ninnumaaria says:

  Kiitos <3 🙂 Mä tykkäsin tästä asusta paljon!

 4. Ninnumaaria says:

  Del Reyni on muistaakseni glossy goat, ja kyllä se on tuo sama siis joka on nyt Mulberryn alessa 🙂 Mutta en vanno ihan satavarmaksi!

 5. lili says:

  Todella ihania asukuvia Ninnu, niin kaunis tausta ja asukin on tosi onnistunut kaikessa yksinkertaisuudessaan! 🙂 Ihanaa vuoden viimeistä päivää!<3

 6. Ninnumaaria says:

  Kiitos ihana Lili <3 <3 Ihan hullunkiilto silmissä pomppelehdin tuolla Budapestissä kun joka paikassa oli niin upeita kuvauspaikkoja! Teki mieli käydä vaihtamassa vaatteet välillä päivän aikana ja mennä eri paikkaan että niitä olisi saanut jotenkin varastoon 🙂

  Kiitos, sitä samaa sulle <3

 7. Ninnumaaria says:

  Aa oukei! Se on ihana! Yksi kaikkein käytetyimmistä laukuistani! 🙂

 8. Ninnumaaria says:

  No älä, niin munkin!! Et käy hakemassa sitä Ballerina Pinkiä, mä haluan sen!! 😀 onhan se nyt ihan erilainen, metalliketju ja kaikki. Enemmän sellainen clutchmainen ja juhlavampi 😉 näin mä sanon itselleni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN