Sunny Stockholm (outfit)

IMG_0993 IMG_0998 cats

Tukholma oli just sitä mitä tähän kohtaan elämää ja kevättä kaivattiin! Aurinkoa, rentoilua, hyvää ruokaa, ja samat uudelleen. Meille sattui superhieno päivä, ja lämpöäkin riitti terasseiluun saakka, ihanaa! Möngersin jotain gräddbullesta (oikeesti mikä sekin muka on?!) mutta sain kuin sainkin kevään toisen ja ihanimman laskiaispullan sinne terassille kaakaon kanssa. Tavallinen tiistaipäivä oli loistovalinta reissulle, joka paikassa kun oli hiljaista ja rauhallista. Laivalla ja Tukholmassa.

Teki mieli pizzaa lounaaksi, joten käytiin pizzalla vanhassakaupungissa, ja teki mieli karkkia laivalla, joten söin karkkia. Tällainen päivän löysäily muuten suht tiukoista viikkorytmeistä teki NIIN hyvää. Keskiviikkoaamuna olikin kohtuu lylleröolo, kun maha ei ollut taas tottunut siihen kaikkeen herkutteluun, mutta arvatkaas – kyllä kulki keskiviikkoiltana juoksu hiilaritankkauksen jälkeen 😀

Mutta siis Tukholmassa keskityttiin tosiaan istuskeluun ja käveleskelyyn, ei niinkään shoppailuun. Se Mulberryn alelöytö poltteli hytissä, joten ei tehnyt mielikään shoppailla mitään suurempia. Yhden kauan kaivatun pienen jutun ja muutaman muun kivan tarpeellisen asian kyllä ostin, niistä ehkä lisää myöhemmin 🙂

Oli ihana loma, keskiviikkona olin ihan liekeissä töissä, pistelin to do -listaa matalaksi kuulkaa sellaista tahtia! Mutta johan se viikonloppukin on taas oikein tervetullut <3 Näitä lisää, ei sitä aina tarvitse mennä kauas päästäkseen matkatunnelmaan.

IMG_0994
IMG_0983 IMG_0999 IMG_0989 IMG_1000 IMG_0992 IMG_1002

0 comments so far.

0 responses to “Sunny Stockholm (outfit)”

 1. Anne says:

  Ihania kuvia Ninnunen <3 Oikeassa olet, ei tarvitse mennä kauas päästäkseen lomatunnelmaan, vaikka Tallinnan päiväristeilykin riittää, hih 🙂

 2. Ninnumaaria says:

  Kiitos Anne! 🙂 Niinpä, huoh.. Ihanaa kun on viikonloppu edessä ihan just <3

 3. Anonymous says:

  Kaunis ja tyylikäs neito! Kyllä erottaa laadukkaan trenssin halpis-liikkeiden "trensseistä". Onnittelut (kai kauniista laukusta saa onnitella 😉 ) ensimmäisestä mulberrystä! Oletko muuten suojannut lv:n laukkuja jotenkin? Mietin canvas-laukkujen nahkaosien suojaamista. t:elina

 4. Kirsi says:

  Voi että miten ihanaa rauhallista ja aurinkoista tunnelmaa olet saanut näihin kuviin tallennettua! 🙂 Ei tosiaan tarvitse mennä kauas päästäkseen lomatunnelmaan tai rentoutuakseen. Ihana pieni irtiotto arjesta tuollainenkin risteily!

 5. Dahlia says:

  Oi kun kauniin ihania, piristäviä ja aurinkoisia kuvia <3

 6. Kauniita aurinkoisia kuvia! 🙂

 7. Ninnumaaria says:

  Ooh, kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Tottakai laukusta saa onnitella, KIITOS 🙂 🙂
  En ole suojannut Vuittoneitani ollenkaan, olen siinä uskossa ettei niin edes suositella tehtävän ollenkaan? Varsinkin tässä Ebenessä tummanruskea nahka on jotenkin niin vahvan tuntuista, ettei edes tunnu siltä että tarvitsisi. Muissa taas nahka tummuu ja kehittää itse suojaavan pinnan käytön mukana.

 8. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti, sellainen rauhallinen ja aurinkoinen tunnelma siellä olikin <3 Oli ihana reissu, uusi mielessä! 🙂

 9. Ninnumaaria says:

  Kiitos paljon, oli ihana pikku reissu 🙂

 10. Ninnumaaria says:

  Kiitos Tania, Tukholma oli tälläkin kertaa ihana 🙂

 11. Kauniilla asulla olet vieraillut naapurimaassa

 12. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti 🙂 viihdyin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN