Hotelli Singaporessa

IMG_7963 IMG_7959 IMG_7956 IMG_7537 IMG_7954 IMG_7529

Nyt kun matkasta on jo pari viikkoa, tekee mieli palata reissumaisemiin taas vähän. Juuri kun aloin tekemään tätä postausta, tuli oikein epätodellinen olo: ajattele, me oltiin just vähän aikaa sitten Singaporessa. Ja Balilla. Tuntuu jotenkin unelta! 

Ajattelin kuitenkin vinkata vielä kunnolla tuosta meidän Singaporen hotellista. Kaupungissa on varmasti paljon upeita hotelleja, mutta tässäkin on yksi oikein hyvä vaihtoehto, jos joku joskus vinkkiä kaipaa. Valittiin tämä veljeni suosituksista juuri muita vaihtoehtoja katsomatta. Sen verran katsoin, että sijainti ja hinta-laatusuhde oli oikein hyvä verrattuna moneen muuhun. 

Hotelli Studio M sijaitsee jokirannassa, missä kaikki iltaelämä oikeastaan tapahtuu, on ihanimmat ravintolat ja muutenkin sellainen tietynlainen keskus. Hotelli on kuitenkin jokea vähän pidemmälle kävellessä Robertson Quayssa, eli ei aivan Clarke Quayssa ja jokisuussa, jossa on vilkkainta. Kävelymatka ei kuitenkaan ole pitkä, käveltiin joka ilta syömään jopa jokisuulle saakka. 

Lähin metroasema on Clarke Quay, Marina Bayhyn voi kävellä, mutta vierestä vie myös bussi ihan lähelle. Siitä tämä hotelli oli myös hyvässä paikassa, että Orchard Roadille oli myös suht lyhyt matka, suoraan pohjoiseen. Sinnekin menee hotellilta myös bussi, mutta käveltiinkin se pari kilometriä kahteenkin otteeseen. 

Kaikki huoneet on kaksikerroksisia loft-huoneita, jotka on aika pieniä, mutta niin kiinnostavalla tavalla perinteisistä eroavia, että asuminen täällä oli tosiaankin kokemus. Wi-fi kuului hintaan ja toimi aivan loistavasti koko ajan, mistä iso plussa! Meidän hintaan ei kuulunut aamiaista, mutta buffetaamiainen olisi maksanut noin 12 euroa. Viimeisenä aamuna se otettiin, mutta suosittelen ennemmin kävelemään lähistön kahviloihin aamiaiselle. Hotellin buffetaamiainen ei ollut kovin erikoinen, mutta ihan ok. 

Hotellin ilmettä olen yrittänyt kuvata näihin kuviin – se oli suomalaiselle todella tutunoloinen! Modernin vaalea, retroon vivahtava ja puinen. Kuntosali ja allasalue oli nekin tosi kivat, etenkin kuntosali. Luokitus on neljä tähteä ja hinta yöstä riippuen sadan euron paikkeilla yö. Kaiken kaikkiaan loistovalinta, voisin hyvin majoittua tuolla uudelleenkin!

IMG_7536 IMG_7528 IMG_7953 IMG_7946 IMG_7947 IMG_7965
2 comments so far.

2 responses to “Hotelli Singaporessa”

  1. Nomi says:

    Kiva lukea näitä reissupostuksia, meillä on tällä hetkellä ihan samanlainen Singapore- Bali reissu suunnitteilla! 🙂

  2. Ninnumaaria says:

    Ihan totta! :))) Mahtavaa! Toivottavasti löydät jotain vinkkejä tai ainakin fiilistelyä 🙂 Ihanaa, ihanaa matkaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN