Bali: Hemmottelua Griyan Spassa

IMG_8318
IMG_8318 before IMG_8298 IMG_8316 spakoll1 IMG_8304

Moikka kuumasta Amedista! 🙂 TÀÀltĂ€ Griyasta ei olla juuri liikahdettu. Olen unohtunut autuaaseen laiskotteluun, lueskellut kirjoja ja lehtiĂ€, kĂ€yty syömĂ€ssĂ€ jossakin, oleiltu vain.  TĂ€mĂ€ paikka on ihan paratiisi, ei tee mieli lĂ€hteĂ€ minnekÀÀn. Eilen kyllĂ€ lĂ€hdin vĂ€hĂ€n epĂ€röiden mukaan sille suunnitellulle pĂ€ivĂ€reissulle Kutalle. SiitĂ€ lisÀÀ ehkĂ€ myöhemmin, vaikka juuri kerrottavaa ei ole. Ei ollut minun paikka se, ei. ÄkkiĂ€ auto ja kuski ja takaisin kolmen tunnin matka Griyaan. Halailin yömyöhÀÀn tuota poolin aurinkotuolia vain siitĂ€ ilosta ettĂ€ tultiin takaisin. 
 
Aah, mutta tÀnÀÀn. Kokeilin toisen kerran hotellin omaa spata. Olen ottanut sellaisen kolmen hoidon paketin, jonka jokaisen osan voi kÀyttÀÀ eri pÀivÀnÀ: tunnin hieronta, pedikyyri ja kasvohoito. Hieronnassa olin jo pari pÀivÀÀ sitten, tÀnÀÀn oli pedikyyrin vuoro. 
 
Spa noudattelee samaa uutuutta ja tyylikkyyttÀ hohtavaa kaavaa kuin koko muukin hotelli. Kaikkein eniten ihailen nÀissÀ rakennuksissa niin villoissa kuin yleisissÀkin tiloissa taitavaa sisÀ- ja ulkotilojen yhdistelemistÀ. VÀlillÀ ei huomaakaan, ettÀ joku seinÀ puuttuu jostain huoneesta, tai katon tilalla onkin vain puolikas lasi. 
 
Hierontahuone oli takaseinÀÀ lukuunottamatta sisĂ€tila, mutta tĂ€mĂ€ pedikyyri oli korkeassa puumajassa, josta oli samanlainen suora nĂ€kymĂ€ merelle ja vuorenrinteelle kuin meidĂ€n villasta. Lueskelin kirjaa ja katselin maisemia sen tunnin ajan. Hemmottelu oli ihanaa ja rentouttavaa, mutta ei tokikaan aivan niin ammattimaista kuin kosmetologin tytĂ€r osaa odottaa 😉 Mutta juuri tĂ€ydellistĂ€, kun ei mun jaloissa mitÀÀn ongelmia ollutkaan. Hierontaa, kuorintaa ja kynsien hoitoa. Rennossa musiikissa, lĂ€mmössĂ€ ja maisemissa. Ihan kĂ€sittĂ€mĂ€ttömĂ€n ihanaa! 
 
Alkuun tarjoillaan aulassa aina alkoholiton drinkki, jossa tĂ€llĂ€ kertaa oli porkkanaa ja sitruunaruohoa. Olen ihan hullaantunut tuohon sitruunaruohoon, laittavat sitĂ€ tÀÀllĂ€ usein juomiin. Hoidon puolivĂ€lissĂ€ toinen tyttö toi vielĂ€ vettĂ€ ja suklaalla kuorrutetun cake-popsin! MinĂ€ jos kuka osaan arvostaa suklaayllĂ€tyksiĂ€ 😀 KĂ€ytetyt aineet oli kaikki OPI:n, lakkavalikoimasta valitsin kirkkaan pinkin. Kuten tunnettua, olen todella tarkka kynsistĂ€ni. NĂ€istĂ€ tuli todella huolitellut, olen tosi tyytyvĂ€inen. OPI:n lakkoja ei mulla muuten itsellĂ€ olekaan, hyvĂ€ nĂ€hdĂ€ miten tĂ€mĂ€ kestÀÀ. 
 
Kolmen hoidon setti maksaa vajaat 50 euroa, joten saattaa olla, ettĂ€ tuon pelkĂ€n hieronnan kĂ€yn vielĂ€ ottamassa uudelleen loppuviikosta 🙂

IMG_8300 spakoll2 IMG_8306 IMG_8320 IMG_8314
0 comments so far.

0 responses to “Bali: Hemmottelua Griyan Spassa”

 1. Ninni says:

  Hei! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://classyxl.blogspot.fi/ 🙂

 2. Ninnumaaria says:

  Moi Ninni, oi kivaa, kiitos!! 🙂 Tein samaisen haasteen juuri hetki sitten ja kerran aiemminkin, joten tarttunen tĂ€hĂ€n vĂ€hĂ€n myöhemmin 🙂

 3. Dahlia says:

  Upeita kuvia! MinÀ olen ollut keskellÀ kohtalaisen raskasta työputkeÀ viime viikolla (ja tuleva nÀyttÀÀ samalta) on sanottava, ettÀ vaikka en ole postauksiasi ehtinyt kommentoimaan nin olen saanut kaivatun hetken huilin monesti nÀiden ihanien kuvien kautta. Kiitos siis suunnattomasti nÀitÀ valtavan kauniista kuvista monessa postauksessa ja hetken mielikuvitusmatkasta vapaalle! <3

 4. Ninnumaaria says:

  Voi Dahlia, mikĂ€ ihana kommentti! <3 Ihan mielettömĂ€n ihanaa, jos olen sellaiset pienet hetket osannut sinulle vĂ€littÀÀ! 🙂
  VÀhÀn sillÀkin mielellÀ nÀitÀ nÀin tiiviisti teen, ettÀ kun itsellÀ kohta koittaa se pimeÀ ja kylmÀ talvityöputki siellÀ kotona, voi palata nÀihin fiiliksiin uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN