A little something from Furla

IMG_8114
IMG_8101 IMG_8110 IMG_8114

Ostin Singaporen lentokentältä pienen, tarpeellisen jutun, joka jää myös yhdeksi muistoksi tältä reissulta. Vieläkin huokailin sitä Toryn mustaa clutchia sielläkin, saas nähdä jos se paluumatkalla sittenkin lähtisi mukaan… 

Olen tarvinnut jo pitkään uutta pientä, joka laukussa mukana kannettavan kokoista meikkipussia. Edellinen on niinikään Furlalta neljä vuotta sitten Pekingistä. Löysin tämän Furlalta jo Singaporessa kaupungissa, mutta siellä näitä myytiin vain kolmen seteissä. Lentokentältä löysin kuitenkin yksittäiskappaleen, eikä hintakaan ollut paha. Simppeli, kiva ja tarpeellinen pikkuostos 🙂
 
Ollaan makoiltu puolitoista päivää altaallamme, tekemättä juuri mitään. Käyty syömässä, aamiaisella ravintolassa ja tilattu toinen huoneeseen, hotellin kattobaarissa katsomassa auringonlaskua. Luettu yksi kirja ja tuijoteltu alas vuorenrinnettä merelle, jonka horisontti hukkuu sumuun. Käyty hotellin salilla, kuunneltu altaalla musiikkia, juotu kylmää kokista, ja ihanaa kookos-mojitoa. Ihan täydellistä. Kuvia tästä Griya Villas and Spasta on tulossa paaaaljon, niin paljon etten ole vielä kuvia lajitellut. Ei tätä ihanuutta pysty tuo kamera edes taltioimaan, se on se ongelma. 
 
Suunnitteilla on mopoajelua, käyntiä Ubudin kaupungissa ja ehkä etelässä Denpasarissa, Kutalla, Seminyakissa hotellin suomalaisen kokin kanssa, snorklailua uponneilla hylyillä ja ainakin yhdessä temppelissä käynti. Niin! Ja täällä hotellin spassa! Hieronta, kasvohoito ja pedikyyri odottaa 🙂 
 
Kuullaan taas! 

IMG_8111 IMG_8102
0 comments so far.

0 responses to “A little something from Furla”

 1. Johanna says:

  Oih niin ihanan näköistä <3 suosittelen hei ehdottomasti kokeilemaan white water raftingiä siellä Balilla. Niitä retkiä saa ostaa ainakin Kutalta sellaisista pienistä "kioskeista". Maisemat siellä koskella on ihan uskomattomia 🙂

 2. Ninnumaaria says:

  Kiitos Johanna vinkistä! En ollut kuullutkaan tuosta, täytyy ottaa selvää 🙂 luultavasti vain piipahdetaan siellä etelässä yhden päivän ajan, katsotaan siis mihin aika riittää 🙂

 3. Dahlia says:

  Voi kun kaunis, eittämättä myös kaikin puolin käytännöllinen 🙂

 4. Ninnumaaria says:

  Kiitos, niin munkin mielestä 🙂

 5. Elina says:

  Oi että! Ihailin sitä kolmen settiä (t.sininen,nude ja haalea nude) Hesan Furlalla mutta jäin miettimään ja sitten en enää ehtinyt käydä ostamassa! On nyt pyörinyt useamman viikon mielessä, Tampereelta niitä ei saa :-/

 6. Ninnumaaria says:

  No tiedätkö! Nyt keksin vaikka mitä käyttöä niille kaikille kolmelle eri koolle ja vähän harmittaa että ostin vain yhden. Tosin, tuo on alkuperäispakkauksessaan vielä ja kuitti on, ehkä käyn vielä paluumatkalla Singaporen kentällä sen vaihtamssa siihen kolmen settiin…! Mua jäi kiinnostamaan koralli-musta-nude tai maitokahvi-musta-nude…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN