Grace

Tukholman -reissulla äidin kanssa kuljettiin siis eestaas Vikingin uudella Gracella. Mennessä oli vain ilta ja yö aikaa mutta palatessa koko päivä. Olikin ihana päivä. Ihan ekaksi mentiin ottamaan aamupäiväunet hyttiin, kun herätys hotellilla oli ollut jokseenkin aikainen. Sieltä suunnattiin Body Detox -hoitoihin laivan spahan. 

Meille tehtiin sama hoito yhtäaikaa eri huoneissa, ja jälkikäteen kumpikin taivasteli miten rentouttavaa se oli. Heti huomattiin kuitenkin että ihan kuin meille olisi tehty eri hoidot, niin eri tavalla käsittely sujui. Sama se oli, mutta mun nuori hoitajani vaan oli huomattavasti varovaisempi ja helläkätisempi eikä tehnyt ollenkaan samoja asioita kuin äidille. No mutta kokemus oli silti ihana, ja olo mahtava. Ja reidet tulessa, I might add. 

Siinä mielettömässä Oscar -ravintolassa, josta oma postauksensa täällä, on myös isojen sivuikkunoiden kyljessä shampanjabaari, jossa istuskeltiin hoitojen jälkeen. Olis pitänyt kuulemma juoda vettä… 

 

Mekko on Hilfigerin, mikä mätsää vahingossa muuten kenkiin 🙂 Se on keväiseltä äiti-Helsinki-reissulta, ja täydellisen rentsi mutta vähän skarpimpi kesäpäivämekko. Se on yksi kolmesta (!) valkoisesta kesämekko-ostoksestani tänä vuonna. Siellä M:n polttareissa oli valkoinen mekko -teema, ja hankin niitä sitä varten tämän ja yhden toisen. Se kolmas, heräteostos, näyttäytyi täällä

Voi että muuten noita kenkiä. Ne on aivan uskomattoman täydelliset, kauniit ja ihanat ja vielä joku ylisana.

Käveleskeltiin ylös aurinkokannelle, missä tuuli ja oli kylmä, mut niin ihanat polyrottinkiset aurinkotuolit, että meinasin ottaa yhden mukaani. Tai ainakin inspiraatioksi sinne mun omalle terassilleni, joka ihan näinä päivinä valmistuu mielikuvituksessani. Sieltä alas tyylikkääseen Vogue -baariin ja vielä buffetiin. 


Joo se buffet. Mikä siinä onkin että sinne on aina pakko mennä? Ei muuten mennä seuraavalla kertaa. Osui niin tyhjä arpa sen pöytävalinnan suhteen, että ei tosikaan. Se oli aivan täynnä, ja meille oli laitettu pöytä aivan perimmäisestä sivunurkasta kuuden hengen pöydän keskimmäisistä vastakkaisista paikoista. Siis kaksi vierasta pariskuntaa molemmilla puolilla. Oli vähän jäykkää.

Ruoka ei ollut mitenkään erikoisempaa kuin muissa laivabuffissa, itse asiassa suppeampi valikoima, pienemmät pöydät ja siis järjettömät jonot. Esillepanosta kylläkin pisteet, samoin kuin Vogue -baarin, Oscarin, hyttien ja muiden tilojen sisustuksesta, tyylistä ja tunnelmasta. On se vaan hieno, menkää muutkin.

(Niin ja tämä on mun mielipide eikä mikään Vikingin voitelema postaus niinkuin ei vielä toistaiseksi ainutkaan postaukseni ikinä ;))
0 comments so far.

0 responses to “Grace”

  1. Hertta says:

    Toi sormus on hieno! 🙂
    (on se laivakin 😉

  2. Ninnumaaria says:

    Kiitos, niin onkin! Ihan lemppari! Haluaisin ihan samanlaisen vaan vähän kestävämpänä ja aidompana versiona…! 😀
    Ja laivakin on, tosiaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN