Florida Keys

Miami Beachilta matka jatkui Overseas Highwaylle ja Keys-saarijonolle. Säästän teidät kuitenkin tällä kertaa niiltä villien bileiden kuvilta, manner-Yhdysvaltojen eteläisin kärki Key West oli oikeasti kauniita kuisteja ja Karibian pikkukaupungin tunnelmaa valtamerten äärellä.

Tähän on nyt vaan pakko laittaa kuvateksti. Yksi huikeimmista jutuista ikinä: 10 kilometrin pituinen silta, joka erottaa Meksikonlahden ja Atlantin toisistaan. Vieressä Flaglerin satavuotias rautatiesilta, joka yhdisti ensimmäistä kertaa Keysit mantereeseen. Viime vuosisadan alussa valmistunutta siltaa sanottiin maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Ei ihme, ihme se on vieläkin.


0 comments so far.

0 responses to “Florida Keys”

  1. Oijoijoi, mitkä maisemat, ja tuo silta on tosi jännä. Huiii, minua olisi pelottanut kulkea sitä pitkin. 🙂

    Ihanaa iltaa sinulle Ninnumaaria! <3 <3

  2. Ninnumaaria says:

    Kiitos Miia!! Samoin Sinulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN