Miamin shoppailuherkut

Kaikkea tarpeellista ja ihanaa on tullut hankittua viime päivinä täältä lämmöstä! Sunrisen kaupungissa noin 40 mailin päässä Miami Beachista oleva Sawgrass Mills Mall oli hulluista hulluimman kokoinen ostoskeskus, mitä koskaan olen voinut kuvitella. Luinkohan jostain sen olevan kolmen hehtaarin kokoinen sokkelo kujia satoine kauppoineen. Meillä oli kuitenkin tehokas suunnitelma: vain ennalta valitut laatukaupat ja muihin ei edes mennä, tehokas tsekkaus ja seuraava! Näillä juostiin -todellakin juostiin- Sawgrass Mills läpi, ja kuutisen tuntia siinä meni 😀 loput ostokset on tästä läheltä Lincoln Road Mallin kävelykadulta ja Collinsilta.

Jos muuten katsoo tuota parin postauksen takaista shoppailumietintölistaa, olen hankkinut niistä jutuista jo useammankin, suunnitelmissa siis pitäydytty! 😀 uskokaa tai älkää, löysin myös nuo Tory Burchin saappaat Bloomingdalesin outletistä noin 200 eurolla (!!) mutta oli vain vääriä kokoja! 🙁

Näiden lisäksi löysin Armani Exchangelta IHAN täydellisen mekon ensi kesän häihin, jossa morsiamella on tarkat speksit kaasojen mekoille… Persikkanude liehuva maksimekko olisi maksanut noin 50 euroa (?!) mutta kyynel, se oli iihan vähän liian pieni ja istumaton olkapäistä :'( melkein itkin ihan totta.

Armanilla oli myös muutama uskomattoman ihana juttu, joita olisin tarvinnut töihin ja muualle: vaaleanpunainen pitkähihainen peplumpaita, joka oli käytännössä identtinen parin postauksen takaisen shoppailumietintöjen Alexander McQueenin paidan kanssa. Sitä sovittaessani nauroinkin että noudatanpas orjallisesti sitä ostoslistaa.. 😀 lisäksi siellä oli upea musta peplum-mekko ja tummansininen printtitunika ihan naurettavan halvalla. Niissä kaikissa oli kuitenkin jotain pientä vikaa, enkä voinut ottaa mitään niistä.

On siis ollut kovasti täydellisyyttä hipovia läheltä piti -tilanteita! 😀 Kipeästi tarvitsemiani vaatteita on siis listassa kovin vähän, mutta vielä on yksi shoppailupäivä jäljellä. Budjetti venyy ja paukkuu kuitenkin viimeistään tämän päivän Apple-ostojen jälkeen sitä tahtia, että Dolphin Mallin mahdolliset löydöt on syytäkin olla edullisia!

Olen ihan mielettömän tyytyväinen kaikkiin löytöihin! Tuntuu niin hyvältä kun en ole ostanut yhtään mitään semikivaa tai vähän sinne päin liian edullisesti, vaan laatua ja etukäteen mietittyjä, harkittuja juttuja. Kannatti säästää kuukausikaupalla! 🙂

Torstaina jatkuu matka kohti Key Westiä, jossa kuluu loppuviikko. Säät on ollut mitä mahtavimmat, 30 astetta lämpöä joka päivä. Aamulenkki nousevan auringon kanssa ja illallinen ihan sattumalta valitussa ravintolassa Ocean Driven pimeän illan lämmössä on tullut jo tavaksi, ja kaikki jutut kotona unohtuneet niinkuin tarkoituskin oli. Eilen oli oikein kunnon jenkkifiilis, kun käytiin sellaisessa vanhan ajan henkisessä dinerissa syömässä kunnon hampurilaiset with coke and milkshakes of course, ja päälle katsottiin Obaman ja Romneyn viimeinen vaalitaisto livenä. Jostain syystä tunnun “aina” olevan täällä kun maa valitsee presidenttiä. viimeksi aloitin vaihto-opiskelukevääni ihka ensimmäisen luennon katsomalla suorana Obaman virkaanastujaisjuhlallisuuksia. Luentokurssi oli muuten nimeltään “The U.S. Presidency” 😀 Terkkuja koti-Suomeen! <3 data-blogger-escaped-br=”br”>

2 comments so far.

2 responses to “Miamin shoppailuherkut”

  1. Kuullostaa teidän reissu todelliselta nautintoreissulta!
    Voisihan se Armanin mekko olla hyvä allekirjoittaneelle? 😉

    KKH

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN