Koti ja mieli nyt ja tässä

christmas home-7

 

Juhlien jälkeinen koti, vähän jouluinenkin. Aika yllättävän siistiä, yksinäinen shampanjalasi, kuplat kadonneena, olohuoneessa. Viisi tyhjää keittiössä, puolikas käpykakku jääkaapissa. Sain tilattua perjantaina kakun naapurileipurilta pelättyäni jo kerran peruutusta juhlille ja edelliselle kakulle.

On ollut vähän murheita tässä kuussa, fyysisiä ja henkisiä. Miksi kaikki aina tipahtaakin tietoon samaan aikaan, eri suunnista tulevat iskut. Kävin New Yorkissakin, äidin kanssa. Tuntuu sumulta. Kuvia on, minustakin. Todisteita. Nyt ollaan nuoltu haavoja kotona, onneksi se on näin ihana. Ja onneksi meillä on toisemme, maailman tärkeintä. En antaisi mitään tästä elämästä pois, vaikka se heitteleekin. Ollaan kääriydytty tänne, puhuttu paljon, syöty aivan liikaa ja oltu lähellä. Sillä selviää kaikesta.

Puolipyöreä synttäripäiväni kului pois niissä merkeissä, loppuviikkokin toipuen. Eilen juhlittiin kuitenkin hiukan, rakas ystäväjoukko, vähän uloskin. Joulu on lempiaikaani, ajatukset voi vihdoin kääntyä siihen. Piparitalo oli juhlissa pellillä kesken, väliäkös sillä. Tänään sitä kokosin, huomenna ehkä jaksaessani jatkan.

Yksi viikko töitä, kalenteri melkein tyhjä, to do -lista siis valmiiksi. Olen luottavainen. Sitten loppiaiseen loma, ensi vuonna jatkuu kaikki. Ensi vuosi on hyvä. Ensi joulu vietetään mökillä, ihan varmasti.

 

christmas home-9

keittio-2

christmas home-4

christmas home-15

christmas home-23

christmas home-21

christmas home-3

keittio-3

christmas home-25

christmas home-19

christmas home-8

christmas home-14

christmas home-5

10 comments so far.

10 responses to “Koti ja mieli nyt ja tässä”

 1. Päivi says:

  Synttärionnittelut näin jälkikäteen ja toivon teille oikein rentouttavaa joulunaikaa ja olkoon vuosi 2020 elämänne paras!!

 2. Kati says:

  Myöhästyneet synttärionnittelut, ihanaa joulua entistä parempaa uutta vuotta! Vuosikatsaus-postaus ja ensi vuoden suunnitelmat olisivat kiinnostavia lukea.

 3. M says:

  Onnea syntymäpäiväksi johdosta!
  Lämpöistä joulunaikaa sinulle ja läheisillesi!

 4. Lora says:

  Synttärionnittelut vielä jälkikäteen. Juhlapäivänviettosi kuulostaa todella ihanalta, läheiset ja rakkaat ihmiset ne juhlantunnun luovat. <3

  Teidän Nykin reissu näytti kyllä leppoisalta kaupunkilomalta, olipa ihana seurata IG:n kautta jakamiasi hetkiä. Innostuneena jään odottamaan reissukuulumisia ja kuvafiilistelyjä tänne blogin puolelle. Sinun reissuostauksissasi on jotain maagista johon mielellään uppoutuu hetkeksi jos toiseksi.

  Tämä syksy on ollut kieltämättä aika musta menetyksineen, hyvästien jättämiseen, läheisten terveyshuolista ja hyvinvoinnista murehtimisessa, onneksi pieniä valonpilkahduksiakin on ollut siinä sivussa. Omassa ystäväpiirissäkin ollut suurta surua tämän loppuvuoden puoliskolla, onneksi meillä on toisemme tukena. Itse odotan vuodenvaihdetta, jotta tämän vuoden voi jättää taakseen ja suunnata kohti uutta toivontäyteistä vuotta.

  Kaikkea hyvää sinulle ja lämpimiä ajatuksia. <3

  • Eveliina says:

   Kiitos Lora tosi kovasti <3 Kiva kuulla, New Yorkista tulossa vielä vähintään jotakin tänne blogiinkin, kun saan kuvat kaivettua 🙂 Reissuista on aina kiva kirjoittaa, ihana, jos se on välittynyt sinnekin!
   Ja voi ei, oikein kirpaisi lukea syksystäsi. Kiitos kun jaoit, otan lämpimästi osaa. Ja lähetän kovasti voimia kaikkeen! Asioilla näyttäisi tosiaan olevan tapana kasaantua, mikä ihme siinäkin on? Se tietää toivottavasti kuitenkin vain sitä, että seuraavaksi koittaa parempi aika <3 Sinulle myös, ihan samat sanat! Ihanaa joulun aikaa ja todellakin - upeaa uutta vuotta!

 5. Lora says:

  Muuten, onko tuo Urna-maljakko t.sininen vai harmaa? On kaunis sävy 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN