Aatonaattona ennen kuin kukaan herää

aatonaatto-16

 

On vielä pimeä ja hämärä hetki pitkän aikaa, kun laitan kynttilöitä, vähät jouluvalot, rauhallista joulumusiikkia (Eeva Kolun soittolista paras, kunpa se olisi vielä vähän pidempi) ja kömmin joko takaisin nukkumaan tai lehtien kanssa sohvalle. Ei tähän tarvita oikeastaan jouluakaan, voi olla mikä tahansa vapaapäivän aamu. Harvemmin enää nukun, koska vapaapäivä on ihaninta mitä tiedän. Haluan leijailla tunnelmassa ja suunnitella päivää.

Tänään vietetään vielä päivä Helsingissä, kaupungilla, ehkä Tuomaan markkinoilla, glögillä, kävellen, muutama lahja-ajatus. Palataan illaksi leffojen, ruuan ja kynttilöiden ääreen, pakataan ja nukutaan vielä kotona. Edessä pitkä joulu ja uusi vuosi, perheiden luona ja mökillä rakennusrupeama.

Ihanaa joulunaikaa <3

 

aatonaatto-14

aatonaatto-17

aatonaatto-18

aatonaatto-19

aatonaatto-21

aatonaatto-7

aatonaatto-12

 

4 comments so far.

4 responses to “Aatonaattona ennen kuin kukaan herää”

 1. R-L says:

  Oikein Ihanaa ja Rauhallista joulua teille ❤️ Lämmin Kiitos jälleen kaikista tämän vuoden ihanista kirjoituksistasi ja kuvistasi ❤️ Toivon uuden vuoden tuovan teille Iloa, Onnea ja toteutuneita haaveita ❤️ Lämpimin jouluhalauksin R-L

 2. Elma says:

  Ihanaa joulun aikaa läheistesi kanssa! On ollu suuri ilo seurata taas tämä vuosi elämääsi. Elät mielestäni luksuselämää, mutta kirjoittelet kuitenkin niin realistisesti ja maanläheisesti. Erityisesti mökkielämä kiinnostelee, ja toivonkin teille oikein hyvää mökkirakennusarupeamaa nyt lomallanne.
  Iloa ja onnelista oloa!

  – Elma –

  • Eveliina says:

   Kiitos Elma hirmu paljon! Ihana kuulla <3 olen kyllä tosi onnekas ja kiitollinen siitä. Ja hei erityisen kiva kuulla, että mökkijutut kiinnostaa, tämä prosessi on vaan niiiiin hidas, että toistaiseksi sieltä ei ole kovin paljon uudennäköistä postattavaa. Mutta tilanne muuttuu taatusti, kun homma alkaa valmistua! Niin kiva, kun olet mukana <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN