Hayt takapihalla

hay-6

 

Löysin kuin löysinkin vielä tämän vuoden aikana myös toisen Hay Hee loungen! Itse asiassa viime postauksen ansiosta – sain kommentin ja myyntitarjouksen, johon tartuin samantien. Kiitos sinulle kaima 🙂 Jes, nyt tuolipari on kunnossa, ja partioivat sittenkin jo tänä vuonna takapihalla. Eivät olisi oikein kaksistaan olohuoneeseen sittenkään mahtuneet, ja kesääkin vielä riittää. Ovat muuten lisänneet meidän takapihan käyttöä sata prosenttia.

Harvemmin sitä tietää, miltä joku haaveiltu juttu oikeasti näyttää. On vain paras arvaus ja jokin haavekuva lopputuloksesta. Näiden kanssa osui kuitenkin ihan keskelle taulua. Lopputulos on parempi kuin ajattelinkaan. Luulin, että piha tarvitsee myös isomman pöydän tuolien kanssa. Näyttää kuitenkin siltä, että meidän käytöllä ainakin toistaiseksi tämä pieni pyöreä parinkympin löytö on täydellinen.

 

hay-9

hay-3

hay-7

hay-5

hay-8

hay-2

6 comments so far.

6 responses to “Hayt takapihalla”

 1. Merja says:

  Tosi hyvännäköiset ja pöytä, aivan kuin olisi samaa sarjaa. Täydellinen pikku patio. Toi teidän vaaleanturkoosi talo on jotenkin ihana. Ovet ja ikkunanpuitteet tosin näyttää huutavan hoosiannaa, eli puukyllästeöljyä. Yhtiön pitäisi hoidella asiaa, ennenkuin ihanat pokat hajoaa käsiin.

 2. MD says:

  Tuolit sopivat kyllä paremmin kuin hyvin! En vaan jaksa lakata ihastelemasta, miten ihana pieni piha teillä on ja vielä noiden ihanien pariovien takana! <3

 3. Kristiina says:

  Niin kivan näköistä! Mikä on tää pöytä?

  • Eveliina says:

   Kiitos paljon 🙂 Se on ihan Jyskistä sivupöydäksi tarkoitettu, pysyvä isompi pöytä vielä etsinnässä! Tämäkin on kyllä oikein kiva, tukeva ja ajaa asiansa 20 eurolla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN