Hey Hay Hee!

SP03-8

 

Etsin kahta tällaista Hayn Hee lounge -tuolia koko kevään ja kesän meidän takapihalle. En kuitenkaan millään olisi halunnut (tai raaskinut) ostaa niitä suoraan kaupasta. Toivoin löytäväni ne second handina tai ainakin jostain alekampanjasta. Etsin Tori.fi:stä, mutta huomasin siellä olevan vain pitkä lista halutaan ostaa -ilmoituksia, eikä yhtään myynnissä. Kerran joku ihana instagramissa kertoi myynnissä olevasta yksilöstä torissa, mutta myöhästyin. Kerran alkukesästä laitoin myös omaan instastooriini epätoivohuhuilun, olisiko kellään…?

Viime viikolla sainkin ihan yllättäen eräältä seuraajaltani viestin. Haluaisinko ostaa heidän tuolinsa, joka ei ollutkaan löytänyt paikkaa heidän kotoaan. Hinta oli sopiva ja tuoli virheetön – todellakin halusin! Sinä ihana ihminen, kiitos vielä hirmu paljon kaupoista!

Nyt kesä alkaa olla ohi, joten en vienyt tuolia enää takapihalle. Ajatukseni koko ajan olikin, että ostan tuolit varsinaisesti pihakäyttöön, mutta pidän niitä olohuoneessa talviajan. Etsiskelen siis talven ajan toista tuolia tälle kaveriksi ja keväällä hankin niille myös pöydän pihalle.

Joten toinen huhuilu – vieläkö sulla majailee nurkissa tällainen turhana? Ostan!

Edit: löytyi!! Ja vielä juurikin tätä kautta – jes miten mahtavaa 🙂 

 

SP03-4

SP03-12

SP03-20

SP03-13

SP03-16

SP03-11

SP03-17

SP03

 

Siispä tämä löytötuoli seilaa nyt olohuoneessa etsien paikkaansa – ja vaihtoehtoja näköjään riittää. Se on nyt parkkeerannut tuonne kirjahyllyn ja mustan hyllyn väliin, kuten yläkuvassa. Siitä sitä saa nosteltua minne vain. Jossain vaiheessa tulee ehkä divaaniton sohva, jolloin rahi löytää sille tarkoitetun spotin sohvan edestä, ja tilanne selkeytyy.

Mutta ihan sama itse asiassa. Koska miten mahtavaa, että tässä on näin paljon tilaa siirrellä asioita minne sattuu. Ei mun kodeissa koskaan ole ollut neliöitä tämmöiseen tarkoitukseen. Kalusteet on olleet siellä, minne ne millilleen mahtuvat, tai ne on pitänyt vaihtaa kokonaan.

Mutta tuoli itsessään on juuri niin upea kuin ajattelinkin. Takapihalla on sen täydellinen paikka, ja siihen asti jatkan sen siirtelyä.

 

SP03-14

SP03-19

SP03-10

SP03-5

18 comments so far.

18 responses to “Hey Hay Hee!”

 1. kirsi says:

  En tiedä miksi nuo Hayn rimpulahuonekalut eivät mitenkään kolahda minuun.Minusta ne on rumia ja vieläpä jäätävän epämukavia. Olen vuosia ihmtellyt blogeissa niiden suosiota. Mutta nämä on niitä kuuluisia makuasioita,joista voi kiistellä loputtomiin pääsemättä kompromissiin. Tärkeintä on ,että itse viihtyy ja tykkää,eikä sisusta kotia vain trendien mukaan ja näyttämöksi muille.
  -kirsi-

  • Eveliina says:

   😀 Makuasioita tosiaan! Mä taas huomaan, että monet asiat, joita olen pyhästi vihannut, ovat nykyään lempiasioitani. Kuten Hayn Tray -yöpöytä, ja keltainen sametti!

 2. Eve says:

  Moikka! Mun on pitkään pitänyt laittaa sulle viestiä, että mulla olis yksi ylimääräinen hayn hee tuoli. Pettyneenä jo katsoin instagramista että joku ehti ennen mua mutta sulla on vielä toinen hakusessa! Multa löytyis myös hayn tray pöytä valkoisena, se pieni neliön muotoinen myyntiin lähdössä tämäkin. Jos jompi kumpi tai molemmat kiinnostaa niin laita hintaehdotusta tulemaan sähköpostilla☺️ asun helsigin keskustan tuntumassa joten matkakaan ei olisi pitkä

 3. Lora says:

  Olin juuri tulossa tänne linkkaamaan tämän uuden Francklyn -sivuston, jossa tuli vastaan secondhandinä tuo tuoli https://www.franckly.com/en/new-arrivals?page=4

  Tulit heti mieleen nähdessäni tuolin, jäi mieleen aiempi postauksesi.

  • Eveliina says:

   Ääk kiitos tosi paljon! Juuri sain instaankin tästä vinkin! 🙂 en ollut kuullutkaan :O

  • tina s says:

   Haluan vain sanoa, että oma kokemukseni Francklyssä myymisestä on ala-arvoinen. Sivusto ei toimi lainkaan ja jos ostaja peruu kaupan, joudut tekemään myynti-ilmoitukset uudelleen ja se onkin melkoinen prosessi kun Francklyn sivusto ei toimi yhtään!

  • Eveliina says:

   Voi harmi.

 4. Merja says:

  Esteettinen silmäni pitää näkemästään, mutta takapuolestani en tiedä, mitä se tuolista sanoisi? Lepotuoliksi valintani olisi ehkä joku pehmeämpi versio.

  • Eveliina says:

   Onneksi se ei ole lepotuoli 🙂 olohuoneessa vain oleilemassa ja nimenomaan silmää varten, juuri muuhun käyttöön sitä ei siellä tarvita. Kesällä takapihalle voisi harkita pehmusteita kyllä!

 5. M says:

  Saako uudella millä sävyllä on maalattu seiniä? Näyttää tosi kivalta valkoisia listoja ja tammilattiaa vastaan. 🙂 Uusi asunto ostettu ja sävyjen valinta on TUSKAA!!

  • Eveliina says:

   Aaahh mä NIIN ymmärrän sua!! Muistan, kun itse etsin sävyjä ihan ahdistuksen vallassa maanisesti yötä päivää, eikä mistään meinannut tulla mitään! Mutta huoli pois, mulla on sulle ratkaisu: Tikkurilan G487 on tämä meidän, ja se on täydellinen <3 Sopii valkoiseen ja puuhun, moderniin ja vanhaan, siispä taustaksi mille tahansa. Ei kiinnitä huomiota, mutta on selvästi väri, eikä valkoinen. Ei myöskään liian sininen, ei liian keltainen, ei liian ruskea, ei mitään liikaa 🙂 Tästä vaaleampi sävy on H487, joka meillä oli Töölön yksiössä. Luulin sen olevan vaalea harmaa, ja lapussa se siltä näyttääkin. Se on kuitenkin käytännössä valkoinen, sitä ei kannata erehtyä pitämään minään muuna. Nätin sävyinen valkoinen kyllä, vaikka tämän tummemman G:n rinnalle jonnekin.

  • Eveliina says:

   … se vielä, että meillä on siis kaikki kodin seinät tätä samaa G487:aa. Jos katsot jotain vanhoja sisustuspostauksiani, löydät myös muita tiloja (esim. ikkunaton, musta ja moderni keittiö), joissa sama sävy näkyy erilaisten materiaalien vierellä. Olen niin tyytyväinen tähän, että ilomielin rummutan tätä kaikille kysyjille 😀

 6. M says:

  Kaunis kiitos! Sama sävy on jossain muuallakin netissä tullut vastaan ja laitoin korvan taakse jo silloin. Pelkistä kuvista ei kuitenkaan voi tehdä päätöstä, kun kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mutta juuri tämä että on ”selkeästi väri” , olematta kylmä, tumma tai likaisen näköinen!! Ja meilläkin luonnonvärinen tammiparketti, joka tuntuu hiukan hankalammalta kuin perus valkolakattu… Rautakauppaan siis seuraavaksi! Onko maali muuten puolihimmeä vai mikä? Kun nyt kerran tässä kopioidaan…

  • Eveliina says:

   Joo tämä on tullut monessa vastaan silloin muakin! Taitaa olla puolihimmeä.. Mä muuten tilasin Tikkurilalta A4-kokoisia näytelappuja, kun en uskaltanut luottaa kuviin minäkään, mutta en raaskinut ostaa heti litraa testiksi. Niistä sai ihan hyvän kuvan. Kun vaan muistaa, että niinkin pienessä sävy näyttää aina tummemmalta, mikä vaikutelma oikeasti on sitten kun maali on seinässä kauttaaltaan. Sen kyllä suosittelen, että uskaltaa ottaa riittävän tumman. isoilla pinnoilla aina vaalenee, ja kuivuessaan myös. Onnea tähän ja uuteen kotiin! 🙂

 7. Mari says:

  Mun silmää Hay Hee tuolit viehättävät myös kovasti ja tekisi mieli hankkia nämä ulos ruokapöydän tuoleiksi (ei siis nojatuolimallia, vaan se perus), mutta epäröin tilata niitä nettikaupasta, kun en ole päässyt testaamaan, millaista tuolissa on istua. Mitä siis sanot, onko tässä mukava istua vai vaatiiko sekä istuinosaan että selän taakse tyynyn, jolloin tietysti menee hieman idea koko tuolista ja sen kevyestä olemuksesta?

  • Eveliina says:

   Moikka! On totta, että nämä ovat hiukan kovat. Koska metalli on ohuena nauhana, se itsessään hiukan joustaa, mutta materiaali on kyllä kova. Sanoisin, että ruokatuoleihin tarvitsee ehkä istuinpehmusteet, mutta ei välttämättä selkänojiin. Silti sanoisin näiden olevan sen arvoiset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN