Rainbow for pride

juhannus-23

 

Juhannuspäivänä saaristossa satoi sellaista suihkupullosumua. Saunottiin, kun saaresta toiseen venyi yhtäkkiä uskomattomin sateenkaari, mitä ollaan ikinä nähty. Se peilautui yläpuolelleen ja alapuolelleen, sisälsi kaikki värit kirkkaina, eikä katkennut missään. Pride -viikon kunniaksi, arvattiin. Ei keksitty mitään muutakaan syytä. Tätä huikeaa, uskomatonta luontoa minä tuolla paikassa rakastan. Mitään, mitään parempaa ei ole. Epätodellista, että sateenkaari päättyi meidän saareen ja siellä kohtaan, jota Mr. rakastaa kaikkein eniten.

 

juhannusB-3

juhannus-26

juhannus-24

juhannus-22

juhannus-27

juhannus-28

2 comments so far.

2 responses to “Rainbow for pride”

  1. Anna says:

    Aivan huikeaa! Ja kauniit maisemat!

    • Eveliina says:

      Sateenkaari oli ihan mieletön! 🙂 ja kiitos, ah noi maisemat on ihan parhaat! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN