Sekava viikko ja sunnuntaiasu

asusunnuntai-3

 

Tämä viikko on kulunut vielä ihan sekaisissa tunnelmissa. En tiedä missä mun rytmit on, ja väsymys on edelleen ihan kauhean suuri. Arki on hukassa. Reissu ei ole enää päällimmäisenä mielessä, mutta paljon on sekin. Viikko oli epätavallinen kyllä muutenkin. Kävin vain maanantaina töissä, ja tiistaina pidin vielä vapaata. Se kului juhlia valmistellessa, koska keskiviikon vappupäivänä meillä oli tuparit ystäville. Ollaan ennen vanhaan pidetty suuria yöelämään päättyviä juhlia, mutta enää ei jotenkin… ei.

Ihan iisi vappubrunssi kuulosti ihanalta, varsinkin kun meillä nyt on tämä piha (<3). Etsin kuitenkin vielä tasapainoa rennosti ottamisen ja kauhean stressin välillä. Niin monille juhlien järkkääminen on ihanaa ja luontaista, ja olen luullut että mullekin. Olen kuitenkin kohdannut sen, että ei muuten ole. Tykkään kamalasti kutsua ihmisiä meille, ja olen suuna päänä tarjoamassa meidän kotia vaikka minkälaisille pippaloille, ja kivaa se aina onkin. Kumminkin tilanteen lähestyessä kuin pikajuna, tunnen jääväni sen alle ja ahdistuvani ja stressaavani kaikesta. Olen nyt yrittänyt ottaa aina ennen juhlia tai mitä vain illanistujaisia ennen rennommin. Haluaisin kuitenkin, että kaikki olisi lopputuloksessa niin loistavasti, kuin silloin kun painaisin juhlat pystyyn ihan täysillä ja isolla panoksella. Ei niin tietenkään voi olla, jos ei panosta ja tee niin paljon, jolloin lopputulos on jäänyt välillä harmittamaan. Äh, ihan älytöntä, tiedän kyllä.

 

asusunnuntai-7

asusunnuntai-2

asusunnuntai-15

asusunnuntai-9

 

Oli ihana nähdä ystävät meillä, ja viettää kokonainen päivä lyhyen illan sijaan heidän kanssaan. Illalla väsytti kuitenkin paljon, ja aamulähtö työmatkalle Hollantiin odotti jo aamuneljältä. Työmatka sinänsä oli ihan mielenkiintoinen, mutta seminaari, jonka vuoksi menin, jätti vähän kylmäksi. Meni jonkin verrankin oman työpöytäni ohi sitten kuitenkin. Helsingissäkin olisi ollut tulipaloja, joita hoidin jonkin verran sitten sieltä käsin. Olin ensimmäisenä päivänä semmassa vieläpä niin tuhottoman väsynyt, että pelkäsin tosissani rojahtavani lattialle vahinkonukahduksen sattuessa. Nämä jutut jatkuu aina illallisilla, joilta pääsin nukkumaan vasta yhden-kahden maissa. Perjantaina aamu alkoi töillä suoraan sängystä ennen säntäämistä seminaarin toiseen päivään. Illalla olin kotona tasan puolen yön aikaan. Rotterdam oli kyllä kiva nähdä edes pintariipaisulta.

Hyvinvoinnin rytmit on muutenkin heittäneet kärrynpyörää – veden juonti, terveellisesti ja säännöllisesti syöminen ja treenaaminen on jääneet kaikki näiksi viikoiksi. Alkuvuonna alkanut loppuelämän muutos on kuitenkin sitä oikeasti, eikä tämä todellakaan ollut tässä. Olen taas palaamassa kehiin, mutta nämä päivät on sen suhteen mennyt päin mäntyä.

Viikonlopun olen yrittänyt päästä sinuiksi edes kodin kanssa. Täälläkin oli ihan vierasta, kun tultiin kotiin. Ärsytti kaikki. Ulvoin, että olen tehnyt sisustukseen vain vääriä valintoja ja velloin upeita vintagelöytöjä tekevien kaverien instatileillä miettien mitä oikein olen ajatellut tuodessani 30-luvun taloon esimerkiksi kristallia?! Tiedän kyllä, että sisustusinspiraatiokin matkalla oli niin valtaisa, että otin näitä ajatuksia sieltä mukaani. Yritän kääntää ne voitoksi seuraavia ratkaisuja tehdessäni.

Suunnitteilla oli jo sille vapaalle tiistaipäivälle, ja eiliselle lauantaille pitkiä lenkkejä ja liikuntaa, mutta en saanut aikaiseksi. En vain millään, kaikki minussa halusi kipeästi olla sängyssä ja sohvalla ja kääriytyä kotiin. Tottelin, koska tunnistin sen palvelevan suuria tarpeita. Tiedostan kuitenkin hyvin, että noista rytmeistä on jo saatava kiinni – ulos ja liikkumaan lähteminen on vaikka vähän pakotettava seuraavaksi. Jo tänään.

Se hyvä puoli toukokuun lumisateista on, että kehtaan just ja just postata vielä yhden semitalvisen asun, joka kuvattiin juuri ennen lähtöä sunnuntaina. Olisi ihan hyvin mennyt vaikka eilisen räntäsateessa!

Palataan pian taas reissujuttuihin. Edessä on vielä ne, joista olen itse kaikkein eniten innoissani! 🙂 <3

 

asusunnuntai-13

asusunnuntai-10

asusunnuntai-11

asusunnuntai-8

asusunnuntai-14

Marimekko shirt
Zara jeans
H&M coat & earrings
Cos scarf
& Other Stories sunnies
Nike shoes
Gucci bag

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN