Los Angeles yhdessä päivässä

losangeleseka-7

 

Hei pikaiset iltamyöhän moikat Los Angelesista! Meillä on ollut ihan mielettömän ihana loman ensimmäinen päivä. Tuntuu, että jo nyt ollaan tehty ja nähty puolet siitä mitä pitikin, ja nautittu täsmälleen niistä asioista, joista haaveiltiinkin. Saatiin tosi kiva auto, ilma on raikkaan lämmin, täyden auringon +22, Los Angeles ei näyttänyt ruuhkaisimpia, vaan kaiketi aikalailla kauneimpia puoliaan, ollaan syöty hyvin, katseltu ja hengitelty vain.

Vietettiin Losissa sittenkin ensimmäinen kokonainen päivä, vaikka alunperin tarkoitus oli jatkaa San Diegoon heti ensimmäisen yön jälkeen. Hotellit San Diegossa oli kuitenkin jostain syystä tälle toiselle yölle tuplaten kalliimpia kuin kolmannelle, joten jäätiin Losiin heti alkuunsa hetkeksi. Juuri mitään suunnitelmia ei ollut, jonkinlaisia hajatelmia vain siitä, mitä voisi olla kiva nähdä: rantakaupungit Venice Beach, Santa Monica, Malibu, Griffith Observatory ainakin.

Ja taivas nähköön, ajeltiin ne läpi kaikki! Jo ensimmäisenä päivänä! Ja enemmänkin! Haettiin auto jo varhain, aamulla seitsemän jälkeen. Karistettiin lentokenttähotellin pölyt ja lähdettiin katsomaan mukaruuhkia. Niitä ei ollut, joten löydettiin itsemme jo kahdeksalta Venice Beachilta, hetken päästä Santa Monicasta ja pian jo Malibustakin. Ajeltiin kaikessa rauhassa, otettiin tullitiet navigaattorin reittivalinnoista pois ja ihan oikeasti vahingossa päädyttiin myös tähtikatu Hollywood Boulevardille. Griffith Observatory oli kuitenkin odotetustikin upein, siellä vietettiin pitkä aika. Kaikista (myös tuosta asusta!) tulossa omaa postaustaan viimeistään kotiin päästyä.

Nyt ollaan yötä Newport Beachissa, kaupungin eteläpuolella oikealla suunnalla kohti San Diegoa. Hotellit on olleet aika kämäisiä, mutta toivottavasti San Diegossa ja Vegasissa valinnat on osuneet paremmin! Tämä tosin oli tiedossakin. Se ei kyllä ollut tiedossa, että tämän hotellin täytyy olla ihan vieressä Huntington Beachin tai jotakin muuta lentokenttää, koneet kun tuntuu viistävän kattoa. Kivoja unia mulle! Mr:n unenlahjoja ei haittaa mikään, mutta mun on aina vähän vaikea päästä rytmiin. Olo oli päivällä välillä melkein humalainen, mutta silti yllättävän hyvä. Nythän mä taas alan tässä heräillä jo uudestaan, koska kotona koittaisi jo aamu! No, yritän, unia nyt! Kuullaan taas <3

 

losangeleseka

losangeleseka-2

losangeleseka-4

losangeleseka-11

losangeleseka-10

losangeleseka-9

losangeleseka-5

losangeleseka-6

losangeleseka-8

losangeleseka-13

6 comments so far.

6 responses to “Los Angeles yhdessä päivässä”

 1. Sandra says:

  Kuulostaa ja näyttää aivan mahtavalta eka lomapäivältä. Huippua reissun jatkoa teille! <3 Kiva päästä matkalle mukaan näin nojatuolimatkustajan roolissa :).

 2. 101Dalmatialaista says:

  Ihana, ihana postaus!! Ja niin kivan kuuloinen eka päivä (: Heti pääsee kyllä tekstissä ja kuvissa vähän itsekin tuohon parhaaseen loma/road trip -huolettomuuteen! Tällaisten juttujen lukeminen sekä auttaa että pahentaa matkakuumetta 😀

  • Eveliina says:

   Voi kiva kuulla! 🙂 kiitos suuresti! Ah apua, matkakuume on niin tarttuvaa! 😀 tiedän!!

 3. Miia says:

  Vajaa vuosi sitten samoissa paikoissa. Tykkäsin tosi paljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN