Kevätasu ja kuusi yötä lähtöön

asuturku-4

 

Sekopäisen iloinen ilmeeni johtuu melkein pelkästään siitä, että meidän loma koittaa jo ihan pian! Tällä viikolla fokus on ollut iloisen kadoksissa melkein kaikesta muusta tekemisestä, ja olen aloittanut loppusuoran valmistelut. Kesävaatteet on etsitty yläkaappien vakuumipusseista, ja niille on tehty lomallelähtökarsinta.

Omistan kesävaatteita (kuten kaikkia vaatteita) nykyään aika vähän, mutta silti kaikki eivät pääse mukaan. Mökkikesävaatteet, Italian lomapukimet ja vaikkapa rantaloman garderoobi on ihan erilaiset keskenään. Tietty, eikö? 😊 Nyt on kyseessä Jenkkiroadtrip, ja sille on ihan omia ajatuksia mielessä. Ai että, tämä edeltävä vaihe on niin iso osa koko lomaa <3

Viimeisiin päiviin kuuluu myös lääkevaraston tsekkaaminen, lentosukkien osto, paperien printtaus, mahdollinen pienen käteiskassan valuutan vaihto ja kaikenlainen sellainen. Ainiin, ja myös viimeisten hotellien varaaminen, eh. Voi tosin olla, etten kaikkia varaakaan, katsotaan nyt.

Nyt alkaa vielä vaatteiden pesu ja kenkien etsintä, ja lauantaina koittaa varsin merkittävä päivä, kun käyn laittamassa itseni kuntoon. Traditioni on aina ennen lomaa ollut käydä kampaajalla ja tehdä kaikki mahdolliset huoltotoimenpiteet myös peilikuvalle juuri ennen lähtöä. Tällä kertaa se onkin erittäin odotettua, sillä noista on kulunut kuukausia…

Olemus on jo pitkän aikaa tuntunut aivan kulahtaneelta. Tukka on takussa, huonossa hapessa ja liian pitkä, ja kaikki muutkin asiat ihan rempallaan. Varsinaisen kevätkuoriutumisen aika siis, ah ihanaa. Ja sitten viimein viikonloppuna – koittaa passin ja matkalaukun esille ottaminen. Jee!

 

asuturku-5 side

asuturku-7

asuturku-6

asuturku-8

H&M skirt & earrings
&Other Stories knit, shoes & sunnies
Filippa K coat
Givenchy bag

10 comments so far.

10 responses to “Kevätasu ja kuusi yötä lähtöön”

 1. Päivi says:

  Nauti lomaan valmistautumisesta, se tosiaan on osa matkaa! Mielenkiinnolla odotan matkapostauksiasi!

 2. Miia says:

  Ihanaa lomaa! Minäkin vastaavanlaiselle matkalle haluaisin. Itsekin saatan ostaa tiettyyn paikkaan suuntautuvalle matkalle vaatteet, vaikka matka ei olisi muuta kuin haaveissa. Toivottavasti pääsen matkalle mukaan postausten muodossa. 🙂

 3. MD says:

  Ihanaa lomaa! <3

 4. Merja says:

  Hei ja hauskaa matkaa. Suunnittelu, varsinkin asujen on melkein puoli matkaa. Terveiset täältä Kroatian rannikolta, oli hieman haastavaa tällä kertaa, vähän viileät ja epävakaiset kelit.

  • Eveliina says:

   Kiitos kovasti! 🙂 näin on! Kivaa reissua teillekin, toivottavasti kelit paranee…! :O

 5. Kati says:

  Kivaa matkaa! Lomakuvia odotellessa. Itsekin haluaisin joskus roadtripille Jenkkeihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN