Favorite dress of the trip

outfitgriffith-2

 

Apua. Aavistelin viime postausta Vegasissa kirjoittaessani, että kotiinpaluu tällaisen kokemuksen, kokonaisen elämyssarjan jälkeen raju. No, se on. Tultiin vuorokausi sitten Helsinkiin, ja olo on kummallinen ja kamala. Matka oli niin hieno, ihana, täydellinen, että haluaisin sanoa sen olleen paras ikinä. Automatkailu on meidän juttu, Yhdysvallat on meidän juttu. Yhdistettynä uusiin ja vanhoihin majesteetillisiin maisemiin, mahtaviin majoituksiin, ihaniin ilmoihin, rakkaaseen yhdessäoloon, ja totaaliseen ajantajun katoamiseen kombo oli huikea. Sanojen ulottumattomissa.

Olen käsitellyt koko matkasta kuvia, jotka julkaisen tästä eteenpäin pitkänä postaussarjana. Noin kolmasosa kuvista on vielä käsittelemättä. Luvassa on tämän lisäksi kolme asua, kolme hotellivinkkiä, kolmen ajopäivän kohokohdat, Vegasia, aavikkoa, Kalifornian rantoja. Haluan kuvata ja kirjata niistä kaiken, koska haluan itse muistaa niistä kaiken.

Tästä päivästä kaikki alkoi. Kierrettiin Los Angelesille kaavailemamme paikat yhdessä päivässä. Ensimmäisenä aamuna valitsin päälleni ihanimman mekon. Hankin matkalle mukaan kolme uutta, monikäyttöistä mekkoa, jotka on kaikki ihania. Tämä on niistä kuitenkin ehkä kaikkein paras. Viileää liehuvaa kangasta, pitkä, hihat, ihana ihana kuosi.

Griffith Observatory on kuvien taustalla, siitä myöhemmin omaa juttuaan. Menimme katsomaan vain maisemia, mutta itse rakennus osoittautui aivan mielettömän kauniiksi!

 

griffith-22-side

griffith-13

outfitgriffith-4

outfitgriffith-5

griffith-15

outfitgriffith-6

ps. Vain yksi selkeä etu kotona olemisesta on: ei olla enää Kaliforniassa, jonka pelkään putoavan massiivisesta maanjäristyksestä mereen hetkenä minä hyvänsä. Tämän muistan joltain mantsan tunnilta pienenä kuulleeni: Kalifornian alla olevan San Andreaksen siirroksen jännitteet on kuulemma jo yliajalla, ja tunnetun historian suurin järistys voi tulla milloin tahansa. Päätin pyhästi tuolla hetkellä, etten koskaan tule matkustamaan Kaliforniaan. En pystynyt pitämään lupaustani, mutten myöskään karistamaan tätä ajatusta kokonaan reissun päällä. Joten nyt pystyn huokaisemaan sen suhteen helpotuksesta 😀 Not on our watch!

Zara dress
Vagabond shoes
Gucci bag
& Other Stories sunnies

2 comments so far.

2 responses to “Favorite dress of the trip”

  1. Anna-Maija says:

    Mä muistan saman maanjäristysjutun koulusta! Välillä aina mietin, että milloinkohan se tapahtuu.. Tai parastahan olisi, jos se ei tapahtuisi.

    Mielenkiinnolla jään odottelemaan matkajuttuja! 🙂

    • Eveliina says:

      Ooh, en ole ainoa!! 😀 no niinpä, ihan kamalaa. Se San Andreas -leffa on ihan hirveä! Voi kiva kuulla, että tykkäät matkajutuista 🙂 musta on niin hauska niitä kirjoitella!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN