Them wide leg jeans

farkutautumnpreset-2

 

On nyt ollut pitkä ajanjakso, kun olen sysännyt kaikki vaateajatukset taka-alalle. Huomio ja rahat on menneet muualle, enkä ole viitsinyt kiusata itseäni käymällä kaupoissa suunnilleen vuoteen. Se on tehnyt kyllä hirveän hyvää. Tuntuu, että kaappi on ollut kunnossa ja joka päivälle löytynyt kivoja juttuja melkolailla riittävästi. Siitä on kiittäminen ainakin vuosi sitten tekemäni Urapukeutuja -mietintää ja tietysti muuttoja. Muuttojen myötä tuli karsittua rankasti, mutta mietinnän ansiosta myös hankittua harkitusti. (Urapukeutuja -postauksia täällä, täällä, täällä ja täällä.)

Mun on ollut tarkoitus tehdä Urapukeutuja-juttu kokonaan uudelleen, tai ainakin päivittää sitä huolellisemmin. Tein tuon mietinnän aika pikaisesti viime vuonna, ja vaikka siitä onkin ollut huima alitajuinen apu, tänä keväänä tyyli ja asujutut kiinnostelee taas roimasti enemmän. Pukeutuminen ylipäätään innostaa taas. Vuoden alusta alkanut elämäntapojen raiteilleen saattaminen on herätellyt ihania fiiliksiä omasta itsestäni, ja ajan- ja rahankäytön paine sieltä remppa- ja sisustusasioista on poistumassa.

Lähestyvä matka tekee myös ihmeitä. Olen yllättänyt totaalisesti itsenikin, kun olen viime viikot selaillut ihan innoissani kauppojen kevättarjontaa. Ja äidin kanssa tietysti aina innostun. Äidin muutamat vierailut vuodessa Helsingissä on parasta muutenkin, mutta yhdessä me aina löydetään kaupoistakin jotain spesiaalia. Nämä farkut on yksi sellaisista ostoksista parin viikon takaa. En ole tällaisia koskaan ennen ajatellut, enkä oikein tiedä, mistä himo niihin syttyi. Ehkä jenkkimatkasta, ehkä siitä, että nämä on jotain ihan uudenlaista mun kaapissani, ehkä jostain keväthöyryistä, ehkä vain äitishoppailupäivän ilosta. Varmasti kaikista niistä.

Erityisen iloinen olen siitä, että käytän näitä ilolla. Emmi kirjoitti just hetki sitten instaansa lyhyen tekstin siitä, miten on koko elämänsä kokenut reitensä mukamas liian suuriksi farkkuihin tai vaaleisiin housuihin, mutta onneksi lopettaneensa niin hölmöt ajatukset. Olen ajatellut täsmälleen samoin. Yhtäkkiä enää en. Yhtäkkiä jopa leveälahkeiset farkut tuntui ihanilta. Ihanaa ajatella näin, ja ihanaa käyttää ihania farkkuja. Ihanaa.

 

farkutautumnpreset-7

farkutautumnpreset-6

farkutautumnpreset

farkutautumnpreset-4

farkutautumnpreset-9

 

Cos jeans
& Other Stories knit
Marimekko coat
Angelo Bervicato shoes
Gucci bag

10 comments so far.

10 responses to “Them wide leg jeans”

 1. Kati says:

  Kiva postaus! Itsekin olen huomannut entistä vähemmän välittäväni, voinko käyttää vaaleita farkkuja ja näytänkö isolta niissä. Päivitetty urapukeutuja-postaus kiinnostaisi, siitä sain viimeeksikin inspiraatiota.

 2. Anne Jennika says:

  Hei tosi hauskat farkut ja kiva nähdä asukuvia! 🙂 Mulla on muuten aina ollut ihan samat ajatukset sinisten farkkujen kanssa kuin Emmillä, mutten edelleenkään viihdy niissä juuri reisien takia, jos käytän mulla on siinä päällä jotain pitkää peittämässä 😀 Varsinkin kun kiloja on tullut, tuntuu farkut entistä inhottavammille :/ Mutta jotta pysyisin unelmapainossani mun pitäisi harkita joka ainut suupala ja sitä en halua – mieluummin menen kahville, syön kakkua, nautin elämästä ja käytän mekkoja, ne kun peittää jalat 😀

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  • Eveliina says:

   Kiitos, mustakin nämä on tosi kivat! Äh no niinpä, vähän samanlaiset ajatukset…! Mutta käytetään farkkuja vaan, jos ne tuntuu hyviltä! 🙂

 3. Serenity says:

  Nää housut näyttää tosi suloisilta sulla!
  Onko miten jämäkät vai joustaako hiukan? Vastaako tuumakoot normaalia, vai onko pientä tai reilua mitoitusta? Tekis mieli tilata sovitukseen itsellekin.

  • Eveliina says:

   Oi kiitos paljon! 🙂 ovat tavallista farkkupuuvillaa, ei siis joustoa. Siksi pitää ottaa tosi napakka koko. Mä taisin ottaa jopa paria kokoa pienemmän..! Silti todella mukavat jalassa, pehmeät 🙂

 4. Ihana Eve, ihanat farkut! Mulla on ollut ihan sama, ettei ole juuri vaatteet inspiroineet, paitsi nyt! Kai se on tämä kevät ja se, että on hyvä olo sisäisesti, niin se välittyy myös ulospäin 🙂 Ja vitsi me naiset ollaan välillä pöllöjä, kun mietitään mitä voidaan käyttää ja mitä ei, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei. Toisaalta ei se oo ihme, kun muistan nuoruuden naistenlehdet ja “näin puet vartalotyyppisi” -jutut :–(

 5. SK says:

  Hei! Osaisitko sanoa tuon Marimekon takin koosta? Onko normaalia mitoitusta? Kiitos ihanasta blogista!

  • Eveliina says:

   Aika normaalia joo, otan yleensä takeista aina kaikissa merkeissä yhden isomman koon kuin saman merkin vaatteista ottaisin. Niin tästäkin 🙂 Voi kiitos, tosi kiva kuulla! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN