Olohuoneen pyöreä peili (koti on valmis!)

peilioh-3

 

Sanoin eilen, että koti tuli näinä päivinä tavallaan valmiiksi. Ei se toki ikinä valmis ole, mutta nyt tyhjät, jotain odottaneet kohdat on saaneet ne asiat, jotka on puuttuneet. Yksi viimeisistä tärkeistä oli peili sohvan päälle. Ajattelin hetken, että kuinka Pinterest -klisee on pyöreä peili, josta heijastuu tämä Flosin valaisin. Mutta sitten ajattelin, että olkoot vain, ne on ihania. Tilasin tämän halkaisijaltaan 110 -senttisen House Doctorin Walls -peilin Black Fridayna kivalla aleprosentilla.

Vähän oltaisiin haluttu peili mustalla tai messinkisellä ohuella kehyksellä, mutta ei löydetty sellaista, jossa kehykset olisi olleet kivat, tai hinta edes jotenkin kohtuullinen. Pinnailin pitkään kehyksettömiä peilejä ja kokeilin, olisiko sellainen ok. Oli se. Mutta! Kun tämä peili saapui, siinä olikin todella kiva yllätys. Siinä ei ole kehystä, mutta paksu musta taustalevy, joka on ihan saman kokoinen kuin peili. Siispä sivulta päin näkyy ikäänkuin musta paksu kehys. Ihan täydellinen ratkaisu.

Kun peili oli paikallaan, tuli iso huokaus. Nyt on valmista. Se teki kaikesta jotenkin ihan eri näköistä, täydempää. Ei täydellistä, mutta kokonaista. Toiselle puolelle seinää saapui myös tauluja, nekin on jo seinässä, vaikkei kuvassa sitä vielä olekaan.

Nyt pitää kyllä vähän rentoutua ja rauhoittua. Olen ollut niin innoissani tästä kodista sen löytymisestä asti, ja varsinkin muuton jälkeen, että tahti sisustaa tätä valmiiksi on vain kiihtynyt. Tämä oli myös jollakin lailla se koti, josta ollaan unelmoitu pitkään. Halusin niin monta ihanaa asiaa, josta olen aina haaveillut. Tämä on myös niin rakas harrastus, ei yksin päämäärä. Mutta otan helposti paineita vähän kaikesta – ei voi kieltää, etteikö tästäkin olisi sitä kyllä vähän tullut. Näiden olohuoneen seinien myötä joitakin asioita tuntui loksahtaneen paikoilleen.

 

peilioh-2

peilioh

peilioh-6

peilioh-5

peilioh-9

peilioh-14

peilioh-8

peilioh-11

peilioh-7

peilioh-4

peilioh-13

20 comments so far.

20 responses to “Olohuoneen pyöreä peili (koti on valmis!)”

 1. Miten kaunis olohuone teillä onkaan nyt! Varmasti löytyy uutta ja joskus on aika pienelle vaihtelulle, mutta nyt on todella kaunis ja harkittu kokonaisuus.

 2. MD says:

  Oi, teillä on niin kodikasta. Todellakin koti isolla koolla eikä mikään ”kämppä”. <3 Itsellä kiinnittyi itse asiassa huomio ensiksi siihen, että tuo peili mahtavasti monistaa tuon teidän ihanan ikkunan, täydellistä.

  Yksi asia, jota teillä ihailen ja josta olen hieman kateellinen (sillain hyvällä tavalla tietenkin), on tuo monipuolinen tekstiilien käyttö. Meillä kaksi isoa ja karvaista koiraa rajoittavat tekstiilien käyttöä melkoisesti – ei pelkästään matoissa, vaan myös koristetyynyjen päällisissä, torkkupeitoissa, päiväpeitoissa ja oikeastaan ihan kaikessa. Välillä hieman harmittaa, mutta ehkä nuo karvakaverit on kuitenkin sen arvoisia, ainakin suurimman osan ajasta… 😉 Ihanaa kun muilla voi kuitenkin ihailla pehmoisia mattoja, samettisia raheja ja muuta kaunista. 🙂

  Kylläpä sisustuspostaus piristikin päivää, kiitos! Mukavaa viikonloppua! 🙂

  • Eveliina says:

   Voi kiitos Mirja tosi suuresti <3 Ihana ihana kuulla 🙂 Kyllä me viihdytäänkin! Niin totta! Tuli ihan uusi ikkuna tuolle seinälle 😀
   Auts, ymmärrän...! Mutta aivan varmasti he korvaavat sen kaiken <3 🙂 Voi miten kiva kuulla, että piristi! Lisää on luvassa luonnoksissa vaikka kuinka paljon, o-ou 😀 Samoin! <3

 3. Annamari says:

  Voi miten kaunista ja harmonista! 🙂 ihanaa että pääsette nauttimaan nyt joulukuun tunnelmista ”valmiissa” kodissa 🙂

 4. Anna says:

  Näyttää tosi hyvältä

 5. Sandra says:

  Kaunista! Ja ihanan kotoisalta näyttää tuo sihvanurkkaus ikkunan edustalla Oikein kutsuu loikoilemaan hyvän kirjan parissa!

  • Eveliina says:

   Kiitos kovasti 🙂 sitä se onkin! Valaistus on vähän heikko lukemiseen, pitää korjata 🙂

 6. JohannaN says:

  Voi, että miten kaunista! Silmä lepää

 7. Merja says:

  Tuo teidän parketti ja iki-ihana ikkunasyvennys vanhoine? pokineen on täydellinen. Rakastan niin tuollaisia vanhoja taloja, joissa on persoonallisia yksityskohtia, kuten teidän olohuoneen erkkeri.

  • Eveliina says:

   Ah ne on meistäkin niin, niin ihanat <3 kiitos siis vanhoissa taloissa on tunnelmaa, jota en vaihtaisi pois.

 8. Marja says:

  Täydellistä! Kotoista, tyylikästä, ajatonta. Teidän kodista tuli niiiiiin kaunis <3 Ja tuo peili on just eikä melkein piste iin päälle.

  • Eveliina says:

   Oijoi kiiiiitos, miten ihanasti sanottu 🙂 <3 Peili tosiaan on paljon parempi kuin ajattelinkaan 🙂

 9. Jade says:

  Peili on ihana! Ja koko olohuone kauniin ajaton. Kuvat ovat kuin sisustuslehdestä, yhtä nautittavia.

 10. Zara says:

  Ompa kaunis sisustus! Inspiroiva ja rauhallinen.
  Saanko kysyä mistä nämä “heinikot” on hankittu? 🙂

  • Eveliina says:

   Kiitos paljon! Isot isossa lasipullossa lattialla on pampaheinää, kukkakaupasta Salosta. Pienemmät makuuhuoneessa on mökkirannan kaislaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN