Joulukranssi Hakolan Lempi-hyllyyn

eteinen-8

 

Sisältää yhteistyötä Hakolan kanssa. 

En aloita taas valittamalla viikosta, vaikka se tälläkin kertaa työntäyteinen olikin. Viime viikonlopun jälkeen yritin ottaa, ja vähän onnistuinkin ottamaan rennommin. Taakka kuitenkin jatkuu, ja siihen isona syynä olen myös minä itse. Pitäisi organisoida arkea paremmin. Tiedän sen, mutta en ole saanut aikaiseksi. Muutos vaatii aina ekstraenergiaa, jota ei ole ollut. Lykkään tällaisia asioita, ensi vuonna sitten… Typerää, tiedän.

Mutta ei mennä nyt siihen. Koska viikonloppu oli sanoinkuvaamattoman ihana. Puhutaan mieluummin siitä. Meillä oli työpaikan pikkujoulut perjantaina, sitä ennen päivä strategian luomisen parissa. Päässä surisi jo valmiiksi, mutta ilta oli onneksi onnistunut. Kokkailtiin koko ilta kokkikoulussa, jatkettiin Kämpiin ja Pastoriin. Minut valittiin toista kertaa vuoden työkaveriksi, tai miten sen sanoisi. Epävirallinen semmoinen palkinto, äänestys ihan. On oikein pokaalikin 🙂 Meillä kaikki on kivoja, ja tänä vuonna tullut huikeasti nostattajia lisää. Silti minut, ja uudelleen, olin puulla päähän lyöty. Ja niin iloinen <3

Vaikka oli kivaa, raskas viikko (viikot) väsyttivät jo ennen yhtä. Horjuin kotiin itkun partaalla siitä, mitä edessä odotti. Kaksi kokonaista päivää kotona vailla velvollisuuksia, yhtään mitään sovittua. Olin odottanut sellaista aikaa niin paljon, etten voi edes kuvailla. Oli enemmän kuin ihanaa, niin niin tarpeen. Ajatuksia selkeni, rauhaa palasi. Luovuutta löytyi. Minä näyin taas peilistä. Edes vähän. Kaksi päivää ei riitä kokonaan, mutta auttoi roimasti. Mieltä keventää myös ensi viikko – kokonaiset neljä vapaata päivää.

Viime vuonna joulu kotona meni kokonaan ohi, koska remontit ja muutot. En silloin osannut arvatakaan, että joulua tehtäisiin seuraavaksi ihan uuteen kotiin, tämmöiseen vieläpä. Remontoitiin syksyn aikana eteistä täällä kokonaan uudelleen, ihan vähän vain. Sen myötä tämä hylly sai lähteä olohuoneeseen, ja tuli uudet kaapit. Niistä lisää myöhemmin. Koska hylly lähti, poistui taas paikka, mihin laskea kännykkä ja avaimet kotiin tullessa. Tilaan ei oikeasti mahtuisi mitään, mutta jokin taso oli pakko hankkia.

Sain älynväläyksen hankkia siihen Hakolan Lempi -hyllyn, jota olin himoinnut, mutta en ollut keksinyt sille paikkaa. Sain siitä pienen alennuksen nyt, mutta se oli sattumalta samoihin aikoihin syksyllä Hullareilla, varmaan moni löysi sen sieltäkin. Kapeassa tilassa huiskitaan takkeja ja huiveja kiireessä päälle ja pois. Siinä lentelisi kynttilät ja maljakot, joten hyllyä ei oikein voi somistaa millään. Lisäksi itse hylly on pieni, haluan pitää sen tyhjänä sille kännykälle ja avaimille. Tänä aamuna syttyi kuitenkin lamppu toisen kerran, ja kekkasin sitoa siihen eukalyptuksen oksia ja harsokukkaa kranssiksi.

Voi pojat, että tykkään lopputuloksesta! Kasvit on kiinnitetty ihan tavallisella ompelulangalla. Se oli hankalaa, mutta rautalankaakaan ei ollut. Toisaalta pelkäsin, että rautalanka olisi jättänyt maaliin jälkiä. Toivottavasti kasveista ei irtoa muuten mitään, joka maalipintaa vahingoittaisi, en tiedä…! Omalla vastuulla siis, hui. Tein toisenkin eukalyptuskranssin. Siitä lisää myöhemmin, kun taas on kotona aikaa kuvata valoisalla. Eli ihan pian jo <3 Ihanaa 🙂 Ihanaa viikkoa, me lähdetään ehkä vähän ulos. Ja sitten kirjojen pariin. Niitä on yöpöydällä jo valtava kasa!

 

eteinen-20

eteinen-21

eteinen-14

eteinen-22

eteinen-6

eteinen-23

eteinen-8

8 comments so far.

8 responses to “Joulukranssi Hakolan Lempi-hyllyyn”

 1. S says:

  Onpa kaunis! Huikean hyvä idea. 🙂

 2. Anna says:

  Todella nätti ja hyvä idea. Itsekin ostin eilen rungon kranssia varten, ajattelin itsenäisyyspäivänä askarrella 🙂

  • Eveliina says:

   Kiitos, mustakin se on aika nätti 🙂 Ihanaa, mä en ole ennen tehnyt tällaisia. Ajattelin askarrella itsenäisyyspäivänä piparitalon :O

 3. Kapteenska says:

  Oi! Onpa hieno, hyvin ideoitu!

 4. M says:

  Kaunis hylly ja oiva kranssi. Luovuus saa aina tilaa, kun on vapaata aikaa.
  Oletko muuten huomannut, kuinka kivasti tuo vesihanan kaari sointuu jatkeeksi tuohon oviaukon yläreunan kareen, jos eteisestä päin katsoo asuntoon. ❤️

  • Eveliina says:

   Todella, kaikki inspiraatio tarvitsee aikaa 🙂 oh, en ole huomannut! 😀 tänne kotiin on etsiytynyt ihmeen paljon pyöreitä ja kaarevia asioita :O 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN