Joulu 2018

joulukotona-side

 

Meidän joulu oli niin, niin ihana <3 Tällä kertaa jotenkin erityisen. En osaa oikein sanoa, miksi. Kuten olen sanonutkin, olen antanut joululle tänä vuonna oikeasti aikaa. Ihan uponnut jouluoloihin, ja ottanut joulun vastaan ihan rauhassa. Viime vuonna mieli oli maassa, ja kotikin sekaisin, joten tämä päinvastainen olo on tuntunut ihan luksukselta.

Vietettiin kolme yötä kotiseuduilla, ja joulu perheiden kanssa. Jouluaatton kirkkaassa ja aurinkoisessa pakkassäässä ajellessani yksin Mr:n perheen luokse iltapäivällä, aattoillan ollessa edessä minun sukulaisteni luona, olin jotenkin ihan superonnellinen. Tunne jatkui koko joulun. Aatto suvun kanssa siellä isovanhempien tilalla, pukki ja ihanien pienten ilo, myöhäinen ilta ja portviini kotona vanhempien kanssa. Joulupäivänä veljeni tuli tyttöjensä kanssa, ja syötiin iso jouluateria kotona. Kävely hautausmaalla ja kylällä lapsuuden maisemissa äidin kanssa, joululahjakirjat ja suklaat, leffat ja pitkät yöunet kuului tälläkin kertaa joulunpyhiin.

Saatiin vielä ekstrabonus, kun vanhempani lähtivät heittämään meitä kamoinemme Helsinkiin, ja saatiin vielä tätinikin tälle tapaniajelulle mukaan meidän kotia ensi kertaa katsomaan. Käytiin Ursulassa kahvilla ja ihasteltiin jälleen aurinkoista talvipäivää. Oli niin ihanaa, rakasta, hyvä olla, etten tiedä miten tämän kiitollisuuden voisi osoittaa.

Ja nämä pyhät vain jatkuvat <3 Tänään saatiin kummityttö perheineen meille brunssille, luettiin kirjoja, käytiin kävelyllä rannassa ja nukuttiin päikkärit. Sama jatkunee viikonloppuna. Akkujen latautumisen voi ihan kuulla <3

 

joulukotona-4-side

joulukotona-6-side

joulukotona-9-side

joulukotona-13-side

joulukotona-15-side

2 comments so far.

2 responses to “Joulu 2018”

  1. Merja says:

    Voi, niin kaunista kuin satukirjasta. Tunnelman voi aistia kuvien myötä, kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN