Itsenäisyyspäivä

itsenaisuuspaiva-3

 

Itsenäisyyspäivä! Käsittelen kuvia ja katsellaan ihania juhlijoita linnassa tässä taustalla. Niin monta tuttua juhlavissa tunnelmissa, aina niin iloista. Itsenäisyyspäivässä on joka kerta isoa juhlan tuntua, mutta tänä vuonna päivä on ollut erityisen kaivattu vapaapäivä yhdessä. Säätilat ei oikeastaan koskaan onnistu vaikuttamaan mun mielialaan, mutta aurinkoisena päivänä tuntuu aina siltä, kuin silmät avautuisi. Herättiin ilman kelloa, ja kun aurinko alkoi punertaa, säntäsin vauhdilla ylös ja rantaan kuvaamaan. Mr. kirjaimellisesti juoksi kaukana perässä 😀

Rakastan näitä talviaamujen värejä. Mökiltä pari viikkoa sitten on ihan vastaavia odottamassa, eivät ole vain vielä ehtineet tänne. Koti tuli myös iltapäivällä valmiiksi. Valmiiksi! Olohuoneen seinä on saanut paikoilleen peilin ja taulut, jotka laskin jollakin tavalla viimeisiksi puuttuneiksi asioiksi. Hommasin myös kirjahyllyyn lisää (!) kirjoja varastosta, kun hyllyt näytti kuitenkin tyhjiltä. Lueskeltiin, tehtiin hyvää ruokaa ja tein piparitalon odottamaan koristelua. Olen niin innoissani joulusta tänä vuonna – jotenkin tämä koti on tehty sitä varten <3

Nyt jatketaan sohvalla kumpikin poikittain, (huomattiin juuri, että seuraava sohva ei voi olla lainkaan pienempi…!), pitää vaihtaa tuikkuja ja voi valvoa (ja nukkua) niin myöhään kuin haluaa. Ei olla nähty edes pitkään aikaan, vaikka joka päivä tavallaan tavataan aamuisin ja iltaisin. Mutta ei olla nähty. Tänään ollaan. Täydellinen päivä <3

 

itsenaisuuspaiva-2  itsenaisuuspaiva-10

itsenaisuuspaiva-6

itsenaisuuspaiva-12

itsenaisuuspaiva-3

itsenaisuuspaiva-17

itsenaisuuspaiva-8

itsenaisuuspaiva-14

itsenaisuuspaiva-18

itsenaisuuspaiva-9

itsenaisuuspaiva-15

itsenaisuuspaiva-16

6 comments so far.

6 responses to “Itsenäisyyspäivä”

 1. Merja says:

  Kaunista.

 2. PK says:

  Ihania kuvia! Näistä sun jutuista tulee aina niin hyvä mieli! Ja teidän kaikki koti-/kämppä-/mökkiprojektit on mielenkiintoisia!
  Kiitos! 🙂

  • Eveliina says:

   Voi kiitos, miten ihana kuulla Petra <3 🙂 Minä se tässä tulen hyvälle tuulelle, kun saa tällaista palautetta <3

 3. Päivi says:

  Ihania kuvia, joista voi itsekin kuvitella tuon aamun raikkauden ja auringonnousun loistavan tunnelman! Kiitos kun jaoit meillekin! Mukavaa ja rentouttavaa pitkää viikonloppua teille!

  • Eveliina says:

   Se tunnelma on kyllä jotain ihan mieletöntä <3 Nyt on ollut niin harmaita päiviä, että ihana, kun sattui vapaapäivälle tällainen aamu 🙂 Kiitos tosi paljon, samoin sinulle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN