Carolina Grunér: Winter in Helsinki

carolina-2

 

Löysin Carolina Grunérin varmastikin toissa vuonna, kun hänen kaunis Katajanokan -kotinsa esiteltiin Glorian kodissa. Jutussa vilahti myös hänen maalaamiaan tauluja, jonkalaisia juuri silloin etsin. Otin häneen yhteyttä ja kävin hakemassa muutaman taulun kokeiltavaksi kotiinkin, mutta tuolloin päädyin Manuela Boscon työhön. Carolinan maalauksissa on kuitenkin jotain tosi vetoavaa, ja jäin seuraamaan hänen tuotantoaan salaa toivoen, että joku hänen töistään vielä meille löytäisi. Uuden kodin hankinnoissa maalausten hinnat katosivat ulottumattomiin. Ihastuinkin siis hänen aktiivisella instagram -tilillään esittelemäänsä uuteen pieneen paperikokoelmaansa.

Kyseessä on sarja öljyvärimaalauksia A3-kokoiselle paperille. Carolina on perheineen ehtinyt muuttaa jo Uuteen-Seelantiin, mutta hän lähettää maalauksiaan edelleen myös Suomeen. Tilasinkin tämän talvisesta Helsingistä eteläisen pallonpuoliskon kesän alla inspiroituneen maalauksen nyt syksyllä, ja se oli kauan kehystettävänä. Viimein saatiin se kotiin. Ah, se on ihana!

Kaikki muutkin tällä erää suunnitellut taulut on nyt seinällä. Olohuoneeseen löysin ruotsalaisesta nettikaupasta upeita grafiikkajulisteita ja keittiöön päätyi minusta ja parhaasta ystävästäni meidän kolmekymppisille maalaamani musta taulu. Aika villi valinta, niistä lisää jossain vaiheessa myöhemmin 🙂

Ainiin, kyseessä ei muuten ole yhteistyöpostaus 🙂

 

carolina-7

carolina

carolina-4

carolina-6

carolina-3

 

Carolina Grunér-Ashcroft: “Winter in Helsinki (and everybody goes to work)” 2018

7 comments so far.

7 responses to “Carolina Grunér: Winter in Helsinki”

 1. K says:

  Ompa hieno! Paljonko tuolle tuli hintaa? 🙂

 2. Katri says:

  Olen aiemmin kuolannut (sinun vinkkaamana) Manuela Boscon töitä, joten ei ihme, että nämäkin uppoaa täysin! Ihan mieletöntä värien käyttöä ja niin harmonisia ja herkullisia yhdistelmiä. Hyvä maku siis sinulla! En kyllä ikinä osaisi valita vain yhtä. Onneksi ja harmiksi se ei nyt (tai moneen vuoteen) ole realistinen ongelma, heh 😉

  • Eveliina says:

   Olen samaa mieltä kummankin maalauksista! 🙂 vaikeaa se onkin, huh! Hinnat kyllä pakosti tosiaan määrittele jonkin verran..!

 3. Anni says:

  Ihana taulu! Kysyisin muuten tuosta Hay:n pöydästä, minkä kokoinen se on? 🙂 Harkitsen samaa meille yöpöydäksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN