Tällä viikolla…

lokakuu-6

 

…olen ihastellut ja hihkunut ruskaa ja syksyä ylipäätään ihan joka ikinen päivä. Etenkin kotiin mennessä näky on ollut tyrmäävä. Olen siis fiilistellyt taas kerran meidän uuden kodin ympäristöä ihan täysillä. Vähän niinkuin mökillä. Nyt jo neljättä vuodenkiertoa (!) meidän saaressa mennään, ja jokaisena vuodenaikana Mr. jaksaa innostua aina uudestaan siitä, että just tämmöiseen aikaan vuodesta täällä on ihan parasta. Vuodenajasta ja kelistä siis riippumatta 🙂

Hän haaveilee myrskyistä, vesisateista, auringosta, jäästä ja lumesta kaikista tasapuolisesti. Ja on ihan oikeassa. Siinä me ollaan aina samaa mieltä: harvemmin muakaan harmittaa minkäänlainen keli. Päinvastoin, rakastan kaikkea muuta paitsi loskaa. Vesisadetta ja harmautta ihan yhtä paljon kuin aurinkoa, uskaltaisin sanoa.

 

lokakuu-3

lokakuu-15

 

…olen viimein lakannut kiinnittämästä huomiota siihen, että käytän nykyään hiirtä vasemmalla kädellä. Työfyssari opetti moisen viitisen viikkoa sitten. Ensinnäkin sillä saa keskitettyä kirjainnäppäimet ruudun keskelle (pöytänäppiksessä siellä oikealla on aina numeronäppäimiä ja kaikenlaista muuta niin, että kirjaimet on näppiksen vasemmalla puolella) ja toiseksi se auttaa aktivoimaan vasenta puoliskoa kehossa muutoinkin. Alkuun se oli karseaa.

Sitten pari viikkoa meni niin, että kumpikaan puoli ei olisi enää tuntunut luonnolliselta. Kun olin siirtänyt hiiren vasemmalle puolelle, en kertaakaan siirtänyt sitä takaisin. Nyt en enää huomaa koko asiaa. Tuntuu jopa omituiselta käyttää läppärillä edelleen oikeaa kättä.

 

lokakuu-4

lokakuu-5

 

…kävin Tallinnan-laivalla eräällä työreissulla. Reissut on aina eri tavalla raskaita kuin työpäivät muuten, mutta oli oikein mukava vuorokausi. Etenkin tilaisuuden alussa puhuneella Arman Alizadilla oli huikeita ja pysäyttäviä näkemyksiä elämästä ja sen kohtaamisesta. Niin inspiroiva ja aito tyyppi, tykkään. Olen aina tykännyt.

 

lokakuu-8

lokakuu-2

lokakuu-14

 

…juhlittiin Mr:n mahtavaa uutta työpaikkaa Gaijinissa. Asia on aiheuttanut paljon huolta viime aikoina, ja viimein se on kunnossa. Iloinen, onnellinen ja kevyt olo, meillä molemmilla <3 Huh, ihan superylpeä olen hänestä. Kova tontti ja isoja asioita pyöritettävänä. Eikä arkipäivän treffit lempiravintolassa todellakaan ole koskaan pahitteeksi <3

 

lokakuu-13

lokakuu-10

 

…olen tehnyt peräti kolme uutta, hyvin pitkään pohdittua ja äärimmäisen unelmoitua hankintaa kotiin. Stay tuned <3 Superplussaa, että ne kaikki saapuvat ihan ennätysajassa!

 

lokakuu-18

lokakuu-12

lokakuu-16

 

…pääsen huomenna viimein kampaajalle, aaaah! Jotain kertoo se, että kampaajani on ehtinyt pyöräyttää yhden lapsen ja palata töihin sen jälkeen, kun ollaan viimeksi nähty..

 

lokakuu-7

lokakuu-11

 

…sunnuntaina juhlitaan kummityttöä ja nähdään hänen perhettään <3 Olen luvannut viedä tuliaisiksi tätä Moskovan pataa. Joko lauantaina tai sunnuntaina käydään myös jälleen kerran Ikean kautta, kun laitetaan eteistä sittenkin uusiksi. Arkielämä on osoittanut, että nykyiset ratkaisut ei toimikaan, ja keksittiin (luultavasti) parempia. Tämä uusi musta sivupöytä ei kuitenkaan katoa, se siirtyy olohuoneen sivupöydäksi, ainakin nyt.

Oho, aika ihana viikko <3

 

lokakuu-17

5 comments so far.

5 responses to “Tällä viikolla…”

 1. MD says:

  Ihania syyskuvia! Onnittelut Mr.:lle uudesta työpaikasta!

  Mulla on kans eteiseen liittyvät etsinnät käynnissä, kun tuulikaappiin pitäisi löytää uudelleen järjestelyn jälkeen pienempi kenkäteline. Tietenkin yleisin leveys on tarkoitettuun kohtaan noin sentin liian leveä, auts.

  Kampaajakäynnistä on itselläkin ihan liikaa aikaa – muistaisinkohan nyt vihdoin varata ajan…

  Mukavaa viikonloppua!

  • Eveliina says:

   Kiitos ja kiitos ❤️ Ah joo, niin vaikeaa ja hiuksiarepivää välillä löytää sopivia ratkaisuja! Tsemppiä ❤️ Tsemppiä myös kampaajan varaukseen

  • Eveliina says:

   Oho, mun hymiöt tippuivat pois kommentista! Tuli pelkkiä sydämiä 😀 mukana oli alunperin myös näitä: 😀

 2. Sussu says:

  Ihania kuvia, mukavia juttuja ja ihana blogi! On kuin laadukkaalle paperille painettu esteettinen, viihdyttävä ja ideoita herättävä lehti olisi kolahtanut postiluukusta kun oot julkaissut uuden postauksen. Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN