Syksyn ensimmäinen asu

outfit-6

 

Mun mielestä syksy on ehdottomasti jo alkanut, vaikka lounaspöydässä yrittivät väittää, että sitä pitää katsoa kalenterista. Syksy alkaa, kun työt alkaa, loppuu kesäloma milloin tahansa. Arjen alku on ollut jotenkin tosi takkuinen, vaikka mitään syytä sille ei oikein ole. Olin silti päättänyt ryhtyä toimenpiteisiin paremman olon ja rutiinien palauttamiseksi, ja sitkeästi olen sitä huonoista fiiliksistä huolimatta toteuttanut. Se on auttanut! Nyt toinen viikko päättymässä, ja getting there…!

Asufiilistäkin vähän on, ja se on kyllä kiva. Ajatus siitä, että aamuisin ajatella vaatteita, ahdisti monta viikkoa, mutta nyt se tuntuukin jo taas ihan hyvältä. Harmi on se, että näihin aikoihin tekisi mieli aina päivittää garderobia vähän, mutta se ei nyt käy. Kamat on kaivettava kaapin perukoilta, koska ainoastaan sisustuskaupat kiinnostelee. Onneksi on tullut tehtyä hyviä vaatehankintoja muutamana menneenä vuotena, ja kaapista jotain löytyykin. Mekko on yksi luottojutuistani: pitkät hiha ja helma, ja ryhtiä kankaassa. Marimekon outletista muutama vuosi sitten löytyi vain joillakin kympeillä.

Pakko oli myös käyttää vielä näitä alkusyksyn (!) valoisia iltoja hyväksi kuvauksen suhteen. Ja meidän uusia hoodeja! Ovesta vaan ulos, ja vaikka mitä kuvauspaikkoja ihan siinä. Nyt tokaan arkiviikonloppuun, ihanaa <3 Kotona on taas edistytty huimasti tällä viikolla, se jatkunee viikonloppuna. Käyn myös varmaankin Gloria Fashion Show’ssa ja sunnuntaille kaavailen sitä viime viikonlopun täydellistä, pitkää lenkkiä. Ja kirjoja. Kuullaan <3

 

outfit

outfit-5

outfit-3

outfit-8

outfit-2

Marimekko dress
Tiger of Sweden coat
Gucci bag

2 comments so far.

2 responses to “Syksyn ensimmäinen asu”

  1. Malla says:

    Kiva asu ja toi huulipuna. Pukee sua! <3 Mulla tumma puna näyttää jotenkin terävältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN