No fall in sight

jumpsuit-11

 

Ei syksyä näkyvissä, kesä vielä jatkuu. Olen ollut nyt kaksi viikkoa lomalla (ja kolmannen viikon silloin jo aiemmin kesällä), ja tuntuu, että aikaa lillua on vielä vaikka kuinka paljon. Puolitoista viikkoa vielä. Syksy on lempivuodenaikani, mutta tällä kertaa sille ei ole sen suurempia odotuksia. Oikeastaan toivon vain ihanaa arkea.

Taloudellisesti tulee kaikkien hankintojen vuoksi olemaan aika tiukkaa. Sitä vähän murehdin, mutta valinta on oma. Onnekkaita tietenkin ollaan, ettei meidän tilanne ole sillä tavalla tiukka, mitä se ihan liian monille Suomessa saati maailmassa tarkoittaa. Meidän mittapuulla vain. Ei ulkomaanmatkoja pitkään aikaan, ei ulkona syömistä, kaupassakin tarkasti. Mökin kanssa pitää vähän himmata. Lainojen maksamista nyt tiukkaa tahtia hetken aikaa. Se tekee toisaalta taatusti hyvääkin.

Toivonkin siis, että päästään vain hiljalleen rakentelemaan kotia, pesäytymään syksyksi ja nauttimaan siitä. Sitä kynttilöiden sytyttämistä ja kirjojen lukemista. Arkiruokaa, arkiliikuntaa. Toivon tasaista työsyksyä, ehkä jos vaikka vähän vähemmällä hulinalla kuin keväällä. Toivon arkea myös liikuntaan. Kesä on mennyt aivan päin honkia. Olen vain lenkkeillyt, pyöräillyt ja liikkunut kovin vähän ja etenkin kevyesti. Se on ollut toisaalta ihanaa. Tarvitsen tämmöisiä jaksoja jaksaakseni innostua hikijumpista taas. Irtisanoin salikorttini jo vuoden alusta, kun Töölössä oli oma sali, ja nyt palaan vanhalle salilleni ja ryhmäliikuntoihin. Ne vaan on mun juttu.

Työsyksyn alussa vaatekaapin päivittäminen on ollut aina ihanaa, mutta nyt siihen ei ole mahdollisuutta. Suunnitelmissa onkin vain kunnolla huoltaa, järjestellä ja siistiä garderobi syksyä varten. Italian jälkeen päiviä töihin jää tasan yksi, joten silloin sitä ei tehdä. Ehkä vähän tänään, ehkä sitten myöhemmin.

Yksi harrastushaave on: haluaisin mennä jollekin maalauskurssille. Jonnekin, missä neuvottaisiin miten öljy- ja akryylivärejä pidetään kädessä ja miten niiden kanssa toimitaan. Jokin perusteoria kuvataiteesta ehkä lisäksi. Sen jälkeen en tarvitsisi ideoita, mitä niillä välineillä tehdä. On alkanut muodostua kuvia, värejä, muotoja ja tarvetta, joiden pitäisi päästä ulos. Yhden kolmesta rakkaimmasta lapsuuden ja nuoruuden harrastuksesta olen jo elvyttänyt onnellisesti: lukemisen. Sitä jatkan. Nyt olisi tämän toisen vuoro: taiteen. Olen hyvä piirtämään, rakastan sitä. Lapsena en muuta tehnytkään kuin piirsin ja kuvitin. En kyllä maalannut, mutta nyt haluaisin. Ei kahta ilman kolmatta – jäljelle jää vain uusi hurahdus hevosiin. Se oli se kolmas nuoruuden harrastus, jossa juoksin jatkuvasti. Ei vielä näkyvissä.

Ellen saa taidejuttua aikaiseksi nyt syksyllä, keväällä sitten. Olen jäänyt nimittäin tällaisiin kurssijuttuihin ja projektiluonteisiin harrastuksiin koukkuun! Ensin oli se puolimaratonprojekti. Sitten pitkän aikaa tarpeen täytti vain tämä blogi. Sitten tuli ranska. Ranska oli huikea juttu, ja tavallaan kaipaan sen jatkamista ja työstämistä. Kuitenkin se vaati yksinkertaisesti viikoistani liikaa aikaa liian pitkään. Sitä samaa aikasitoumusta en enää ihan heti arkeeni jaksa haluta. Vaikka italiankin kertaaminen houkuttelisi… Nämä kuvataide- ja maalausalkeiden kurssit, joita olen katsonut, on olleet vain parin kuukauden mittaisia ja kerta viikkoon. Se tuntuisi hyvältä.

Mutta syksyyn on vielä aikaa. Siihen asti hilluilen haaleansinisessä haalarissani Italiassa.

 

jumpsuit-2

jumpsuit-15

jumpsuit-14

jumpsuit-8

jumpsuit-10

jumpsuit-4

jumpsuit-3

Lindex jumpsuit
Zara jacket
& Other Stories shoes & sunnies
Gucci bag

Kuvat otti ihana Emmi 

2 comments so far.

2 responses to “No fall in sight”

 1. Jaana says:

  Mulla alkoi tällä viikolla loma ja huvittuneena seuraan kun monissa blogeissa ja ennen kaikkea mainonnassa toitotetaan syksyä aika paljon. Musta taas elokuu on aina ollut kesäkuukausi, toki tietenkin loppukesää.

  Kelienkin puolesta on vielä ihan kesäistä ja pidän sormia ristissä, että näin olisi puolentoista viikon päästäkin, kun juhlitaan meidän häitä! ❤️

  Ihanaa Italian reissua ja hyvää loppukesää!

  • Eveliina says:

   Hih joo 😀 tänä vuonna kesä on kestänyt jo vaikka kuinka kauan! Elokuussa alkaa mun tehdä mieli jo siirtyä arkeen, vaikka kesää ja lomaakin yleensä aina silloin on vielä jäljellä! OI ETTÄ, ihanaa aikaa teillä! Muistan sun olleen pitkään täällä mukana, joten ihana juttu 🙂 <3 Kyllä varmasti on hyvät ilmat vielä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN