Arjessa taas

altaalla

 

Loma oli niin hyvä – parempi kuin pitkään aikaan. Jo loman kuluessa tiesin, miten viisas päätös oli ottaa tänä kesänä viikon pidempi loma kuin aikaisempina vuosina. Kaksi kokonaista viikkoa vietettiin mökillä, yksi kotona ja puolitoista Italiassa. Ihan paras suhde. Italia oli niin ihana, taas. Viimeksi järjestin sinne kaikenlaisia ahdistuksia, tällä kertaa ymmärsin jättää kaikki stressit sivummalle. Mentiin ja tultiin sen verran kuin hyvältä tuntui, eikä muuta. Perhe ja kaikki rakkaimmat mukana, lomailtiin. Syötiin, nukuttiin, luettiin, ajeltiin, niin nautittiin.

Arkeen palattiin ihanan sunnuntain kautta – rakastan vesisadetta kotona lämpöloman jälkeen. Nyt viileä, mutta silti lämmin sade tuntui vieläkin paremmalta, kun koko kesä on täällä kotonakin ollut niin kuuma. Nukuttiin heräämättä kahdeksan tuntia, avattiin ovet pihalle ja noustiin tekemään ruokaa kaaso-bestman-kummityttöperheelle. Oltaisiin varmaankin vanuttu päämäärätiedottomassa arjenpelossa koko päivä ilman sitä. Oli niin hyvä ja lämmin, kun kävivät. Juteltiin, ihasteltiin meidän ihmeellistä vauvatyttöä ja jatkettiin iltapäivästä Helsingin juhlaviikkojen konsertteihin. Maija Vilkkumaa sanoi siellä, että oo miten suloinen kesä – kun se loppuu, jää vain pimeä, enkä todellakaan uskonut. Vaikka Maija muuten onkin ihan paras.

Arkeen on ollut yllättävän vaikea palata. Sunnuntaina silitin vaatteet, luin lehdet, lakkasin kynnet ja pelkäsin, etten oikeasti osaa tehdä mun töitä enää lainkaan. No ei ollut onneksi totta, ja töistä sain paremmin kiinni kuin luulinkaan. Päätin ryhtyä parempaan elämään syksyllä, ja sekin on alkanut hyvin. Olen jo nyt ehtinyt nauttia liikkumisesta ja puhtaammasta ruuasta. Se joku raskaus on kuitenkin syntynyt ihan vain ikävästä lomaan. Ikävästä ihanaan kesään, joka meillä oli. Yllättävää, koska syksy on mun lempivuodenaikani, enkä sen tullessa ole koskaan ennen kaivannut mihinkään.

Onnellista on kuitenkin. Tämä koti, oma arki ja elämä. Surumielisyys varmaankin väistyy rutiineihin, niinkuin aina ennenkin.

 

altaalla-6

altaalla-20

altaalla-18

altaalla-19

altaalla-17

altaalla-10

altaalla-2

altaalla-14

altaalla-5

H&M swimsuit
Pieces (big black) scarf
Lindex (small black and white) scarf
Tory Burch sandals
Prada sunnies

2 comments so far.

2 responses to “Arjessa taas”

  1. Miia says:

    Upea! Niin kauniit ja seesteiset kuvat❤️tunnistan tuon haikeuden kesän loppumisesta, vaikka en juuri olekaan lomaillut. Töissä on vain ollut helpompaa kun ennen iltavuoroja saattoi käydä rannalla ja töistä oli ihana pyöräillä kotiin valoisissa kesäöissä… Ihanaa syksyä toivon meille molemmille

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN